بین‌الملل 15:30 - 19 آبان 1404
سربازان اسرائیلی در یک مستند که قرار است در انگلیس پخش شود اعتراف کردند که بدون دلیل و کورکورانه به مردم غزه شلیک می‌کردند.

اعتراف سربازان اسرائیلی: غزه، محل سقوط امید و جان‌های بی‌گناه

باشگاه خبرنگاران جوان؛ مینا عظیمی - گاردین گزارش داد که سربازان ارتش رژیم تروریستی اسرائیل در یک فیلم مستند درباره تیراندازی بدون دلیل و تعیین «دشمن» به‌صورت تصادفی در جریان جنگ علیه نوار غزه صحبت کردند.

سربازان وضعیت غزه را پر از هرج‌ومرج و فروپاشی معیار‌ها و محدودیت‌های قانونی توصیف کردند و از شهید شدن غیرنظامیان به‌طور تصادفی بر اساس تصمیمات دلخواه افسران اسرائیلی خبر دادند.

دانیال، فرمانده یک واحد تانک در ارتش رژیم تروریستی اسرائیل، در مستند «شکستن صف‌ها: از درون جنگ اسرائیل»، که قرار است دوشنبه شب در انگلیس از شبکه ITV پخش شود، گفت: «اگر بخواهی بدون محدودیت تیراندازی کنی، می‌توانی این کار را (در غزه) انجام دهی».

برخی از سربازانی که با برنامه صحبت کردند، خواستند هویتشان فاش نشود و برخی دیگر علنا صحبت کردند. همه آنها اشاره کردند که دستورالعمل‌های رسمی درباره رفتار با غیرنظامیان عملا وجود نداشت.

سربازان تأیید کردند که استفاده از غیرنظامیان به‌عنوان سپر انسانی به‌صورت روتین انجام می‌شده است، که با تکذیب رسمی کابینه رژیم تروریستی اسرائیل در تضاد است. آنها حتی جزئیاتی درباره تیراندازی‌های نیرو‌های اسرائیلی به غیرنظامیانی که برای دریافت کمک‌های غذایی در نقاط توزیع نظامی موسسه غزه انسانی (GHF) اقدام می‌کردند، ارائه دادند.

کاپیتان یوتام فیلک، افسر واحد زرهی، اشاره کرد که در آموزش‌های رسمی ارتش گفته می‌شود سرباز نباید شلیک کند مگر اینکه هدف ابزار، نیت و توانایی آسیب رساندن داشته باشد. او افزود: «این مفهوم در غزه وجود ندارد. هیچ سربازی این عبارت را یادآوری نمی‌کند. کافی است فردی در منطقه ممنوعه قدم بزند».

سرباز دیگری به نام ایلی گفت: «تصمیم درباره زندگی و مرگ نه توسط قوانین، بلکه توسط وجدان فرمانده در زمین تعیین می‌شود»؛ بنابراین تعیین اینکه چه کسی «دشمن» است به‌طور دلخواه انجام می‌شود.

ایلی همچنین حادثه‌ای را توضیح داد که در آن یک افسر عالی‌رتبه دستور تخریب ساختمانی در منطقه‌ای امن برای غیرنظامیان را صادر کرد، در حالی که مردی روی سقف مشغول پهن کردن لباس بود، اما هیچ سلاح یا ابزار نظامی نداشت و فاصله نزدیک‌ترین نیرو ۶۰۰ تا ۷۰۰ متر بود. با این حال، تانک گلوله‌ای شلیک کرد و نیمی از ساختمان فرو ریخت و منجر به شهید و زخمی شدن چندین نفر شد.

دانیال گفت که به آنها گفته شده است هیچ بی‌گناهی در غزه وجود ندارد و این ایده کاملا به داخل ارتش راه یافته است. این حرف را مدام شنیده و کم‌کم شروع به باور کردن آن کردند.

این مستند همچنین نشان می‌دهد که برخی خاخام‌ها در ارتش، این دیدگاه‌ها را ترویج کرده‌اند. سرگرد نیتا کاسپین گفت: «یک بار خاخام گردان کنارم نشست و نیم ساعت توضیح داد چرا باید مانند آنها در ۷ اکتبر باشیم و از همه، حتی غیرنظامیان، انتقام بگیریم».

خاخام ابراهام زاربیف، که بیش از ۵۰۰ روز در غزه خدمت کرده، این دیدگاه‌ها را توجیه دینی کرده و خود نیز بلدوزر‌های نظامی را هدایت کرده و ادعا می‌کند که تاکتیکی را ابداع کرده که ارتش اسرائیل به‌طور کلی پذیرفته است.

سربازان در مستند «شکستن صف‌ها» همچنین استفاده از غیرنظامیان به‌عنوان سپر انسانی، که به‌صورت غیررسمی «پروتکل پشه» نامیده می‌شود، را تأیید کردند. دانیال توضیح داد که افراد سپر انسانی در زیر زمین حرکت می‌کنند و اطلاعات GPS خود را ارسال می‌کنند و این روش به سرعت در سراسر یگان‌ها گسترش یافته است.

متخصصی به نام سام که در نقاط توزیع غذا برای موسسه GHF کار می‌کرد، گفت که شاهد کشته شدن غیرنظامیان توسط سربازان اسرائیلی بوده است. او شرح داد که دو جوان هنگام تلاش برای دریافت کمک‌ها مورد هدف تیراندازی قرار گرفتند و پس از شلیک، به زمین افتادند.

همچنین یک تانک اسرائیلی نزدیک یکی از نقاط توزیع کمک‌ها، خودرویی معمولی با چهار سرنشین را هدف قرار داد و آن را نابود کرد.

بر اساس آمار سازمان ملل، حداقل ۹۴۴ غیرنظامی فلسطینی هنگام تلاش برای دریافت کمک‌ها از برنامه غذای جهانی کشته شده‌اند.

دانیال درباره تأثیر این حوادث گفت: «احساس می‌کنم تمام غرورم به‌عنوان افسر ارتش اسرائیل نابود شده و چیزی جز شرم باقی نمانده است».

منبع: المیادین


12241348
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» جنگنده‌های رژیم صهیونیستی روز دوشنبه برای دومین بار در روز، جنوب لبنان را هدف حمله هوایی قرار دادند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی کرملین با رد شایعات درباره ناپدید شدن لاوروف و وجود اختلاف بین پوتین و وزیر خارجه روسیه، تأکید کرد که سرگئی لاوروف به طور کامل به وظایف خود ادامه می‌دهد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور اوکراین گفت که کی‌یف قصد دارد ۲۵ سامانه دفاع هوایی پاتریوت را از آمریکا سفارش دهد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» بعد از پایان ماه عسل سیاسی، تنش بین حزب دموکرات و اتحادیه میهنی در کردستان دوباره اوج گرفته و دعوا بر سر تصاحب منصب ریاست جمهوری عراق است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سربازان اسرائیلی در یک مستند که قرار است در انگلیس پخش شود اعتراف کردند که بدون دلیل و کورکورانه به مردم غزه شلیک می‌کردند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دو مقام ارشد سوری اعلام کردند که سوریه توطئه داعش برای ترور رئیس جمهور موقت این کشور را خنثی کرده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» با ورود آتش‌بس غزه به دومین ماه، اسرائیل به نقض آن ادامه داده و با بمباران، قتل‌عام مردم و محدود کردن ورود کمک‌ها وضعیت غزه را وخیم نگه می‌دارد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» پس از واژگونی قایقی حامل ده‌ها مهاجر، که اکثراً روهینگیا بودند، در نزدیکی مرز دریایی بین مالزی و تایلند، حداقل ۱۳ نفر کشته شدند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» اتحادیه عرب با تمجید از استفاده فناوری پیشرفته در انتخابات عراق، روند رأی‌گیری را منظم، شفاف و نشانه‌ای از پیشرفت دموکراسی این کشور توصیف کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی وزارت خارجه ایران با ابراز نگرانی از تنش‌های مرزی شرق کشور، از آمادگی جمهوری اسلامی ایران برای میانجی‌گری بین کابل و اسلام‌آباد و کمک به کاهش تنش‌ها خبر داد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است