اقتصادی 18:45 - 05 بهمن 1403
ایران و عمان تفاهم نامه مشترک اقتصادی در حوزه تجارت ترجیحی و همکاری‌های گمرکی امضا کردند.

توافق ایران و عمان برای حذف تعرفه‌های تجاری

بیست و یکمین اجلاس همکاری‌های مشترک ایران و عمان به میزبانی مسقط برگزار شد. نشستی که به گفته وزیر صنعت، معدن و تجارت با ۲۰ نشست قبلی متفاوت بود.

محمد اتابک، با اشاره به امضای تفاهم نامه مشترک بین ایران و عمان، گفت: ۳ دستور کار مشخص در این نشست مطرح شد؛ نخستین دستورکار، بحث تجارت ترجیحی و حذف تعرفه‌ها بین دو کشور بود، که با آن موافقت شد و کار‌های اجرایی آن تا هفته آینده انجام می‌شود.

وزیر صنعت، معدن و تجارت، پشتیبانی از سرمایه گذاری‌هایی را که بین دو کشور انجام می‌شود را دستور کار دوم این نشست عنوان کرد و از توافق دو کشور بر سر این موضوع خبر داد.

وزیر صمت ادامه داد: سومین دستور کار، همکاری‌های گمرکی و اداری ضروری بین دو کشور برای تسهیل تجارت بود، که برنامه ریزی‌های مورد نیاز انجام شده و با تعیین کارها، این مورد هم به زودی به نتیجه می‌رسد.

محمد اتابک همچنین با اشاره به دیدار‌های مختلف با وزیران عمانی گفت: در دیدار با وزیر حمل و نقل عمان، برقراری خط کشتیرانی بندرعباس به عمان، افزایش پرواز‌ها و مسائل مربوط به بنادر دو کشور بررسی شد.

دیدار با وزیران تجارت و انرژی و همچنین دیدار با رئیس سرمایه گذاری عمان از دیگر برنامه‌های وزیر صمت، در حاشیه برگزاری بیست و یکمین اجلاس کمیسیون مشترک همکاری‌های ایران و عمان بود.

موسی فرهنگ، سفیر ایران در عمان، هم در حاشیه این نشست به خبرنگار گروه تجارت خارجی گفت: موافقت‌های نامه‌های مختلفی در دست امضا داریم که مراحل پایانی آنها طی شده است و در دیدار‌های آتی مقامات دوکشور به نتیجه خواهد رسید.

منبع: ایبنا


12145599
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون فناوری‌های نوین بانک مرکزی می‌گوید: هیچ یک از پلتفرم‌های رمزارز از بانک مرکزی مجوز ندارند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» شاید به نظر برسد یک کولر گازی معمولی هم بتواند خانه را خنک نگه دارد. اما در مناطق گرم و خشک، چند نکته‌ی دیگر انتخاب دستگاه تهویه مطبوع را پیچیده‌تر می‌کند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون وزیر نفت و مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی گفت: افزایش کیفیت بنزین (CCR) در جهت کاهش آلایندگی‌های زیست محیطی در دستور کار قرار گرفت.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی، هدف‌گذاری صادراتی صنعت پتروشیمی برای سال جاری را ۱۳ میلیارد دلار اعلام و تأکید کرد: تکمیل زنجیره پایین‌دستی از اهداف اصلی برنامه هفتم است تا ارزش افزوده محصولات افزایش یابد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» کارشناس هواشناسی کشاورزی گفت: با توجه به بارش برف و باران و کاهش دما، تخلیه آب و جمع آوری لوله ها، اتصالات و تجهیزات سیستم‌های آبیاری تحت فشار در مناطق سردسیر در دستور‌کار قرار بگیرد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» عضو هیئت مدیره اتحادیه تولید و صادرات پوشاک ایران گفت:برآورد‌ها نشان می‌دهد بیش از ۶۰ درصد از بازار پوشاک کشور در اختیار کالا‌های قاچاق قرار دارد؛ کالا‌هایی که عمدتاً به‌صورت استوک و فاقد حداقل استاندارد‌های کیفی وارد بازار می‌شوند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل استاندارد تهران با اعلام اجباری بودن مجوز استاندارد کابل‌راه‌ها، به کلیه بهره‌برداران این تجهیزات در استان تهران هشدار داد: اجازه بهره‌برداری از این تجهیزات بدون مجوز استاندارد را ندارند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» قیمت خودرو در بازار آزاد امروز یکشنبه ۷ دی ماه بر اساس معاملات انجام شده نسبت به آخرین معاملات روز‌های گذشته در سایت‌های خرید و فروش خودرو به شرح زیر است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» دبیر کارگروه ساماندهی مد ولباس گفت: با توجه به شکل‌گیری نظام پرداخت اعتباری در کشور و استقبال مصرف‌کنندگان از این شیوه خرید، فروش قسطی پوشاک ایرادی ندارد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» دبیر کارگروه ساماندهی مد ولباس گفت: با توجه به شکل‌گیری نظام پرداخت اعتباری در کشور و استقبال مصرف‌کنندگان از این شیوه خرید، فروش قسطی پوشاک ایرادی ندارد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است