سیاسی 10:18 - 25 فروردین 1400
روحانی در جلسه هیات دولت:
رییس جمهور گفت: هیچ جناح و فردی حق ندارد زندگی و معیشت مردم را به خاطر انتخابات گروگان بگیرد. بعضی ها می گویند دست ظالم باید قطع شود. وقتی می گوییم کی؟ می گویند در اردیبهشت و خرداد کراهت دارد و بگذارید تیر رد بشود آن موقع. بابا دست ظالم را باید قطع کرد تیر و مرداد ندارد.

هیچ جناح و فردی حق ندارد زندگی مردم را به خاطر انتخابات گروگان بگیرد

به گزارش ایسنا، حجت‌الاسلام‌والمسلمین حسن روحانی در جلسه امروز (چهارشنبه ۲۵ فروردین) هیات دولت، اظهار کرد: الان در این مقطع آوردن واکسن خارجی کرونا یک وظیفه است که وزارت بهداشت وظیفه خود را دارد و شرکت های خصوصی هم برای واردات آن آزاد هستند.

وی افزود: هر شرکت خصوصی، بیمارستان و موسسه ای که بتواند واکسن خارجی وارد کند می تواند این کار را با ارز نیمایی انجام دهد و واکسن را بین مردم پخش کند و قیمت آن با هزینه حمل و نقل قیمت بالایی نخواهد بود.

رییس جمهور در بخش دیگری از سخنانش گفت: هیچ جناح و فردی حق ندارد زندگی و معیشت مردم را به خاطر انتخابات گروگان بگیرد. بعضی ها می گویند دست ظالم باید قطع شود. وقتی می گوییم کی؟ می گویند در اردیبهشت و خرداد کراهت دارد و بگذارید تیر رد بشود آن موقع. بابا دست ظالم را باید قطع کرد تیر و مرداد ندارد.

این خبر تکمیل می‌شود...


11025114
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» روزنامه‌های امروز به موضوعاتی نظیر هشدار نهایی رهبر معظم انقلاب به آمریکایی‌ها و انتشار اسامی جانباختگان حوادث اخیر پرداخته‌اند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» طباطبایی با اشاره به برنامه دولت برای پاسخ‌دهی به هرگونه ابهامی در زمینه اسامی جان‌باختگان حوادث دی، گفت: سامانه‌ای در این زمینه طراحی شده و نشانی آن به اطلاع عموم رسانده خواهد شد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی وزارت امور خارجه حملات تروریستی دو روز گذشته در بلوچستان پاکستان را به شدت محکوم کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر خارجه کشورمان در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: در مصاحبه با شبکه سی ان ان گفتم؛ ایران و آمریکا در برهه‌ای سرنوشت‌ساز از زمان قرار دارند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» هیئت دولت در جلسه امروز با تعیین سقف تسهیلات طرح ویژه شهرسازی و نوسازی مسکن روستایی و شهر‌های زیر ۲۰ هزار نفر جمعیت به مبلغ ۵۰۰ میلیون تومان موافقت کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون اول رئیس‌جمهور گفت: دولت از اقتدار قانونی خود در برابر مدیری که بدون هماهنگی با دستگاه‌های مسئول اقدام به افزایش قیمت کرده یا تولید را متوقف کند، استفاده خواهد کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر خارجه ضمن ابراز اطمینان نسبت به اینکه ایران و ایالات متحده می‌توانند درباره مسئله هسته‌ای توافق کنند، گفت: تبادل پیام با آمریکا از طریق کشور‌های دوست در منطقه، «مذاکرات سازنده» را تسهیل می‌کند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه گفت: مهمتر از مستقیم یا غیرمستقیم بودن شکل مذاکره، محتوای مذاکره است. ما نیاز به اعتماد داریم. شاید هرگز اعتماد کامل بازنگردد، اما حداقلی از اعتماد لازم است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» به دستور رئیس‌جمهور، با تجمیع اسامی که توسط پزشکی قانونی کشور تهیه و با سامانه سازمان ثبت احوال تطبیق داده شده است، فهرست مشخصات ۲۹۸۶ نفر از جان‌باختگان حوادث اخیر منتشر شد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس در بیانیه‌ای اعلام کرد: ملت ایران با حضور پرشور در سالروز پیروزی انقلاب اسلامی، مصمم‌تر از گذشته نشان خواهند داد، جمهوری اسلامی در اوج اقتدار به سر می‌برد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است