اقتصادی 15:56 - 27 خرداد 1403
رئیس اتحادیه بارفروشان از کاهش ۲۰ تا ۲۵ درصدی قیمت نوبرانه‌ها خبر داد و گفت: با توجه به فراوانی عرضه، قیمت میوه در عید قربان نوسانی ندارد.

بازار میوه عید قربان نوسانی ندارد

اکبر یاوری در گفت و گو با باشگاه خبرنگاران جوان، گفت: با توجه به شرایط مساعد تولید و فراوانی عرضه نوبرانه ها، نوسانی در بازار میوه عید قربان نداریم.

او از افزایش ۲ تا ۳ هزار تنی عرضه میوه در آستانه عید قربان خبر داد و گفت: بنابر آمار امروز ۲۴ تا ۲۵ هزار تن میوه، صیفی و فرنگی در میدان مرکزی توزیع شده است.

یاوری از کاهش ۲۰ تا ۲۵ درصدی قیمت میوه های نوبرانه خبرداد و گفت: اکنون هر کیلو زردآلو با نرخ ۴۰ تا ۱۳۰ هزار تومان، شبرنگ ۵۰تا ۱۳۰ هزار تومان، گیلاس ۵۰ تا ۱۵۰ هزار تومان، آلبالو ۴۰ تا ۸۰ هزار تومان، انگور یاقوتی ۶۰ تا ۱۳۰ هزار تومان، سیب گلاب ۶۰ تا ۱۰۰ هزار تومان، توت فرنگی ۳۰ تا ۱۴۰ هزار تومان، هلو ۲۰ تا ۷۰ هزار تومان، خیار اصفهان ۱۰ تا ۱۶ هزار تومان، خیار گلخانه ۱۶ تا ۲۵ هزار تومان، هندوانه ۶ تا ۱۶ هزار تومان، خربزه و طالبی ۱۷ تا ۱۸ هزار تومان در میدان مرکزی و با احتساب ۳۵ درصد سود در خرده فروشی ها عرضه می شود.

رئیس اتحادیه بارفروشان از آغاز ثبت سفارش واردات موز خبر داد و گفت: گرچه وزارت جهاد ثبت سفارش موز را آغاز کرده، اما کماکان قیمت بالاست که پیش بینی می شود طی ۱۰ روز آینده بازار به تعادل برسد.

او قیمت کنونی هر کیلو موز اکوادور را ۷۰ تا ۸۶ هزار تومان، موز هندی ۶۲ تا ۷۲ هزار تومان، موز فیلپین ۶۵ تا ۸۰ هزار تومان و انبه ۸۰ تا ۱۱۰ هزار تومان اعلام کرد.

خبرنگار: آزاده محبی


12064158
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» بنابر گفته کارشناسان، کمبود عرضه برنج خارجی علت اصلی مشکلات تنظیم بازار است که با پرداخت معوقات ارزی و واردات، بازار به تعادل می‌رسد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» بنابر گفته کارشناسان، کمبود و اختلال تامین نهاده‌های دامی تولید مرغ و تخم مرغ را دچار چالش کرده است که در نهایت بدلیل افزایش هزینه‌های تولید، قیمت محصولات پروتئینی با نوساناتی رو‌به‌رو شده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» یک کارشناس حوزه خودرو با اشاره به نقش دولت در ایجاد نابسامانی‌های اخیر بازار خودرو می‌گوید انحصار و محدودیت‌های وارداتی باعث شده‌اند که تقاضا از عرضه پیشی بگیرد و قیمت‌ها با وجود ثبات نسبی در تابستان، دوباره جهش پیدا کنند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» برنامه گفت‌وگوی ویژه خبری به بررسی مطالبات و چالش‌های اصناف و اتحادیه‌ها پرداخت.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» ضیائیان گفت: روز پنجشنبه بعد از کاهش دمای مخصوصی که در کشور رخ داد، در بیشتر مناطق کشور دمای هوا به‌طور نسبی افزایش خواهد یافت.  
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی اتاق اصناف گفت: رئیس‌جمهور قول داده است ستادی تحت عنوان «ستاد رفع موانع بازار» را با حضور پنج وزیر تشکیل دهد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» نحوه فعالیت شعب بانک‌های تهران در روز‌های پنج شنبه تا اطلاع ثانوی اعلام شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر نفت با تأکید بر نقش کلیدی صنعت پتروشیمی در اقتصاد کشور، گفت: این صنعت نقش مهمی در تأمین ارز، ایجاد اشتغال و تکمیل زنجیره ارزش دارد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر راه و شهرسازی درباره بدهی‌هایی که به حمل و نقل عمومی تعلق دارد، گفت: مقرر شد که بدهی‌های بخش دولتی با قید فوریت به رانندگان و کامیونداران در این بخش پرداخت شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر راه و شهرسازی درباره بدهی‌هایی که به حمل و نقل عمومی تعلق دارد، گفت: مقرر شد که بدهی‌های بخش دولتی با قید فوریت به رانندگان و کامیونداران در این بخش پرداخت شود.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است