سیاسی 16:59 - 08 خرداد 1402

مدیریت شهری باید منجر به افزایش سرمایه اجتماعی شود

به گزارش خبرنگار مهر، احمد وحیدی وزیر کشور عصر امروز در نخستین نشست هم اندیشی استانداران و شهرداران در تالار بزرگ وزارت کشور در خصوص بهبود و تعالی حکمرانی شهری، گفت: برای اینکه مهمترین مسائل را در حوزه شهرها مورد بحث و گفتگو و بررسی قرار دهیم باید با یک کار دسته جمعی به کمک مدیران شهری این کار را انجام دهیم تا شرایط شهری را به گونه‌ای پیش ببریم که منجر به افزایش سرمایه اجتماعی در سطح جامعه شود و این موضوعی است که با تکیه بر تحول بر مدیریت شهری امکان پذیر است.

وی در حضور استانداران و مدیران کلانشهرهای کشور، تصریح کرد: سرمایه اجتماعی یعنی افزایش رضایت، مشارکت، اعتماد و اجماع عمومی که اینها از مؤلفه‌های مهم در این زمینه محسوب می‌شود.

وحیدی با اشاره به اینکه سرمایه اجتماعی محور بحث است، بیان کرد: این حوزه دارای ۳ بخش است بخش اول رابطه مردم و دولت، بخش دوم رابطه دولت و مردم و بخش سوم رابطه مردم با مردم که این سه در حکمرانی‌های مختلف محسوب می‌شوند.

وزیر کشور تاکید کرد: باید نقش طرف‌های این اضلاع را تبیین کرد و روشن ساخت و این نشست فارغ از ذهنیت‌های موجود باید به تحول بیندیشد. باید قالب‌ها را عوض کنیم و اگر لازم است آنها تغییر دهیم، زیرا آنچه مهم است هدف است و فرم و قالب‌ها صرفاً یک وسیله است؛ هدف اصلی افزایش سرمایه اجتماعی است.

در حال تکمیل…


11903040
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون اول رئیس جمهور نوشت: حضور حماسی مردم در مراسم محرم پس از جنگ ۱۲ روزه یادآور حال و هوای روز‌های منتهی به پیروزی انقلاب اسلامی و انسجام پس از پیروزی هشت سال دفاع مقدس بود.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون سیاسی دفتر عقیدتی-سیاسی فرماندهی کل نیرو‌های مسلح جمهوری اسلامی ایران بر آمادگی در برابر هرگونه تجاوز تأکید کرد و گفت: دشمنان در محاسبات خود دچار اشتباه شدند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سران کشور‌های عضو بریکس، حملات نظامی رژیم صهیونیستی و آمریکا علیه جمهوری اسلامی ایران را محکوم کردند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» دلنوشته دبیر شورای اطلاع‌رسانی دولت برای شام غریبان به شرح زیر است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزرای خارجه ایران و ترکیه در حاشیه هفدهمین اجلاس سران کشور‌های عضو بریکس در ریودوژانیرو دیدار و گفت‌و‌گو کردند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» چهار بیانیه از سوی سازمان‌های مردم‌نهاد ایرانی در پنجاه و نهمین نشست شورای حقوق بشر سازمان ملل قرائت شد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه کشورمان در حاشیه هفدهمین اجلاس سران کشور‌های عضو بریکس در ریودوژانیرو با وزیر خارجه هند و نخست وزیران مصر و چین دیدار و گفت‌و‌گو کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» مراسم عزاداری شام غریبان حضرت اباعبدالله الحسین (ع) و یاران باوفای ایشان، امشب (یکشنبه شب) با حضور جمعی از محبان آل الله (ع) در حسینیه امام خمینی (ره) برگزار شد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزرای خارجه ایران و روسیه در حاشیه هفدهمین اجلاس سران کشور‌های عضو بریکس در ریودوژانیرو دیدار و گفت‌و‌گو کردند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه در جریان نشست ناهار کاری سران بریکس گفت: جمهوری اسلامی ایران راه حل عادلانه برای فلسطین را برگزاری همه‌پرسی با مشارکت همه ساکنان اصلی فلسطین اعم از یهودی، مسیحی و مسلمان می‌داند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است