سیاسی 20:46 - 01 مرداد 1403
وزیر کشور در خصوص دومین نشست کنفرانس منطقه‌ای مبارزه با قاچاق مواد مخدر در بغداد، گفت: ایران به عنوان کشور پیشرو آمادگی کامل برای همکاری با نهاد‌ها و ساختار‌های منطقه‌ای و بین المللی برای مبارزه با قاچاق مواد مخدر را دارد.

وزیر کشور: ایران آماده همکاری برای مبارزه با قاچاق مواد مخدر است



 وزیر کشور عصر دوشنبه درگفت و گو با خبرنگاران در تشریح گفتگو‌های انجام شده در این نشست، افزود: هئیت‌های شرکت کننده در این نشست نظرات و دیدگاه‌های خود برای افزایش همگرایی و همراهی بیشتر ارائه کردند و در پایان بیانیه‌ای با موضوع پیشرفت‌ها و لزوم همکاری‌های بیشتر کشور‌های همسایه برای مبارزه موثر با قاچاق مواد مخدر در منطقه قرائت شد.

وحیدی، این نشست را ابتکاری بسیار خوب و موثر از سوی وزارت کشور عراق عنوان کرد و خاطرنشان کرد که نخست وزیر عراق نیز در سخنانی، نظرات ارزشمندی در حوزه همکاری‌های منطقه‌ای برای مبارزه با قاچاق مواد مخدر ارائه کرد.

وی، یادآورشد که نشست آتی این کنفرانس منطقه‌ای سال آینده در تهران برگزار می‌شود.

وزیر کشور افزود در این نشست همچنین از محمد شیاع السودانی نخست وزیر عراق برای سفر به تهران جهت شرکت در مراسم تحلیف رئیس جمهور جدید کشورمان دعوت بعمل آمد.

وحیدی گفت که هیات‌های شرکت کننده در نشست بر ادامه همکاری و همراهی متقابل در حوزه‌های مختلف از جمله موضوعات امنیتی، انتقال غیر قانونی سلاح و مواد مخدر در منطقه بحث و بررسی و تبادل نظر کردند.

وحیدی ادامه داد در این نشست همچنین از ملت و دولت عراق برای همراهی و پذیرایی از زائران ایرانی در راهپیمایی عظیم اربعین تقدیر و تشکر بعمل آمد.

وی، گفتگو و تبادل نظر با طرف عراقی در این سفر را خوب ارزیابی کرد و تاکید کرد: با توجه به روابط خوب و مستحکم دو ملت ایران و عراق و مذاکراتی که در زمان شهید خدمت آیت الله سید ابراهیم رئیسی و دوران سرپرستی جناب آقای مخبر با طرف عراقی انجام شد، نتایج و دستاورد‌های بسیاری برای توسعه و پیشرفت دو کشور دوست و برادر فراهم آمده است.

وزیر کشور جمهوری اسلامی ایران به همراه محمد کاظم آل صادق سفیر کشورمان در عراق و سردار ایرج کاکاوند رییس پلیس مبارزه با مواد مخدر فراجا در این نشست شرکت کرده اند.

دومین کنفرانس منطقه‌ای مبارزه با مواد مخدر کشور‌های همجوار عراق، امروز - دوشنبه - با حضور وزاری کشور‌های عضو و روسای پلیس مبارزه با مواد مخدر، جمهوری اسلامی ایران و کشور‌های عربستان، اردن، کویت، ترکیه، مصر، سوریه و لبنان در بغداد برگزار شد.

نشست مقدماتی این کنفرانس با حضور روسای پلیس هیات‌های کارشناسی کشور‌های عضو در روز‌های شنبه و یکشنبه برگزار گردید.

منبع:ایرنا


12075440
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مجلس شورای اسلامی در پیامی صعود تیم ملی فوتبال کشورمان به جام جهانی ۲۰۲۶ را تبریک گفت.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» گفتگوی ویژه خبری چهارشنبه شب به موضوع تداوم نسل کشی در غزه اختصاص داشت.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزارت دفاع و پشتیبانی نیرو‌های مسلح در بیانیه‌ای به مناسبت روز قدس از آحاد مردم برای حضور در راهپیمایی با شکوه روز قدس دعوت به عمل آورد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» امیر سعید ایروانی، سفیر و نماینده دائم جمهوری اسلامی ایران نزد سازمان ملل متحد، با ارسال نامه‌ای به شورای امنیت و دبیر کل سازمان ملل متحد، گزارش اخیر تیم نظارت بر تحریم‌های سازمان ملل را که در آن ادعاهایی درباره حضور اعضای القاعده در ایران ...
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان انرژی اتمی از قرار گرفتن ایران در جمع کشور‌های برتر تولیدکننده رادیودارو‌ها خبر داد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان قضایی نیرو‌های مسلح گفت: طبق آمار موجود در سال ۱۴۰۳ نسبت به سال ۱۴۰۲ کاهش ۴ درصدی تصادفات فوتی را داشتیم.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» در آستانه روز قدس ستاد کل نیرو‌های مسلح بیانیه‌ای صادر کرد
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران بر تداوم حمایت و ایستادگی ایران در کنار فلسطین تاکید کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران بر تداوم حمایت و ایستادگی ایران در کنار فلسطین تاکید کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» اسکندر مومنی تاکید کرد که روز قدس، تجلی عزم و اراده ملت‌ها و انسان‌های آزادی‌خواه دنیا در حمایت از قدس شریف است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است