بین‌الملل 17:09 - 12 آذر 1403
دفتر رئیس پارلمان لبنان از کمیته آتش‌بس خواست که اسرائیل را به توقف حملات خود و نقض آتش‌بس ملزم کند.

درخواست لبنان از کمیته آتش‌بس برای توقف حملات اسرائیل

باشگاه خبرنگاران جوان؛ اعظم پورکند -  نبیه بری، رئیس پارلمان لبنان در بیانیه‌ای که در فیس بوک منتشر شده بود از کمیته آتش بس خواست مانع اسرائیل در نقض آتش بس شود. او همچنین از کمیته نظارت بر آتش بس خواست با اعمال فشار بر اسرائیل، آن را وادار کند از خاک لبنان عقب نشینی کند.

پس از اعلام «جو بایدن» رئیس‌جمهور آمریکا مبنی بر توافق آتش‌بس میان لبنان و رژیم صهیونیستی، این توافق صبح چهارشنبه وارد فاز اجرایی شد. اسرائیل و گروه حزب الله لبنان از چهارشنبه گذشته اجرای آتش بس ۶۰ روزه را آغاز کردند. این آتش بس حملات اسرائیل به لبنان را که نزدیک به یکسال است از آن می‌گذرد را متوقف کرده است.

به گفته بایدن، قرار است نظامیان رژیم صهیونیستی از جنوب لبنان خارج شوند و ارتش لبنان در مرز‌های این کشور و فلسطین اشغالی مستقر شود.

این در حالی است که از آغاز آتش بس، رژیم صهیونیستی بار‌ها آتش بس را نقض کرده است.

منبع: الجزیره


12122784
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» منابع نزدیک به نتانیاهو انتصاب ایال زامیر به عنوان رئیس ستاد ارتش اسرائیل را «اشتباه فاحش» خواندند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رژیم صهیونیستی هر روز بیش از پیش در باتلاقی که خود ساخته گرفتارتر می‌شود و تاریخ گواه خواهد بود که ۷ اکتبر ۲۰۲۳ نقطه عطفی راهبردی در مسیر افول یک رژیم اشغالگر، جنایت‌کار و رو به زوال بود
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» پس از سقوط قیمت نفت به پایین‌ترین سطح یک ماه اخیر، قیمت‌ها امروز با اندکی رشد به دلیل احتمال دستیابی به توافق صلح میان اوکراین و روسیه رو‌به‌رو شد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» این پیشنهاد صلح، یک سند تسلیم است. ترامپ با فشار برای امضای سریع آن تا روز شکرگزاری، عملا اوکراین را وادار به پذیرش شرایطی می‌کند که حتی پوتین در سه سال تهاجم نظامی نتوانسته بود به آن دست یابد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» یک مقام روسی نزدیک به پوتین اعلام کرد که فرستاده ویژه رئیس‌جمهور آمریکا، همراه با چند مقام مرتبط با پرونده اوکراین هفته آینده به مسکو سفر می‌کنند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» بارش‌های شدید موسمی در جزیره سوماترای اندونزی موجب سیل و رانش زمین گسترده شد که تاکنون جان دست‌کم ۱۰ نفر را گرفته و ۶ نفر را مفقود کرده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» منابع عراقی از چندین منطقه گزارش دادند که شب گذشته یک جنگنده ناشناس دیوار صوتی را بر فراز استان میسان شکسته است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» ترامپ با اشاره به پیشرفت‌های اخیر در مذاکرات صلح، اعلام کرد زمان پایان جنگ اوکراین وابسته به توقف درگیری‌هاست.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» فرستاده آمریکا با ادعای پیشرفت همکاری‌های امنیتی بغداد و واشنگتن، از ضرورت اصلاحات اساسی در عراق خبر داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور آمریکا اعلام کرد که قصد دارد با همتایان روس و اوکراینی خود «تنها» زمانی که توافق صلح «نهایی» شود یا در مراحل پایانی خود باشد، دیدار کند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است