اقتصادی 18:45 - 05 بهمن 1403
ایران و عمان تفاهم نامه مشترک اقتصادی در حوزه تجارت ترجیحی و همکاری‌های گمرکی امضا کردند.

توافق ایران و عمان برای حذف تعرفه‌های تجاری

بیست و یکمین اجلاس همکاری‌های مشترک ایران و عمان به میزبانی مسقط برگزار شد. نشستی که به گفته وزیر صنعت، معدن و تجارت با ۲۰ نشست قبلی متفاوت بود.

محمد اتابک، با اشاره به امضای تفاهم نامه مشترک بین ایران و عمان، گفت: ۳ دستور کار مشخص در این نشست مطرح شد؛ نخستین دستورکار، بحث تجارت ترجیحی و حذف تعرفه‌ها بین دو کشور بود، که با آن موافقت شد و کار‌های اجرایی آن تا هفته آینده انجام می‌شود.

وزیر صنعت، معدن و تجارت، پشتیبانی از سرمایه گذاری‌هایی را که بین دو کشور انجام می‌شود را دستور کار دوم این نشست عنوان کرد و از توافق دو کشور بر سر این موضوع خبر داد.

وزیر صمت ادامه داد: سومین دستور کار، همکاری‌های گمرکی و اداری ضروری بین دو کشور برای تسهیل تجارت بود، که برنامه ریزی‌های مورد نیاز انجام شده و با تعیین کارها، این مورد هم به زودی به نتیجه می‌رسد.

محمد اتابک همچنین با اشاره به دیدار‌های مختلف با وزیران عمانی گفت: در دیدار با وزیر حمل و نقل عمان، برقراری خط کشتیرانی بندرعباس به عمان، افزایش پرواز‌ها و مسائل مربوط به بنادر دو کشور بررسی شد.

دیدار با وزیران تجارت و انرژی و همچنین دیدار با رئیس سرمایه گذاری عمان از دیگر برنامه‌های وزیر صمت، در حاشیه برگزاری بیست و یکمین اجلاس کمیسیون مشترک همکاری‌های ایران و عمان بود.

موسی فرهنگ، سفیر ایران در عمان، هم در حاشیه این نشست به خبرنگار گروه تجارت خارجی گفت: موافقت‌های نامه‌های مختلفی در دست امضا داریم که مراحل پایانی آنها طی شده است و در دیدار‌های آتی مقامات دوکشور به نتیجه خواهد رسید.

منبع: ایبنا


12145599
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مسئول سالن عملیات مرکز مدیریت راه‌های کشور از تردد روان در برخی از محور‌های شمالی کشور از جمله چالوس هستیم.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل پیش بینی سازمان هواشناسی از ورود سامانه بارشی جدید از اواخر وقت جمعه ۱۷ بهمن به کشور خبر داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس شورای تامین دام کشور گفت: با توجه به افزایش ورود دام زنده و همچنین گوشت منجمد هفته آینده شاهد کاهش بیشتر قیمت گوشت خواهیم بود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» کارشناس هواشناسی کشاورزی گفت: کشاورزان یخ آب زمستانه باغات و مزارع یونجه بویژه در شب‌ها برای کنترل آفات خاکزی در دستور کار قرار دهند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» اصلاح سیاست‌های ارزی در کشور علاوه بر کاهش فساد سیستماتیک زمینه ساز افزایش بهره‌وری در اقتصاد شده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» به‌طور میانگین روزانه ۷۰ تا ۸۰ هزار درخواست کارت سوخت المثنی ثبت می‌شود و این در حالی است که تا پیش از اعلام سهمیه‌بندی بنزین، روزانه تنها ۵ هزار درخواست در سامانه ثبت می‌شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» در سیصد و یکمین و سیصد و دومین جلسه هیأت سرمایه‌گذاری خارجی و یازدهمین و دوازدهمین نشست این هیأت در سال ۱۴۰۴، در مجموع ۱۰۵ درخواست سرمایه‌گذاری خارجی به ارزش ۳ میلیارد و ۷۶۲ میلیون دلار با حضور دستگاه‌های ذی‌ربط بررسی و به تصویب اعضای هیأت ...
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» شرکت ملی گاز ایران اعلام کرد: میزان مصرف گاز در بخش‌های خانگی، تجاری و صنایع جزء به ۵۴۹ میلیون مترمکعب در ۲۴ ساعت گذشته رسیده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» بررسی آخرین آمار بارش کشور نشان می‌دهد میزان تجمعی بارش ایران از ابتدای سال آبی تا ۱۱ بهمن‌ماه به ۱۰۸٫۷ میلی‌متر رسیده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» اصلاحات دستورالعمل معاملات ارز تجاری مرکز مبادله ارز و طلای ایران به شبکه بانکی ابلاغ شد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است