بین‌الملل 16:52 - 16 دی 1404
یک سناتور آمریکایی، ربودن نیکلاس مادورو و خانواده‌اش توسط دولت ترامپ را امپریالیسم آشکار و اقدامی خلاف قانون اساسی آمریکا خواند.

اعتراف سندرز: نفت ونزوئلا برای شرکت‌های آمریکایی نیست

باشگاه خبرنگاران جوان؛ مینا عظیمی - «برنی سندرز»، سناتور برجسته آمریکایی، ربودن «نیکلاس مادورو»، رئیس‌جمهور ونزوئلا را اقدامی غیرقانونی و برخلاف قانون اساسی آمریکا خواند و ابراز امیدواری کرد که طرحی قانونی برای جلوگیری از انجام عملیات در ونزوئلا بدون تایید کنگره به تصویب برسد.

سندرز تاکید کرد: «این یک اقدام غیرقانونی است؛ به‌ویژه آنکه کنگره مجوزی برای این تحرک نظامی صادر نکرده و اساساً از آن بی‌اطلاع بوده است. این کار جهان را ناامن‌تر می‌کند؛ چرا که با نادیده گرفتن قوانین بین‌المللی، هر کشور یا سازمان تروریستی می‌تواند حملات خشونت‌آمیز خود را با استناد به اقدامات ترامپ در ونزوئلا توجیه کند.»

 سندرز این اقدام را «امپریالیسم آشکار» نامید و گفت: «کشور‌های قدرتمند حق قانونی یا اخلاقی ندارند که برای سرقت منابع طبیعی به کشور‌های کوچک‌تر هجوم ببرند.»

این سناتور آمریکایی با تاکید بر اینکه «نفت ونزوئلا متعلق به مردم این کشور است و نه شرکت‌های آمریکایی»، خاطرنشان کرد: «صرف اینکه ما از رهبر یک کشور خوشمان نمی‌آید، به این معنا نیست که حق داریم حکومت او را سرنگون کنیم.»

سندرز همچنین یادآور شد که ترامپ با شعار «اول آمریکا» و به عنوان نامزد صلح وارد میدان شد، نه کسی که قصد داشته باشد کشوری دیگر را «اداره» کند. او در پایان گفت: «در حالی که ۶۰ درصد مردم آمریکا با حقوق جزئی زندگی می‌کنند، شاید بهتر باشد ترامپ به جای تلاش برای تصاحب ونزوئلا، روی اداره بهتر کشور خودش تمرکز کند.»

منبع: آر تی


12254908
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر انرژی آمریکا اعلام کرد واشنگتن با کنترل دائمی فروش و درآمد نفت ونزوئلا، می‌خواهد تغییرات مدنظر خود را تحمیل کند. 
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» فیصل بن فرحان، وزیر امور خارجه عربستان سعودی با مقامات ارشد آمریکایی در واشنگتن دیدار کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه آمریکا می‌گوید واشنگتن با تحریم نفتی، نفوذ گسترده‌ای بر دولت موقت ونزوئلا به دست آورده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی مطبوعاتی کاخ سفید اعلام کرد که خدمه نفتکشی که امروز توقیف شد، «در صورت لزوم» برای پیگرد قانونی به آمریکا منتقل خواهند شد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» انگلیس می‌گوید در عملیات آمریکا برای توقیف نفتکش با پرچم روسیه در اقیانوس اطلس شمالی مشارکت داشته است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» مارکو روبیو برای گفت‌و‌گو درباره گرینلند، هفته آینده با مقامات دانمارکی دیدار خواهد کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مجلس نمایندگان آمریکا گفت که صحبتی در مورد اعزام ارتش به گرینلند نشنیده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» تحلیلگران می‌گویند روابط سومالی‌لند و رژیم صهیونیستی در انتها به ضرر هر دو تمام خواهد شد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور آمریکا می‌گوید که چین و روسیه بدون حضور آمریکا در ناتو هیچ ترسی از آن ندارند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» ۳ نیروی امنیتی سوریه در گلوله‌باران محله حلب توسط نیرو‌های دموکراتیک سوریه زخمی شدند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است