بین‌الملل 17:43 - 28 تیر 1403
روزنامه‌نگاری که نخست وزیر ایتالیا را با موسولینی مقایسه کرده و همچنین قد او را مورد تمسخر قرار داده بود، ۵ هزار یورو جریمه شد.

جریمه ۵ هزار یورویی برای تمسخر نخست وزیر ایتالیا 

دادگاهی در ایتالیا «جولیا کورتز» روزنامه‌نگار مستقل از میلان را به دلیل تمسخر «جورجیا ملونی» نخست وزیر این کشور در شبکه‌های اجتماعی به پرداخت ۵ هزار یورو جریمه محکوم کرد.

به گزارش گاردین، ملونی و این روزنامه‌نگار پس از آن با هم درگیر شدند که «کورتز» ۳۶ ساله یک عکس ساختگی از ملونی با «بنیتو موسولینی» دیکتاتور فاشیست ایتالیا را در توییتر (ایکس کنونی) منتشر کرده و این دو را با هم مقایسه کرد. ملونی در همان زمان به وکیل خود دستور داد که علیه این روزنامه‌نگار اقدام قانونی کند.

در ۲ توییت دیگر در همان روز، «کورتز» جورجیا ملونی را «زن کوچک» خطاب کرد و گفت: «تو مرا نمی‌ترسانی جورجیا ملونی. به هر حال تو فقط ۱.۲ متر قد داری. من حتی نمی‌توانم تو را ببینم». 

کورتز به دلیل توییتی که ملونی را با موسولینی مقایسه می‌کرد تبرئه شد، اما دو توییت دیگر او به منزله «شرم از بدن» تلقی شده و مستلزم پرداخت جریمه است. شرم از بدن به معنای تحقیر یک فرد با نقد‌های منفی و نامناسب در خصوص شکل و اندازه بدن او است و در شبکه‌های اجتماعی بسیار همه‌گیر است. 

کورتز در پاسخ می‌گوید محکوم شدن به دلیل یک شوخی «رسوایی» است و احساس می‌کند دیگر آزادی برای نوشتن در خصوص دولت ایتالیا را ندارد. 

وکیل ملونی گفته است که او ۵ هزار یورو را به خیریه اهدا خواهد کرد.

به گزارش رسانه‌های مختلف ایتالیایی قد او بین ۱۵۸ تا ۱۶۳ سانتی متر تخمین زده شده است.

مترجم: زهرا نجفی


12074171
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» فرستاده ویژه رئیس جمهور آمریکا و داماد ترامپ قصد دارند با رئیس جمهور اوکراین در مورد نتایج مذاکرات خود با پوتین گفت‌و‌گو کنند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور اوکراین اعلام کرد که اوکراین پس از دیدار ویتکاف و پوتین در مسکو منتظر سیگنال‌هایی از سوی هیئت آمریکایی خواهد بود.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» صلیب سرخ می‌گوید حماس یکی از دو جسد آخرین گروگان در غزه را تحویل داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور آمریکا گفت که وضعیت فعلی در اوکراین «آسان نیست» اما ابراز امیدواری کرد که این درگیری به زودی پایان یابد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور روسیه روز سه‌شنبه از فرستاده ویژه آمریکا در کرملین استقبال کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» نامزد ریاست جمهوری پرو پس از تیراندازی به خودرو آسیبی ندید.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزارت امور خارجه سوریه اعلام کرد اسعد الشیبانی با تام باراک در دمشق دیدار کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور روسیه می‌گوید مسکو خواهان جنگ نیست اما اگر اروپا خواهان جنگ باشد روسیه آماده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دبیر کل ناتو اعلام کرد که اجماع لازم برای پیوستن اوکراین به این اتحاد در حال حاضر وجود ندارد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» نخست وزیر رژیم صهیونیستی مدعی شد که اگر هر دو طرف حسن نیت نشان دهند توافق بین اسرائیل و سوریه امکان‌پذیر است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است