سیاسی 20:46 - 01 مرداد 1403
وزیر کشور در خصوص دومین نشست کنفرانس منطقه‌ای مبارزه با قاچاق مواد مخدر در بغداد، گفت: ایران به عنوان کشور پیشرو آمادگی کامل برای همکاری با نهاد‌ها و ساختار‌های منطقه‌ای و بین المللی برای مبارزه با قاچاق مواد مخدر را دارد.

وزیر کشور: ایران آماده همکاری برای مبارزه با قاچاق مواد مخدر است



 وزیر کشور عصر دوشنبه درگفت و گو با خبرنگاران در تشریح گفتگو‌های انجام شده در این نشست، افزود: هئیت‌های شرکت کننده در این نشست نظرات و دیدگاه‌های خود برای افزایش همگرایی و همراهی بیشتر ارائه کردند و در پایان بیانیه‌ای با موضوع پیشرفت‌ها و لزوم همکاری‌های بیشتر کشور‌های همسایه برای مبارزه موثر با قاچاق مواد مخدر در منطقه قرائت شد.

وحیدی، این نشست را ابتکاری بسیار خوب و موثر از سوی وزارت کشور عراق عنوان کرد و خاطرنشان کرد که نخست وزیر عراق نیز در سخنانی، نظرات ارزشمندی در حوزه همکاری‌های منطقه‌ای برای مبارزه با قاچاق مواد مخدر ارائه کرد.

وی، یادآورشد که نشست آتی این کنفرانس منطقه‌ای سال آینده در تهران برگزار می‌شود.

وزیر کشور افزود در این نشست همچنین از محمد شیاع السودانی نخست وزیر عراق برای سفر به تهران جهت شرکت در مراسم تحلیف رئیس جمهور جدید کشورمان دعوت بعمل آمد.

وحیدی گفت که هیات‌های شرکت کننده در نشست بر ادامه همکاری و همراهی متقابل در حوزه‌های مختلف از جمله موضوعات امنیتی، انتقال غیر قانونی سلاح و مواد مخدر در منطقه بحث و بررسی و تبادل نظر کردند.

وحیدی ادامه داد در این نشست همچنین از ملت و دولت عراق برای همراهی و پذیرایی از زائران ایرانی در راهپیمایی عظیم اربعین تقدیر و تشکر بعمل آمد.

وی، گفتگو و تبادل نظر با طرف عراقی در این سفر را خوب ارزیابی کرد و تاکید کرد: با توجه به روابط خوب و مستحکم دو ملت ایران و عراق و مذاکراتی که در زمان شهید خدمت آیت الله سید ابراهیم رئیسی و دوران سرپرستی جناب آقای مخبر با طرف عراقی انجام شد، نتایج و دستاورد‌های بسیاری برای توسعه و پیشرفت دو کشور دوست و برادر فراهم آمده است.

وزیر کشور جمهوری اسلامی ایران به همراه محمد کاظم آل صادق سفیر کشورمان در عراق و سردار ایرج کاکاوند رییس پلیس مبارزه با مواد مخدر فراجا در این نشست شرکت کرده اند.

دومین کنفرانس منطقه‌ای مبارزه با مواد مخدر کشور‌های همجوار عراق، امروز - دوشنبه - با حضور وزاری کشور‌های عضو و روسای پلیس مبارزه با مواد مخدر، جمهوری اسلامی ایران و کشور‌های عربستان، اردن، کویت، ترکیه، مصر، سوریه و لبنان در بغداد برگزار شد.

نشست مقدماتی این کنفرانس با حضور روسای پلیس هیات‌های کارشناسی کشور‌های عضو در روز‌های شنبه و یکشنبه برگزار گردید.

منبع:ایرنا


12075440
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مجلس گفت: روابط بین ایران و پاکستان از نظر تاریخی، اجتماعی و فرهنگی بسیار دیرینه و عمیق است و دو کشور دارای منافع مشترک فراوانی هستند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: قدرت و حجم آتش ایران در مقابله با رژیم صهیونیستی به حدی بود که این رژیم از بدو تاسیس با چنین آتش و ضربه‌ای برخورد نکرده بود.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون علمی رئیس جمهور درباره وضعیت کشورمان در زمینه هوش مصنوعی نکاتی را بیان کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور درگذشت ۴ تن از پاکبانان زحمتکش و بی‌ادعای شهرداری تهران را به خانواده‌های محترم آنان و همکاران‌شان در سازمان پسماند تسلیت گفت.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» قائم پناه گفت: رویکرد دولت شنیدن صدای زنان است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» دانشگاه‌های افسری ارتش برای کادر افسری نیرو‌های زمینی، پدافند هوایی خاتم الانبیا (ص)، هوایی، دریایی و سازمان‌های تابعه خود از بین جوانان پسر علاقه‌مند به نظامی‌گری و رزمندگی دانشجو می‌پذیرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مجلس شورای اسلامی در دیدار با رئیس مجلس نمایندگان پاکستان گفت: گسترش روابط اقتصادی و بالابردن حجم مبادلات بین دو کشور از اصلی‌ترین اولویت‌های دو کشور است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس گروه دوستی- پارلمانی ایران و پاکستان در دیدار با همتای پاکستانی خود ضمن تقدیر و تشکر از مواضع قاطعانه دولت و ملت پاکستان در محکومیت تجاوز آشکار رژیم صهیونیستی به ایران گفت: مواضع روشن و شفاف پاکستان در مقابل جنایات رژیم صهیونیستی این ک...
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» عضو کمیسیون آموزش مجلس می‌گوید تیم فیلترشکن‌فروش‌ها تیم عجیب‌وغریبی است که هزینه زیادی را به مردم تحمیل کردند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» عضو کمیسیون آموزش مجلس می‌گوید تیم فیلترشکن‌فروش‌ها تیم عجیب‌وغریبی است که هزینه زیادی را به مردم تحمیل کردند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است