بین‌الملل 22:53 - 20 مهر 1403
منابع رسانه‌ای فاش کردند که نظامیان آمریکایی در پایگاه اشغالی التنف سوریه از ترس حمله پهپادی مقاومت عراق تجهیزات جدید آورده‌اند و در آماده‌باش هستند.

آماده‌باش نظامیان آمریکا در التنف از ترس پهپاد‌های مقاومت عراق

منابع میدانی به المیادین نت گفتند که نظامیان آمریکایی حاضر در پایگاه اشغالی التنف در مثلث مرزی سوریه، اردن و عراق، تسلیحات و تجهیزات اضافی را با هدف تقویت  حالت تدافعی و سامانه‌های تجهیزات دفاع هوایی تخصصی‌تر به این پایگاه آورده‌اند.

براساس گزارش المیادین، این منابع توضیح دادند که هدف از این تقویت دستیابی به دو هدف است اول محافظت از پایگاه در برابر هرگونه حمله مورد انتظار مقاومت که در عرض یک هفته حدود ۶ حمله به پایگاه‌های آمریکایی در سوریه انجام داده است و دوم: برای کمک به رژیم تروریستی اسرائیل برای کاهش شدت حملات مقاومت عراق علیه آن در منطقه.  

این منابع خاطرنشان کردند: طرف آمریکایی فعال‌سازی دستگاه‌های شناسایی ویژه نظارت بر هواپیما‌های بدون سرنشین را با هدف رهگیری آنها قبل از عبور از جنوب سوریه در راستای جولان اشغالی سوریه آغاز کرده است. این اقدام پس از تشدید حملات  مقاومت اسلامی عراق علیه اهدافی در اراضی اشغالی سوریه و فلسطین انجام می‌گیرد که چند روز پیش منجر به کشته شدن چندین نظامی صهیونیست شد.

این منابع معتقد بودند که رژیم تروریستی  اسرائیل از واشنگتن خواست تا برای کاهش تاثیر حملات پهپادی از عراق مداخله کند و سعی کند به طور کامل به فعالیت آنها پایان دهد.  

مترجم: مینا عظیمی


12103347
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» چین درخواست آمریکا برای دسترسی انحصاری به نفت ونزوئلا را قلدری خواند و آن را محکوم کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» واشینگتن در سال ۲۰۲۶ با منطقه‌ای رهاشده روبروست که در آن دیپلماسی جای خود را به زورآزمایی داده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» فرانسه می‌گوید که با همراهی آلمان و لهستان، واکنش به حمله احتمالی علیه جزیره گرینلند دانمارک را بررسی می‌کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» هفت سرباز آمریکایی در جریان عملیات ویژه نظامی اخیر آمریکا در ونزوئلا زخمی شده‌اند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دولت ژاپن اعتراض رسمی خود را در مورد حفاری احتمالی میدان گازی به چین ارسال کرده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» در جریان تظاهرات ده‌ها هزار نفری حریدی‌ها در قدس اشغالی برخورد یک اتوبوس با معترضان منجر به کشته شدن یک صهیونیست و مجروحیت چندین تن دیگر شد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» با دستور شیخ نعیم قاسم، حزب‌الله لبنان با هدف ترمیم ساختار امنیتی خود، به استراتژی فعالیت‌های پنهان دهه ۸۰ بازگشته است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» یک مقام اتریشی با انتقاد از سیاست‌های تحریمی اروپا، اعلام کرد که افزایش قیمت انرژی ناشی از این تصمیمات، اقتصاد اروپا را بیش از مسکو متضرر کرده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دمشق با بازگشایی گذرگاه‌های انسانی در حلب و تعیین مهلت چندساعته، به غیرنظامیان هشدار داد تا پیش از آغاز پاسخ کوبنده ارتش، از چندین منطقه خارج شوند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس ستاد کل ارتش اسرائیل با اشاره به درس‌های ۷ اکتبر، از پایان سیاست خویشتن‌داری این رژیم و تدوین استراتژی جدید برای جنگ‌های ناگهانی خبر داد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است