اقتصادی 15:48 - 08 اسفند 1402
معاون وزیر نفت از میانگین مصرف روزانه ۱۱۵ میلیون لیتر بنزین در کشور خبر داد.

مصرف روزانه ۱۱۵ میلیون لیتر بنزین در کشور

جلیل سالاری معاون وزیر نفت گفت: مصرف میانگین روزانه ۱۱۵ میلیون لیتر بنزین نشان‌دهنده ضعف ما در بهینه‌سازی مصرف سوخت است و بار آن بر دوش سوخت مایع است و روزانه باید ۱۵۰ میلیون لیتر سوخت مایع به حوزه صنایع تحویل دهیم که سرمایه ایران است و اگر این سرمایه بهینه مصرف شود، می‌توانیم آن را در اقتصاد کشور به کار بگیریم؛ به این منظور باید از ظرفیت زنان با توجه به نقش‌ محوری آن‌ها در خانواده و جامعه بهره‌مند شویم.

او افزود: اقشار مختلف نیز باید دستاوردها را ببینند و با سختی‌های کار صنعت نفت آشنا شوند و این آشنایی با سختی‌های کار در صنعت نفت در فرهنگ‌سازی مصرف سوخت و اعتماد به توانمندی داخلی مؤثر است.

سالاری تأکید کرد: امروز صنعت پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی خودکفا شده است و در حال بومی‌سازی هستیم، این دستاوردها پس از انقلاب اسلامی رقم خورده و ۱.۶ میلیون قلم کالا نیز در قالب پروژه فراسرزمینی صادر شده است که ساخت، تجهیز و صادرات این حجم کالا کار بسیار بزرگی بود.


12034203
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» شرکت هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران اعلام کرد که پرواز تهران _ اهواز به دلیل نقص فنی و در جهت ایمنی مسافران با تأخیر مواجه شده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» دبیر شورای‌عالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی، از نهایی شدن سند اقتصاد دیجیتال مناطق آزاد خبر داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون برق و انرژی وزارت نیرو از برنامه‌ریزی گسترده این وزارتخانه برای افزایش ظرفیت تولید برق کشور خبر داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس اتاق بازرگانی تهران با اشاره به افزایش نرخ مالیات در لایحه بودجه ۱۴۰۵ گفت: دولت قصد دارد سهم مالیات از درآمد را ۶۲ درصد افزایش دهد؛ این در حالی است که تولیدکنندگان با مشکلات متعدد مواجه‌اند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» در جریان معاملات امروز شاخص کل بورس با افزایش ۹۶۲ واحد در سطح ۴ میلیون و ۷۱ هزار واحدی به کار خود پایان داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» میدان نفتی آزادگان جنوبی، بزرگ‌ترین میدان مشترک نفتی ایران، امروز در نقطه‌ای حساس از تاریخ توسعه خود قرار دارد؛ نقطه‌ای که تصمیم درباره اجرای این پروژه می‌تواند سرنوشت منافع ملی کشور در دهه‌های آینده را رقم بزند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» میدان نفتی آزادگان جنوبی، بزرگ‌ترین میدان مشترک نفتی ایران، امروز در نقطه‌ای حساس از تاریخ توسعه خود قرار دارد؛ نقطه‌ای که تصمیم درباره اجرای این پروژه می‌تواند سرنوشت منافع ملی کشور در دهه‌های آینده را رقم بزند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» افزایش تقاضا برای خدمات مبتنی بر مهارت‌های حضوری باعث شده است بسیاری از علاقه مندان، دوره‌های مهارتی کوتاه مدت و میان مدت را به عنوان مسیر جدی برای شروع درآمدزایی دنبال کنند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» انتخاب بهترین مرکز فروش دستگاه لیزر الکساندرایت در ایران، تصمیمی است که مستقیماً بر بازگشت سرمایه (ROI) و اعتبار کلینیک زیبایی پزشکان تأثیر می‌گذارد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل شرکت پشتیبانی امور دام کشور، نیاز ماهانه کشور به نهاده‌های دامی را بر اساس آمار‌ها یک میلیون تن اعلام کرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است