بین‌الملل 20:47 - 15 آذر 1403
وزارت امور خارجه روسیه اعلام کرد که در واکنش به بسته شدن کنسولگری این کشور در پوزنان، سرکنسولگری لهستان در سن پترزبورگ را تعطیل می‌کند.

روسیه سرکنسولگری لهستان در سن‌پترزبورگ را تعطیل کرد

به نقل  از ریانووستی، در اطلاعیه وزارت امور خارجه روسیه در این باره آمده است: سه کارمند سرکنسولگری لهستان در سن پترزبورگ، عنصر نامطلوب اعلام می‌شوند و باید خاک روسیه را ترک کنند.

به نقل از رویترز، «رادوسلاو سیکورسکی» وزیر امور خارجه لهستان اول آبان ۱۴۰۳ گفت که دولت این کشور تصمیم گرفته کنسولگری روسیه در شهر پوزنان را به دلیل آنچه اقدامات مشکوک روسیه برای خرابکاری خواند، تعطیل کند.

در آن زمان، سخنگوی وزارت امور خارجه روسیه نسبت به این تصمیم واکنش نشان داد و اعلام کرد که اقدامی تلافی‌جویانه انجام خواهد داد.

روابط لهستان و روسیه از زمان آغاز جنگ روسیه و اوکراین تیره شده است. سران ورشو ادعا می‌کنند که نقش لهستان به عنوان مرکزی برای حمل و نقل تجهیزات نظامی به اوکراین، این کشور را به هدفی برای جاسوسی و اقدامات خرابکارانه روسیه تبدیل کرده است. اقدام برای تعطیلی کنسولگری روسیه به دنبال یک پرونده قضایی مربوط به یک شهروند ۵۱ ساله اوکراینی متهم به برنامه ریزی برای آتش زدن یک کارخانه رنگ در شهر وروتسواف در غرب لهستان صورت گرفت.

ولادیمیر پوتین رئیس جمهور روسیه روز ۲۱ فوریه سال ۲۰۲۲ (دوم اسفند ۱۴۰۰) با انتقاد از بی‌توجهی غرب به نگرانی‌های امنیتی مسکو، استقلال جمهوری‌های خلق دونتسک و لوهانسک را در منطقه دونباس به رسمیت شناخت.

سه روز پس از آن یعنی پنجشنبه پنجم اسفند سال ۱۴۰۰، پوتین عملیاتی نظامی که آن را «عملیات ویژه» خواند، علیه اوکراین آغاز کرد و به این ترتیب روابط پرتنش مسکو - کی‌یف به رویارویی نظامی تغییر وضعیت داد و این جنگ همچنان ادامه دارد.

منبع: ایرنا


12124063
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» یک منبع آگاه می‌گوید واشنگتن انتظار دارد رژیم صهیونیستی به‌زودی گذرگاه رفح را به صورت کامل بازگشایی کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» مشاوران ترامپ با زلنسکی و مقام‌های اروپایی درباره روند پایان دادن به جنگ اوکراین گفت‌و‌گو کردند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور چین در سخنرانی شب سال نو تأکید کرد که اتحاد دوباره چین و تایوان حتمی است و آن را روندی «غیرقابل توقف» خواند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» فرانسه قصد دارد تا شش ماه دیگر، دسترسی افراد زیر ۱۵ سال به شبکه‌های اجتماعی و استفاده از موبایل در دبیرستان‌ها را ممنوع کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رژیم صهیونیستی از فردا فعالیت ۳۷ نهاد امدادی در غزه، از جمله پزشکان بدون مرز را متوقف می‌کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور روسیه در سخنرانی شب سال نو میلادی، با ابراز اطمینان به پیروزی در اوکراین، از نیرو‌های کشور خود حمایت کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» طی یک حمله پهپادی، اوکراین یک انبار نفت در شمال غربی روسیه را هدف قرار داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» آکسیوس ادعا می‌کند که ترامپ و نتانیاهو در دیدار روز دوشنبه پیرامون ایران و همچنین گذار به مرحله دوم آتش‌بس غزه صحبت کرده‌اند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور آمریکا که بسیار علاقمند به دریافت جایزه صلح نوبل است، امسال دستور ده‌ها حمله هوایی در سراسر جهان را صادر کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» طی سال ۲۰۲۵ نزدیک به ۷۰ هزار اسرائیلی سرزمین‌های اشغالی را ترک کردند و این رژیم برای دومین سال متوالی با موازنه مهاجرت منفی مواجه شد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است