بین‌الملل 17:43 - 28 تیر 1403
روزنامه‌نگاری که نخست وزیر ایتالیا را با موسولینی مقایسه کرده و همچنین قد او را مورد تمسخر قرار داده بود، ۵ هزار یورو جریمه شد.

جریمه ۵ هزار یورویی برای تمسخر نخست وزیر ایتالیا 

دادگاهی در ایتالیا «جولیا کورتز» روزنامه‌نگار مستقل از میلان را به دلیل تمسخر «جورجیا ملونی» نخست وزیر این کشور در شبکه‌های اجتماعی به پرداخت ۵ هزار یورو جریمه محکوم کرد.

به گزارش گاردین، ملونی و این روزنامه‌نگار پس از آن با هم درگیر شدند که «کورتز» ۳۶ ساله یک عکس ساختگی از ملونی با «بنیتو موسولینی» دیکتاتور فاشیست ایتالیا را در توییتر (ایکس کنونی) منتشر کرده و این دو را با هم مقایسه کرد. ملونی در همان زمان به وکیل خود دستور داد که علیه این روزنامه‌نگار اقدام قانونی کند.

در ۲ توییت دیگر در همان روز، «کورتز» جورجیا ملونی را «زن کوچک» خطاب کرد و گفت: «تو مرا نمی‌ترسانی جورجیا ملونی. به هر حال تو فقط ۱.۲ متر قد داری. من حتی نمی‌توانم تو را ببینم». 

کورتز به دلیل توییتی که ملونی را با موسولینی مقایسه می‌کرد تبرئه شد، اما دو توییت دیگر او به منزله «شرم از بدن» تلقی شده و مستلزم پرداخت جریمه است. شرم از بدن به معنای تحقیر یک فرد با نقد‌های منفی و نامناسب در خصوص شکل و اندازه بدن او است و در شبکه‌های اجتماعی بسیار همه‌گیر است. 

کورتز در پاسخ می‌گوید محکوم شدن به دلیل یک شوخی «رسوایی» است و احساس می‌کند دیگر آزادی برای نوشتن در خصوص دولت ایتالیا را ندارد. 

وکیل ملونی گفته است که او ۵ هزار یورو را به خیریه اهدا خواهد کرد.

به گزارش رسانه‌های مختلف ایتالیایی قد او بین ۱۵۸ تا ۱۶۳ سانتی متر تخمین زده شده است.

مترجم: زهرا نجفی


12074171
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دو عضو گارد ملی آمریکا در نزدیکی کاخ سفید هدف تیراندازی قرار گرفتند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» شورای امنیت ملی ترکیه پس از جلسه‌ای به ریاست رئیس جمهور این کشور اعلام کرد که ترکیه آماده است در سازوکار‌های حفظ صلح در نوار غزه شرکت کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دونالد ترامپ بار دیگر به خبرنگاران زن حمله کرد و در واکنش به مقاله‌ای درباره افت انرژی و سلامت خود، خبرنگار نیویورک تایمز را «زشت» خطاب نمود.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» آتش‌سوزی گسترده در برج‌های مسکونی هنگ‌کنگ تاکنون ۳۶ کشته و بیش از ۲۷۰ مفقود برجا گذاشته و عملیات نجات همچنان ادامه دارد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» آمریکا به عنوان بخشی از آتش‌بس تجاری، معافیت‌های تعرفه‌ای برخی از کالا‌های صنعتی چین را تمدید کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سازمان بین‌المللی مهاجرت اعلام کرد که بیش از ۱۰۰۰ غیرنظامی سودانی در پی تشدید ناامنی از روستای هیلا بیرنو در کردفان جنوبی گریخته‌اند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» پس از افشای مکالمه تلفنی فرستاده ویژه ترامپ با یک مقام ارشد روسی، اعضای کنگره او را خائن خوانده و خواستار اخراج وی شدند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» گروهی از افسران ارتش اعلام کردند که قدرت را در گینه بیسائو که مستعد کودتاست، به دست گرفته‌اند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس ناتو می‌گوید روسیه «حتی با توافق صلح» همچنان یک تهدید بلندمدت باقی خواهد ماند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزارت خارجه بلاروس رسما آمادگی خود را برای برگزاری مذاکرات صلح اوکراین اعلام کرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است