بین‌الملل 19:25 - 14 آذر 1402
منابع خبری گزارش دادند در نشست برگزار شده میان نخست وزیر رژیم صهیونیستی با خانواده اُسرا در غزه، هرج و مرج روی داده و خانواده اُسرا این نشست را ترک کرده‌اند.

هرج و مرج در نشست خانواده اُسرا با نتانیاهو

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، منابع خبری از هرج و مرج در جلسه برگزار شده میان خانواده اُسرا در غزه با «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر رژیم صهیونیستی خبر دادند.

شبکه 12 رژیم صهیونیستی خبر داد که نتانیاهو در این نشست به خانواده اُسرا اطلاع داده که وی نمی‌تواند همه آنها را بازگرداند.

این شبکه خبری صهیونیستی گزارش داد پس از ابراز ناتوانی نتانیاهو از بازگرداندن اُسرا، در این جلسه هرج و مرج روی داده و خانواده اُسرا از این نشست خارج شدند.

همزمان با این اتفاقات، تظاهرات علیه بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم نیز ادامه دارد. معترضان اسرائیلی روز گذشته در پنجاه و نهمین روز جنگ غزه، با برگزاری تظاهراتی جدید، بار دیگر خواستار برکناری او شدند و بر از سرگیری مذاکره برای آزادی اسرای صهیونیست، تأکید کردند.

رژیم صهیونیستی در عین حال که بر آزاد کردن اسرای خود نزد حماس تأکید می کند از سویی دیگر بر گسترده کردن دامنه جنگ با حماس نیز اصرار دارد. این رژیم از دو روز پیش بدون کسب دستاوردی قابل ذکر در شمال نوار غزه، به سمت جنوب رفته و در حال توسعه درگیری زمینی در جنوب نوار غزه است.

تامیر پاردو رئیس پیشین موساد در گفت‌وگو با شبکه ۱۲ تلویزیون رژیم صهیونیستی اذعان کرد که «حماس با آتش‌بس موقت، کارت قدرتمندی به دست آورد» و تل‌آویو برای آزادی اسرایش از غزه، باید تاوان سنگینی بپردازد. 

جنگ غزه که از پانزدهم مهرماه آغاز شده، از سوم تا دهم آذرماه شاهد یک وقفه بود و طی آن حماس و رژیم صهیونیستی توافق کردند که زنان و کودکان اسیر را تبادل کنند. طی این توافق در ازای هر اسیر صهیونیست، سه اسیر فلسطینی آزاد شد. 

پاردو در این مصاحبه که یکشنبه‌شب انجام شد، گفت: «روزهای اول که در این استودیو [کانال 12] نشستم، گفتم که آزادکردن گروگانها اولویت پنجم هم نیست اما رسانه‌ها و خانواده ربوده‌شدگان و مردم فشار بر دولت را بیشتر کردند و آن را در رأس اولویتها قرار دادند... هر چه به تبادل نزدیکتر شویم [آن را در اولویت قرار دهیم]، بهای آزادی، بیشتر می‌شود».

پایان پیام/.


12012794
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دولت ترامپ تحریم‌های تازه‌ای علیه سه برادرزاده نیکولاس مادورو و شش شرکت مرتبط با صنعت نفت ونزوئلا اعمال کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» منابع خبری گزارش دادند که رئیس‌جمهور اوکراین برای تشکیل دولتی با ریاست مقامات امنیتی آماده می‌شوند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» قرار است مقام‌های ارشد آمریکا شنبه در پاریس با نمایندگان اوکراین، فرانسه، آلمان و انگلیس دیدار تا درباره طرح صلح دونالد ترامپ گفت‌و‌گو کنند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» زلنسکی می‌گوید آمریکا پیشنهاد داده به عنوان مصالحه، نیرو‌های اوکراینی از بخشی از دونباس خارج شوند تا در آن نوعی منطقه غیرنظامی ایجاد شود.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سفیر آمریکا در ترکیه اعلام کرد که ترکیه می‌تواند جزء کشور‌هایی باشد که نیرو‌های خود را در غزه مستقر می‌کنند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سفارت چین در تل‌آویو، ضمن محکوم کردن شدید سفر اعلام‌نشده یک مقام تایوانی به اسرائیل، تاکید کرد که این اقدام مستقیما خط قرمز پکن را لمس می‌کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» آمریکا مدعی شده که اگر حزب‌الله تا پایان سال تسلیحات خود را تحویل ندهد، (رژیم) اسرائیل حملات گسترده‌ای علیه این کشور انجام خواهد داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» صدراعظم آلمان به انتقاد از دیدگاه آمریکا پرداخت و گفت که واشنگتن اتحادیه اروپا را تنها به عنوان یک موسسه طبقه‌بندی می‌کند نه یک بلوک از کشورها.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» پوتین طی تماس تلفنی با مادورو بر حمایت قاطع مسکو از دولت کاراکاس در برابر «فشار‌های فزاینده خارجی» تأکید کرده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» در پی اعتراضات شدید مردمی به فساد و سیاست‌های اقتصادی، نخست‌وزیر بلغارستان استعفا کرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است