بین‌الملل 17:43 - 14 آذر 1400
دفتر رئیس شورای حاکمیت انتقالی سودان خبر خبرگزاری فرانسه پیرامون مشارکت نظامیان در انتخابات آتی را تکذیب کرد.

شورای انتقالی سودان: نظامیان در انتخابات شرکت نمی‌کنند

به گزارش ایسنا، به نقل از روسیا  الیوم، پیشتر خبرگزاری فرانسه از زبان عبدالفتاح البرهان، فرمانده ارتش سودان اعلام کرده بود، انتخابات آتی به روی همه گروه‌ها از جمله نظامیانی که در مرحله انتقالی شرکت کردند، باز خواهد بود.

دفتر رئیس شورای حاکمیت انتقالی سودان اعلام کرد، خبرگزاری فرانسه اظهاراتی مغایر و متناقض با گفته‌های البرهان منتشر کرد. این نهاد خاطرنشان کرد، سخنان البرهان به صورت صوتی ضبط شده است.

نهاد مذکور اعلام کرد، البرهان در این سخنان صوتی به روشنی و به وضوح تاکید کرد که مشارکت نظامیان در انتخابات آتی مطابق با متن سند قانون اساسی غیرممکن است.

البرهان در گفت‌وگویی که با خبرگزاری فرانسه انجام داده، با اشاره به جنبش‌های مسلحانه گفت، معاهده جوبا برای برخی از احزاب در خصوص مشارکت در انتخابات آتی و ارگان‌های قدرت نوعی استثنا قائل شد؛ اما البرهان به هیچ یک از نهادهای وابسته به ارتش یا نهادهای دولت اشاره نکرد.

انتهای پیام


11351748
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» معاون وزیر دفاع آلمان روز دوشنبه گفت که اروپا باید حمایت نظامی خود از اوکراین را افزایش دهد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دو کودک ۸ و ۱۱ ساله که تنها برای گرم‌کردن خانه و کمک به پدر معلولشان هیزم جمع می‌کردند، با حمله پهپاد‌های اسرائیلی در بنی‌سهیله شهید شدند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر دفاع مصر در آغاز به‌کار نمایشگاه بین‌المللی صنایع دفاعی ایدکس ۲۰۲۵ با حضور السیسی، اعلام کرد که توانمندی نظامی کشور سرمایه‌گذاری در صلح است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» کرملین اعلام کرد که حمله آخر هفته اوکراین به زیرساخت‌های کنسرسیوم خط لوله کاسپین ظالمانه است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» پاپ لئون چهاردهم در نخستین سفر خارجی خود وارد مزار قدیس شربل شد و با روشن‌کردن شمعی که از واتیکان آورده بود، برای صلح جهانی و آرامش لبنان دعا کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» گروهی مسلح به پایگاه نیرو‌های مرزی ارتش پاکستان در نوکندی استان چاغی حمله کردند، یک مهاجم انتحاری خود را منفجر کرد و دیگر مهاجمان وارد پایگاه شدند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» ارتش رژیم صهیونیستی در جدیدترین نقض حاکمیت سوریه به یک شهر در حومه جنوبی قنیطره حمله کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» نمایندگان اهل سنت در عراق نام ۶ تن از چهره‌های سیاسی خود را برای بررسی‌های اولیه در صورت نامزدی برای ریاست پارلمان اعلام کردند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» مسئول سیاست خارجه اتحادیه اروپا گفت که هفته جاری درباره حل مناقشه اوکراین، محوری و مهم است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» گردان‌های قسام اعلام کردند که جاسوسان قصد ربودن یکی از اعضای حماس در شهر غزه را داشتند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است