بین‌الملل 15:43 - 12 آذر 1403
آژانس امداد و کار سازمان ملل برای آوارگان فلسطینی تاکید کرد که علی‌رغم تهدید‌های رژیم صهیونیستی این سازمان به خدمت رسانی در غزه ادامه می‌دهد.

تاکید آنروا بر ادامه خدمت‌رسانی در نوار غزه

باشگاه خبرنگاران جوان؛ مینا عظیمی - آژانس امداد و کار سازمان ملل متحد برای آوارگان فلسطینی (آنروا) اعلام کرد که تصمیم برای تعلیق کار دریافت و ارسال کمک‌های بشردوستانه از طریق گذرگاه کرم ابوسالم، شامل بقیه خدمات این سازمان برای ساکنان غزه نمی‌شود.

این سازمان بیانیه‌ای صادر و اعلام کرد که ارائه سایر خدمات خود را در سراسر نوار غزه ادامه خواهد داد. آنروا تاکید کرد که تصمیم برای تعلیق کمک‌ها از گذرگاه کرم ابوسالم به این دلیل است که جاده منتهی به این گذرگاه برای ماه‌ها توسط ارتش رژیم صهیونیستی بمباران می‌شده است.

این سازمان بین المللی که بزرگترین سازمان امدادی فعال در غزه است، توضیح داد که از ماه آوریل، پس از تهاجم زمینی رژیم اسرائیل به شهر رفح، وضعیت در گذرگاه کرم ابوسالم در جنوب غزه خطرناک‌تر و ناآرام تر شده است.

آنروا گفت: محیطی که ما در آن کار می‌کنیم، به‌ویژه در رفح، ارسال کمک‌های بشردوستانه بین‌المللی به غزه را به میزان لازم بسیار دشوار می‌کند، ضمن اینکه چندین فقره غارت جدی (توسط صهیونیست‌ها) در آن منطقه رخ داده است. این اقدامات مانع از رساندن کمک به مردم شده و جان رانندگان را به خطر می‌اندازد.

این سازمان بین المللی تاکید کرد که پیش از این رانندگان در حین تلاش برای رساندن کمک به مردم غزه توسط ارتش رژیم صهیونیستی کشته و تعدادی دیگر زخمی شده بودند.

منبع: القدس العربی


12122750
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» شاخص دلار آمریکا در معاملات اخیر به روند کاهشی خود ادامه داد و در مسیر ثبت ضعیف‌ترین عملکرد سالانه در دو دهه گذشته یعنی از سال ۲۰۰۳ قرار گرفت.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رسانه‌های ترکیه با انتشار جزئیاتی از سقوط هواپیمای حامل مقامات نظامی لیبی، اعلام کردند که تمامی خدمه این پرواز تبعه فرانسه بوده‌اند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رهبران ائتلاف‌های بزرگ سنی عراق در دیداری فشرده، بر سر روش‌های تسهیل انتخاب رئیس جدید مجلس به توافق رسیدند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» با نزدیک شدن به سال جدید میلادی، باز هم رمزگشایی از اشعار مبهم نوستراداموس بازار داغی پیدا کرده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» نشست دیشب شورای امنیت از همان ابتدا با اعتراض شدید روسیه و چین روبه‌رو شد، نه‌تنها نمادی از مقاومت جهان چندقطبی در برابر هژمونی یکجانبه‌گرایانه واشنگتن و متحدان اروپایی‌اش است بلکه گواهی روشن بر حقانیت کامل ایران در برابر نقض‌های مکرر و سیس...
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» با وجود هزینه‌های میلیون دلاری و تبلیغات شدید علیه گروه‌های مقاومت، نتایج انتخابات اخیر عراق یک حقیقت تلخ را برای مخالفان آنها در جهان رقم زد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» در حالی که قرار است دور جدید مذاکرات کاهش تنش میان تایلند و کامبوج امروز آغاز شود، گزارش‌ها از تشدید درگیری‌ها در مناطق مرزی حکایت دارد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» پس از کشته شدن رئیس ستاد ارتش لیبی درپی سقوط هواپیما در آنکارا، دولت وحدت ملی این کشور سه روز عزای عمومی اعلام و تحقیقات رسمی را آغاز کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» اسرائیل با تبدیل جاسوسی به رزومه، نسلی از جاسوسان سایبری تربیت کرده که پس از پایان ماموریت، اقتصاد این رژیم را با فروش فناوری‌های امنیتی می‌چرخانند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» در میان ویرانه‌های جنگ، طرح ۱۱۲ میلیارد دلاری ترامپ برای غزه، با وعده‌های فریبنده، زیر سایه شک و تردید قرار گرفته است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است