بین‌الملل 04:46 - 13 آذر 1403
احزاب چپگرا و راست افراطی فرانسه طرح عدم رای اعتماد به کابینه میشل بارنیه نخست وزیر این کشور را در پارلمان ارائه کردند؛ اقدامی که دولت وی را با خطر سقوط مواجه کرده است.

دولت فرانسه با خطر سقوط رو‌به‌رو شد

به نقل از خبرگزاری رویترز، مارین لوپن رهبر حزب راست افراطی «اجتماع ملی» دوشنبه در پارلمان به خبرنگاران گفت که دولت بارنیه اوضاع را وخیم‌تر کرده و باید کنار برود.

بارنیه اوایل ماه سپتامبر به نخست وزیری منصوب شد و در صورتی که رای عدم اعتماد بگیرد اولین دولت فرانسه از سال ۱۹۶۲ تاکنون است که به دلیل رای عدم اعتماد سقوط می‌کند.

به نوشته رویترز، فرانسه پس از آلمان دومین اقتصاد بزرگ در منطقه یورو است و سقوط دولت آن می‌تواند در قلب اروپا خلاء ایجاد کند.

قانونگذاران اجتماع ملی و احزاب چپگرا آرای کافی برای ساقط کردن دولت را دارند. انتظار می‌رود که روز چهارشنبه درباره عدم اعتماد به دولت بارنیه رای‌گیری شود. لوپن تاکید کرده که قانونگذاران حزب وی به بارنیه رای عدم اعتماد خواهند داد.

موضوع رای عدم اعتماد پس از آن مطرح شد که بارنیه تهدید کرد اگر قانونگذاران اجتماع ملی از لایحه امنیت اجتماعی حمایت نکنند، وی تلاش خواهد کرد این لایحه را بدون رای‌گیری در پارلمان به اجرا بگذارد.

«ماتیلد پانوت» از نمایندگان چپگرا در پارلمان فرانسه گفت: ما به خاطر دولت بارنیه و ریاست جمهوری امانوئل مکرون در هرج و مرج سیاسی به سر می‌بریم.

بارنیه در واکنش به اقدام قانونگذاران مخالف از سایر نمایندگان خواست که به طرح عدم اعتماد رای ندهند و هشدار داد: فرانسوی‌ها ما را به خاطر ارجحیت دادن منافع فردی بر آینده کشور نخواهند بخشید.

منبع:ایرنا


12122944
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه آمریکا در بحبوحه تلاش‌ها برای آغاز مرحله دوم آتش‌بس غزه با نخست وزیر قطر دیدار کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» نخست وزیر ژاپن روز چهارشنبه گفت که با وجود افزایش تنش‌ها بر سر تایوان همچنان برای مذاکره با چین آماده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» بدون توجه به دو سال جنگ و بمباران مداوم غزه، پارلمان آلمان قرارداد تسلیحاتی به ارزش بیش از ۳ میلیارد دلار با رژیم صهیونیستی را تصویب کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور اوکراین مدعی شد که روسیه در حال آماده شدن برای آغاز «سال جنگ» جدید علیه کشورش در سال ۲۰۲۶ است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» اتحادیه اروپا در آستانه تصمیم‌گیری سرنوشت‌ساز درباره استفاده از میلیاردها دلار اموال بلوکه شده روسیه برای تأمین مالی اوکراین است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» یک مقام اوکراینی گفت که زلنسکی در بروکسل می‌خواهد شرکای اروپایی خود را متقاعد کند که از دارایی‌های مسدود شده روسیه برای کی‌یف استفاده کنند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی کرملین اعلام کرد نتیجه رایزنی‌های اوکراین با آمریکا و اتحادیه اروپا نشان می‌دهد که زلنسکی واقعاً به دنبال توافق صلح است یا خیر.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» شرکت نفت دولتی ونزوئلا اعلام کرد که «عملیات صادرات نفت خام و فرآورده‌های نفتی به طور عادی در حال انجام است.»
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» پارلمان اروپا طرح اتحادیه اروپا برای حذف تدریجی واردات گاز روسیه تا اواخر سال ۲۰۲۷ را تصویب کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» آنروا اعلام کرد طوفان بایرون در شرایط محاصره و کمبود کمک‌های انسانی، وضعیت زندگی آوارگان غزه را به‌طور بی‌سابقه‌ای وخیم‌تر کرده است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است