بین‌الملل 05:19 - 01 بهمن 1403
رژیم اسرائیل بعد از تأخیر ایجاد شده در فرآیند آزادی اسرای فلسطین، سرانجام 90 تن از آن ها را بر اساس توافق تبادل اسرا آزاد کرد.

آزادی نخستین گروه از اسرای فلسطینی از بند رژیم اسرائیل

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، رژیم اسرائیل بامداد امروز دوشنبه سرانجام بعد از تأخیر تعمدی در فرآیند آزادسازی اسرای فلسطین، 90 تن از اسرا را بر اساس توافق تبادل اسرا (30 اسیر در مقابل یک اسیر) آزاد کرد.

پیش از آزادی این اسرا، دفتر جنبش حماس در امور اسرا اعلام کرد که فرایند بررسی و راستی‌آزمایی اسامی اسرا  در داخل زندان عوفر انجام شد و مشخص شد که یکی از اسرای زن نامش در لیست نیست و به همین دلیل با واسطه‌ها و صلیب سرخ تماس گرفته شده و این مسئله تأکید شده است که رژیم اسرائیل باید ملزم به آزادی همه اسرایی شود که اسامی آن‌ها در لیست آمده است.

فلسطین , اسرای فلسطینی ,

 این دفتر تأکید کرد که تا لحظاتی دیگر اتوبوس‌های حامل اسرا از زندان نظامی عوفر حرکت خواهند کرد. ساعتی بعد اداره کل زندان‌های رژیم اسرائیل گزارش داد که همه 90 اسیر فلسطینی آزاد شدند.

شبکه 12 تلویزیون رژیم صهیونیستی گزارش داد که بحران با صلیب سرخ درباره فهرست اسرای فلسطینی حل شده و مراحل آزادی آن‌ها آغاز شده است.

به گفته منابع فلسطینی، اسرای آزاد شده شامل 69 زن و 21 کودک و نوجوان است که 76 نفر از آنها اهل کرانه باختری و 14 نفر از بیت المقدس شرقی هستند.

فلسطینیان در کرانه باختری با آزادی این اسرا ابراز خوشحالی کردند و به استقبال این اسرا در شهرها و روستاهای خود رفتند.

 

.

 

فلسطین , اسرای فلسطینی ,

انتهای پیام/

 
 

12143297
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر جنگ سابق اسرائیل با حمله به نتانیاهو اعتراف کرد که این رژیم هیچوقت از زمان تاسیس خود به این اندازه در جهان طرد نشده بود.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور کلمبیا بعد از دیدار با ترامپ در کاخ سفید از او برای سفر به کشور خود دعوت کرد، این دعوت و دیدار پس از ماه‌ها تنش رخ داده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رسانه‌های صهیونیستی در گزارشی اعلام کردند که رزمایش اخیر ارتش اسرائیل در جنوب تل‌آویو واکنش به حمله ایران با ۲۰۰۰ موشک را شبیه‌سازی کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» یک روزنامه صهیونیستی برخلاف ادعای دفتر نخست‌وزیری این رژیم مدعی شد که دیدار ۳ ساعته نتانیاهو و ویتکاف فقط درباره ایران بود.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دور دوم مذاکرات درباره جنگ اوکراین به مشارکت روسیه، آمریکا و کی‌یف امروز در ابوظبی برگزار خواهد شد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» ارتش اشغالگر اسرائیل در بیانیه‌ای ادعا کرد که یکی از افسرهای آن در شمال نوار غزه به شدت مجروح شده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دیده‌بان حقوق بشر گزارش داد در طول سال ۲۰۲۵، اسرائیل با همدستی آمریکا مرتکب جنایات جنگی، جنایات علیه بشریت، نسل‌کشی و پاکسازی قومی شده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» مذاکرات جمعه ۷ فوریه بیش از آن‌که میدان چانه‌زنی بر سر جزئیات فنی باشد، آزمونی برای سنجش میزان واقع‌گرایی آمریکا است. اگر این گفت‌و‌گو‌ها بر مبنای بسته‌هایی مانند پیشنهاد روسیه و با احترام به حق غنی‌سازی صلح‌آمیز ایران، تفکیک پرونده هسته‌ای...
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزارت امور خارجه روسیه تائید کرد که این کشور برای حفاظت از منافع خود در قطب شمال اقدامات فنی و نظامی انجام می‌دهد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور آمریکا با امضای لایحه بودجه این کشور توانست تعطیلی بخشی از دولت خود را پایان دهد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است