بین‌الملل 13:20 - 26 آذر 1404
نیویورک‌تایمز از طرح مشترک آمریکا و اروپا برای اعزام نیرو‌های نظامی به اوکراین و اعطای تضمین‌های امنیتی مشابه ناتو پس از پایان جنگ خبر داد.

توافق مخفیانه در برلین؛ استقرار نیرو‌های اروپایی در مرز‌های روسیه

باشگاه خبرنگاران جوان؛ مینا عظیمی - روزنامه «نیویورک تایمز» گزارش داد که آمریکا و اتحادیه اروپا طرحی را برای «استقرار نیرو‌های نظامی اروپایی در اوکراین پس از پایان درگیری‌ها» تدوین کرده‌اند.

طبق این گزارش، سند مذکور شامل اعزام نیرو‌های مسلح اروپایی به اوکراین برای حمایت از این کشور و تضمین امنیت در حوزه‌های هوایی و دریایی است. 

دیپلمات‌های آمریکایی و اروپایی در نشست‌های خود در برلین، دو سند مربوط به حمایت‌های پس از توافق را بررسی کردند اول: ارائه تضمین‌های امنیتی مشابه ماده ۵ منشور ناتو که همان دفاع دسته‌جمعی است و دوم: تقویت ارتش اوکراین و حفظ توان نیرو‌های آن در سطح ۸۰۰ هزار نفر.

 «فریدریش مرتس» صدراعظم آلمان، روز دوشنبه تایید کرد که کشور‌های اتحادیه اروپا و آمریکا بر سر اعطای تضمین‌های امنیتی «مشابه ماده ۵» به اوکراین به توافق رسیده‌اند. از سویی دیگر خبرگزاری «آکسیوس» به نقل از یک مقام نامشخص آمریکایی گزارش داد که دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا معتقد است امکان متقاعد کردن روسیه برای موافقت با این بندها وجود دارد.

این در حالی است که ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهور روسیه، بار‌ها تایید کرده است که الحاق اوکراین به ناتو (یا دریافت تضمین‌های مشابه آن) برای روسیه به‌هیچ‌وجه قابل قبول نیست.

منبع: آر تی


12250422
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» با خودکشی سرباز اسرائیلی در شمال اراضی اشغالی، شمار نظامیانی که از آغاز جنگ خودکشی کرده‌اند به ۶۱ صهیونیست رسید.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» نیویورک‌تایمز از طرح مشترک آمریکا و اروپا برای اعزام نیرو‌های نظامی به اوکراین و اعطای تضمین‌های امنیتی مشابه ناتو پس از پایان جنگ خبر داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» در پی یک حمله در سیدنی که ۱۵ کشته بر جای گذاشت، برگزارکنندگان مراسم شب سال نو از لغو تمامی جشن‌های ساحل بوندی خبر دادند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» اسرائیل علی‌رغم دستاورد نظامی، در حذف حزب‌الله ناکام ماند؛ چرا که مقاومت نه یک ساختار فیزیکی، بلکه تجسم اراده‌ی مردم است که با زور از بین نمی‌رود.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» با شکست مذاکرات در اقلیم کردستان میان دو حزب بزرگ، سرنوشت کرسی ریاست‌جمهوری عراق با رقابت دو نامزد مجزا در پارلمان تعیین خواهد شد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» غیبت جمهوری آذربایجان در کنفرانس دوحه، خط بطلانی بر محاسبات آمریکا برای مشارکت باکو در نیروی بین‌المللی ثبات غزه کشید.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» جسد استاد برجسته فیزیک و مدیر مرکز گداخت هسته‌ای دانشگاه‌ام‌آی‌تی آمریکا، در حالی که در خانه‌اش در بوستون به ضرب گلوله کشته شده بود، پیدا شد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وقتی زمین‌های کشاورزی، چاه‌های آب، گلخانه‌ها و حتی بذر به‌عنوان اهداف جنگی در نظر گرفته می‌شوند این گذاره به‌طور جدی مطرح می‌شود؛ آنچه در جریان است تلاشی آشکار برای نابودی بنیان‌های زندگی یک ملت است
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» روابط ایران و روسیه امروز بیش از هر زمان دیگری بر پایه منافع متقابل، احترام متقابل و آینده‌ای مشترک استوار شده است. دو کشور نه تنها در حال گشودن مسیر‌های تازه اقتصادی هستند، بلکه در شکل‌دهی به جهان چندقطبی آینده نیز نقشی کلیدی ایفا خواهند ک...
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دولت ونزوئلا تحریم‌های آمریکا علیه صنعت نفت خود و محاصره نفتکش‌های کاراکاس را مضحک و غیرمنطقی خواند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است