بین‌الملل 18:47 - 01 مرداد 1403
شورای اتحادیه اروپا در بیانیه‌ای از تمدید ۶ ماهه (تا پایان ژانویه ۲۰۲۵ و دوازدهم بهمن‌ماه) تمام تحریم‌های این اتحادیه علیه روسیه خبر داد.

تحریم‌های اتحادیه اروپا علیه روسیه به مدت ۶ ماه تمدید شد

از خبرگزاری تاس، در بیانیه شورای اتحادیه اروپا آمده است: شورا امروز تدابیر محدودکننده اتحادیه اروپا را با توجه به تداوم اقدامات روسیه برای بی ثبات کردن اوضاع در اوکراین به مدت ۶ ماه دیگر و تا ۳۱ ژانویه ۲۰۲۵ تمدید کرد.

بر اساس بیانیه شورای اتحادیه اروپا، این تحریم‌ها در حال حاضر شامل طیف گسترده‌ای از اقدامات از جمله محدودیت‌های تجاری، مالی، فناوری و کالا‌ها با کاربرد دوگانه، صنعت، حمل‌ونقل و کالا‌های لوکس است.

طبق این گزارش، اتحادیه اروپا از ژوئیه ۲۰۱۴ تحریم‌های اقتصادی علیه روسیه را آغاز کرد. از آن زمان به بعد، تحریم‌ها هر ۶ ماه به طور خودکار تمدید می‌شوند.

از آغاز جنگ اوکراین، کشور‌های غربی هزاران تحریم را علیه روسیه اعمال و این کشور را به مقصد سنگین‌ترین تحریم‌ها در جهان تبدیل کرده‌اند. هدف اصلی تحریم‌های بین المللی که همه چیز را از افراد تا صنایع مهم در اقتصاد این کشور در برمی‌گیرد، منزوی کردن مسکو و مشتریان روسیه بوده است.

علی‌رغم تحریم‌های غرب علیه روسیه، مسکو توانسته در معاملات تجاری خود با کشور‌های دوست و هم‌پیمانش ۳۰.۹ میلیارد دلار سود به دست آورد.

آمار‌های تجاری حاکی از آن است که روسیه در صادرات کالا‌های خود به کشور‌هایی که طی دو سال اخیر روابطشان به تیرگی گرویده است، رویکرد متفاوتی داشته و در برخی موارد حجم صادرات افزایشی و در برخی موارد کاهشی بوده است.

منبع: ایرنا


12075408
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» هواپیما‌های جنگی رژیم اشغالگر اسرائیل، شهرک عرب سلیم در جنوب لبنان را هدف قرار دادند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر نفت کویت پیش‌بینی کرد که تحریم‌های جدید آمریکا علیه روسیه، قیمت نفت را بالا برده و تقاضا را متوجه کشور‌های خلیج فارس خواهد کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» ارتش لیتوانی می‌گوید دو هواپیمای نظامی روسیه برای حدود ۱۸ ثانیه وارد حریم هوایی این کشور شدند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امنیت داخلی اسرائیل در اظهاراتی با مخالفت آشکار با ترامپ، تاکید کرد که برغوثی آزاد و رهبر غزه نخواهد شد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور روسیه تحریم‌های آمریکا بر دو شرکت نفتی این کشور را اقدامی «بی‌تاثیر» دانست.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» پالایشگاه‌های نفت هند پس از قرار گرفتن دو تولیدکننده بزرگ نفت روسیه در فهرست تحریم‌های آمریکا، قصد دارند واردات نفت روسیه را به شدت کاهش دهند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» تیم فوتسال زیر ۱۷ سال افغانستان با تیم های ایران، مراکش و تاجیکستان در بازی های همبستگی کشورهای اسلامی هم گروه شد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» در دیدار سرپرست وزارت مهاجران طالبان با نماینده ویژه انگلیس در کابل، طرفین درباره مدیریت بحران‌های انسانی گفتگو کردند. نماینده انگلیس از آتش‌بس با پاکستان استقبال و کمک ۴ میلیون پوندی لندن به زلزله‌زدگان شرق افغانستان را اعلام کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» برنامه اسکان بشر سازمان ملل هشدار داد که آلودگی ناشی از دود وسایط نقلیه، فعالیت‌های صنعتی و سوزاندن زغال‌سنگ و پلاستیک، سلامت ساکنان شهرهای افغانستان را به شدت تهدید می‌کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» پاکستان تجارت ترانزیتی با افغانستان را از مرز حیاتی چمن از سر گرفت. این اقدام پس از توافق بر سر آتش‌بس فوری با طالبان در قطر و با اجرای یک برنامه سه‌مرحله‌ای برای پاک‌سازی صدها کامیون محموله معوقه انجام شد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است