ورزشی 22:56 - 30 خرداد 1403
مهاجم تیم بارسلونا که بازی اول لهستان را در یورو ۲۰۲۴ از دست داده بود، برای بازی دوم در دسترس خواهد بود.

لواندوفسکی به بازی سرنوشت‌ساز لهستان مقابل اتریش می‌رسد

‏روبرت لواندوفسکی کاپیتان و ستاره خط حمله تیم ملی لهستان که به دلیل مصدومیت بازی نخست تیم ملی کشورش را در یورو ۲۰۲۴ مقابل هلند از دست داده بود، برای بازی دوم و سرنوشت ساز این تیم مقابل اتریش در دسترس خواهد بود.

لواندوفسکی در دیدار دوستانه لهستان مقابل ترکیه پیش از آغاز یورو مصدوم شده بود و مقابل هلند بازی نکرد تا لهستان دو بر یک شکست بخورد. با توجه به وجود تیم‌های قدرتمند در گروه D لهستان نیاز مبرم به لواندوفسکی خواهد داشت تا در دو بازی آینده مقابل اتریش و فرانسه، حداقل شانس صعود به عنوان یکی از بهترین تیم‌های سوم را داشته باشد.

امروز رسانه‌های لهستانی از تمرین تیم ملی کشورشان گزارش دادند ‏که لواندوفسکی به تمرین برگشته و در تمرین گروهی شرکت کرده ‏است. گفته می‌شود تا پیش از امروز او به صورت انفرادی با ‏فیزیوتراپ‌های تیم ملی لهستان تمرین می‌کرد. ‏بر اساس این گزارش‌ها لواندوفسکی به احتمال زیاد روز جمعه در بازی ‏دوم و تعیین‌کننده لهستان مقابل اتریش به میدان خواهد رفت. این ‏در حالی است که پیش از این به نظر می‌رسید لواندوفسکی زودتر از ‏بازی سوم توان حضور در میدان را نخواهد داشت.


12065283
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار ورزشی

ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» تیم ملی فوتبال امید برای حضور در جام ملت‌های زیر ۲۳ سال آسیا وارد عربستان شد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» لیگ برتر فوتبال فصل ۱۴۰۴/۰۵ ایران درحالی به میانه خود رسید که آمار گلزنی تیم‌ها بسیار پایین بود.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» سرمربی تیم ملی فوتسال کشورمان کاندیدای کسب عنوان بهترین مربی سال فوتسال جهان در رده ملی شد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» مالک باشگاه تراکتور این بار قصد دارد با ۲ پرسپولیسی سابق توافق کند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» هافبک فرانسوی – گابنی تیم فوتبال استقلال دوباره به جمع آبی‌ها باز می‌گردد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» پرونده رقابت‌های بین‌المللی تنیس ساحلی (BT50) با قهرمانی بنده‌نژاد و جوینده بسته شد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» ایگور سرگیف مهاجم تیم ملی ازبکستان برای انجام تست‌های پزشکی روز یکشنبه به تهران می‌آید.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» مشاور مدیرعامل پرسپولیس می‌گوید که من فکر می‌کنم نتیجه قابل قبولی در نیم فصل اول به دست آمد اگر چه بهتر از این می‌توانست باشد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» گیلهرم بیسولی مهاجم ۲۷ ساله باشگاه بوریرام تایلند یکی از گزینه‌های اوسمار برای تقویت خط حمله پرسپولیس بود.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» بازیکن لژیونر فوتبال کشورمان پیشنهاد باشگاه تراکتور برای پوشیدن پیراهن این تیم در نیم فصل دوم لیگ برتر فوتبال را رد کرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است