ورزشی 08:46 - 23 مهر 1403
رئیس کانون هواداران تیم ملی فوتبال قطر گفت: ما همانطور که در جام ملت‌های آسیا توانستیم ایران را شکست دهیم در بازی فردا هم مقابل آنها ایستادگی می‌کنیم.

کُری‌خوانی قطری‌ها برای ایران/ امارات برای ما خوش‌یُمن است

تیم‌های ملی فوتبال ایران و قطر در هفته چهارم رقابت‌های انتخابی جام جهانی ۲۰۲۶ فردا سه شنبه ۲۴ مهر و از ساعت ۱۹:۳۰ در ورزشگاه راشد دبی رو در روی هم قرار می‌گیرند.

«نایف العمادی»، رئیس کانون هواداران تیم ملی قطر، در مصاحبه‌ای با روزنامه الشرق اظهار داشت که تمامی سختی‌ها و مسافت‌ها در راه حمایت از تیم ملی کشورشان بی‌اهمیت است. او تأکید کرد که انتقال بازی تیم ملی قطر به امارات به نفع این تیم خواهد بود و باید از این فرصت به خوبی استفاده کنند.

نایف العمادی در این گفتگو اشاره کرد که اعضای هواداران تیم ملی قطر برای تقویت حضور هواداران در دیدار مقابل تیم ملی ایران که فردا در ورزشگاه راشد دبی برگزار می‌شود، بسیار مشتاق هستند. این بازی که به عنوان یکی از مسابقات مرحله نهایی مقدماتی جام جهانی ۲۰۲۶ برگزار می‌شود، از اهمیت زیادی برخوردار است.

وی همچنین تأکید کرد که این گروه در حال همکاری با فدراسیون فوتبال قطر هستند تا حضور هواداران در امارات تسهیل شود و بتوانند بازیکنان تیم ملی را به حمایت بیشتر و کسب نتیجه‌ای مثبت تشویق کنند.

العمادی با اشاره به نزدیکی جغرافیایی امارات گفت: این مساله باعث می‌شود که سفر هواداران چه از طریق زمینی و چه هوایی آسان‌تر شود. ما انتظار داریم که تعداد زیادی از هواداران قطری در دبی حضور یابند تا از تیم حمایت کنند. این وظیفه همه ماست. تمامی مسافت‌ها در راه حمایت از تیم ملی قطر ناچیز است، به ویژه پس از نتایج مثبتی که در مرحله سوم به نفع تیم ما رقم خورد و باعث افزایش امید‌های ما برای صعود به جام جهانی شد.

او ادامه داد: ما به حضور همیشگی هوادارانمان در هر شرایطی عادت کرده‌ایم، چه در داخل و چه در خارج از کشور. گروه هواداران قطر همچنان با فدراسیون فوتبال قطر در این زمینه همکاری می‌کند.

العمادی همچنین به پیروزی اخیر قطر مقابل قرقیزستان اشاره کرد و گفت: این پیروزی در زمان مناسبی به دست آمد و اعتماد به نفس هواداران و بازیکنان را بازگرداند. تیم ما موفق شد نتایج نامطلوب دو دیدار اول را جبران کند و امیدواریم این آغاز دوباره‌ای برای تیم قهرمان آسیا باشد.

او افزود: ورزشگاه‌های امارات برای ما خوش یمن بوده‌اند و من به آینده تیم بسیار امیدوارم. اطمینان دارم که تیم ما قادر است تمامی موانع را پشت سر بگذارد، چرا که حضور قهرمان آسیا در جام جهانی طبیعی است.

در پایان، العمادی از فدراسیون فوتبال قطر به خاطر فشار‌هایی که برای انتقال این بازی به خارج از ایران تشکر کرد و گفت: انتقال بازی به نفع همه است. تیم ملی ایران یکی از بهترین تیم‌های آسیاست، اما نباید فراموش کنیم که چند ماه پیش ما در قطر توانستیم همین تیم را شکست دهیم. باید سناریوی جام ملت‌های آسیا را تکرار کنیم و من مطمئنم که تیم ما در این دیدار مقابل ایران با قدرت خواهد ایستاد.


12104206
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار ورزشی

ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» معاون توسعه ورزش قهرمانی و حرفه‌ای وزارت ورزش و جوانان گفت: روادید تیم ملی فوتبال برای حضور در جام جهانی ۲۰۲۶ از سوی وزارت امور خارجه و شخص سیدعباس عراقچی دنبال می‌شود.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» تیم کشتی آزاد استقلال با استخدام حسن یزدانی قهرمان نامدار کشتی جهان، به دنبال فتح لیگ برتر در فصل جاری است.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» مسابقات بین‌المللی وزنه‌برداری جام فجر بعد از حدود هفت سال بار دیگر در ایران برگزار خواهد شد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» نیمار جونیور بازیکن مشهور برزیلی رقابت‌های فوتبال در سال ۲۰۲۵ را از دست داد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس فدراسیون ژیمناستیک گفت: پلمب فدراسیون بدون حکم قضایی و از سوی حراست وزارت ورزش انجام شده است.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» صبح امروز ۵ آذر مجمع انتخاباتی فدراسیون سوارکاری برگزار و محمود حیدری به مدت ۴ سال رئیس این فدراسیون شد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» نام باشگاه مس رفسنجان هم در میان باشگاه‌های ایرانی که با پنجره نقل‌وانتقالاتی بسته مواجه هستند، به چشم می‌خورد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» سومین دوره انتخابات کمیسیون ورزشکاران کمیته ملی المپیک برگزار شد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» کریستیانو رونالدو بازیکن مشهور پرتغالی بالاخره مراسم عروسی خود را برگزار خواهد کرد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» سرمربی تیم ملی ووشو بانوان گفت: من فکر می‌کنم نیاز است ورزشکاران جوان بیایند در این کمیسیون شرکت کنند بخصوص زمانی که ما ورزشکار بودیم توجه چندانی به ورزشکاران نمی‌شد و الان هم باید بگویم توجهی به مربیان هم نمی‌شود.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است