اجتماعی 09:41 - 23 مهر 1403
پسری که دو سال قبل مادربزرگ ۸۵ ساله‌اش را در خانه‌اش به قتل رسانده بود با جلب رضایت اولیای دم از جنبه عمومی جرم محاکمه شد.

فـرزندان مقتول از قصاص برادرزاده خود گذشتند

 ۱۲ اسفند سال ۱۴۰۱ زنی در تماس با پلیس از قتل مادرش خبر داد. پس از آن مأموران به محل که خانه‌ای در محله نظام آباد بود رفتند و با جسد زن ۸۵ ساله مواجه شدند. شواهد نشان می‌داد که وی پیش از جنایت مورد ضرب و جرح قرار گرفته و مجسمه گچی شکسته‌ای هم در کنار او افتاده بود.

دختر مقتول در تشریح ماجرا به مأموران گفت: از چند سال قبل مادرم به تنهایی زندگی می‌کرد و من و خواهر و برادرهایم به او سر می‌زدیم.

صبح امروز با او تماس گرفتم، اما جواب نداد و نگرانش شدم و به خانه‌اش آمدم که در را باز نکرد و وقتی با کلید یدک وارد شدم دیدم روی زمین افتاده و شالی هم دور گردنش است.

در نخستین گام از تحقیقات مشخص شد عامل قتل پس از جنایت، دستگاه اکسیژن‌ساز و تلفن همراه و پول و طلا‌های قربانی را سرقت کرده است.  در بررسی‌های بعدی نیز مأموران دریافتند قاتل با مقتول آشنا بوده و هیچ نشانه‌ای از اینکه فردی با زور وارد خانه شده باشد مشاهده نشد و تمام قفل‌ها سالم بود. همچنین معلوم شد آخرین بار نوه ۳۱ ساله مقتول که به مواد مخدر هم اعتیاد دارد به خانه‌اش آمده است.

به این ترتیب پسر جوان ردیابی و بازداشت شد و در همان بازجویی‌های اولیه به قتل مادربزرگش اعتراف کرد و در توضیح ماجرا گفت: چند سال قبل پدرم به خاطر مصرف مواد مخدر فوت کرد، اما مادربزرگم همیشه مادرم را مسبب مرگ پدرم می‌دانست و او را نفرین می‌کرد تا اینکه یک‌سال قبل مادرم هم فوت کرد.

روز حادثه مواد مخدر مصرف کرده بودم و حالت طبیعی نداشتم، وقتی به خانه مادربزرگم رفتم او دوباره حرف مادرم را پیش کشید و نفرینش کرد، من هم در یک لحظه کنترلم را از دست دادم و او را خفه کردم.

وقتی روی زمین افتاد پشیمان شدم، اما نمی‌دانستم چه کاری باید انجام دهم، به همین خاطر با سرقت اموال مادربزرگم و صحنه‌سازی سعی کردم نشان دهم که عامل قتل به خاطر سرقت وارد خانه شده است.

در ادامه اولیای دم درخواست قصاص کردند و پرونده با بازسازی صحنه جرم و تکمیل تحقیقات با صدور کیفرخواست به شعبه ۱۱ دادگاه کیفری یک استان تهران فرستاده شد.

اما پیش از رسیدگی به این پرونده اولیای دم رضایت خود را اعلام کردند و متهم از جنبه عمومی جرم محاکمه شد.

در دادگاه چه گذشت

در این جلسه متهم به جایگاه رفت و در حالی که گریه می‌کرد به قضات گفت: من به خاطر این اشتباهم بشدت پشیمانم. روز حادثه حالم خوب نبود و مواد مصرف کرده بودم.

وقتی مادربزرگم دوباره حرف مادرم را پیش کشید من به یکباره از کوره در رفتم و با شال خفه‌اش کردم.

چند دقیقه بعد به خودم آمدم، اما دیگر کاری از دستم  برنمی آمد.

حالا هم از شما می‌خواهم در حد امکان در مجازاتم تخفیف قائل شوید.

بعد از آن وکیل متهم به جایگاه رفت و گفت: با اینکه پزشکی قانونی صحت روانی موکلم را تأیید کرده، اما او به لحاظ روانی مشکل دارد و وقوع قتل هم به خاطر همین مسأله بوده است. از این رو از قضات می‌خواهم هنگام صدور حکم این موضوع را مدنظر داشته باشند. با پایان رسیدگی به پرونده قضات برای صدور رأی وارد شور شدند.

منبع: روزنامه ایران


12104231
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل توانبخشی جمعیت هلال‌احمر ضمن تشریح سیاست‌های حوزه توانبخشی از تقویت روند تأمین قطعات تخصصی ارتز و پروتز، توسعه برنامه‌های غربالگری و ساماندهی ساختار‌های پشتیبان خدمات توانبخشی در سطح کشور خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سرکلانتر چهارم پلیس پیشگیری پایتخت از دستگیری سارقی خبر داد که تحت عنوان مسافر کارت‌های بانکی رانندگان را سرقت و آنها را خالی می‌کرده است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سالاری گفت: استرداد بانک رفاه و بازگشت آن به دست بازنشستگان و کارگران به عنوان صاحبان اصلی آن، رفع یکی از دغدغه‌های اساسی آنان را موجب شده است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» با دستور دادستانی تهران، به دلیل تخلف ایران خودرو در افزایش قیمت، سایت فروش محصولات این خودروساز مسدود شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» شرکت کنترل کیفیت هوای تهران اعلام کرد: میانگین شاخص کیفیت هوای تهران هم اکنون بر روی عدد ۸۷ قرار گرفته و هوا در وضعیت قابل قبول است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» جانشین رئیس پلیس راه فراجا از بارش برف و باران در محور‌های مواصلاتی ۲۰ استان کشور خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان تعزیرات حکومتی از ورود سریع دستگاه‌های نظارتی به گزارش‌های احتکار روغن در برخی استان‌ها خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهر تهران از وقوع دو حادثه آتش سوزی در پایتخت خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی سازمان تعزیرات حکومتی از غیرقانونی بودن قیمت‌های جدید ایران خودرو خبر داد و از مردم خواست تا زمان تعیین تکلیف نهایی، از ثبت‌نام جدید خودداری کنند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» دادستان کل کشور گفت: تاکنون اسناد و مدارک متعددی از جنایات رژیم صهیونیستی و آمریکا گردآوری شده و بر همین اساس، ۲۱۰ هزار دادخواست در مراجع ذی‌صلاح تنظیم و صادر شده است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است