اقتصادی 11:36 - 04 اردیبهشت 1404
معاون راهدای سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای گفت: با پیگیری‌های انجام شده و موافقت سازمان برنامه و بودجه، شرایط عمومی و موافقتنامه اختصاصی قرارداد‌های نگهداری جاری و اضطراری راه‌ها تدوین و ابلاغ شد.

موافقت‌نامه قرارداد نگهداری جاری و اضطراری راه‌ها ابلاغ شد

باشکاه خبرنگاران جوان - به نقل از وزارت راه و شهرسازی، مهران قربانی اظهار کرد: اجرای شرایط عمومی و موافقتنامه جدید برای تمامی ادارات راهداری و حمل و نقل جاده‌ای کشور در سال ۱۴۰۴ لازم الاجرا بوده و تمام قرارداد‌های مذکور بر اساس ابلاغیه جدید منعقد می‌شود.

وی افزود: شرایط عمومی تدوین شده مختص فصل ۲۴ فهرست بهای راهداری برای قرارداد نگهداری جاری و اضطراری راه‌ها تهیه و تدوین شده است.

معاون راهداری سازمان راهداری وحمل‌ونقل جاده‌ای خاطرنشان کرد: تغییرات و اصلاحاتی که در قرارداد و شرایط عمومی پیمان جدید به‌وجود آمده، باعث همسان سازی واقعی پرداخت پرسنل قرارداد نگهداری جاری و اضطراری راه‌ها (شرکتی طرح‌های عمرانی) می‌شود که در تامین رضایتمندی و بالا رفتن انگیزه راهداران شرکتی موثر واقع خواهد شد.

قربانی تهیه این مجموعه را نتیجه مشارکت تمامی معاونان سازمان و دفاتر تخصصی ستادی و برخی ادارات کل استانی برشمرد و از اهتمام صورت گرفته و همچنین از مدیران و همکاران مجموعه نظام فنی و اجرایی سازمان برنامه و بودجه کشور در تدوین و ابلاغ شرایط عمومی و موافقتنامه مذکور قدردانی کرد.


12182889
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران گفت: در سال گذشته خوشبختانه با ۱۴ بار رکورد تولید گاز را شکستیم و به تولید یک میلیارد و۱۱۶ میلیون متر مکعب رسیدیم.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران گفت: در سال گذشته خوشبختانه با ۱۴ بار رکورد تولید گاز را شکستیم و به تولید یک میلیارد و۱۱۶ میلیون متر مکعب رسیدیم.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل روابط عمومی شرکت هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران گفت:از آغاز عملیات تا شامگاه ۱۸ اردیبهشت‌ماه، ۳۵ پرواز از ایستگاه‌های تهران، ساری و رشت به مقصد مدینه منوره انجام شده و طی آن، ۸۵۸۸ زائر راهی سرزمین وحی شده‌اند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» بنابر گفته مسئولان، طراحی ابزار‌های نوین مالی در بورس کالا، با هدف سوق دادن نقدینگی به سمت تولید و تحقق سرمایه‌گذاری مولد انجام می‌شود و گواهی سپرده خودرو نیز در همین مسیر تعریف شده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» کارشناس سیاست گذاری مسکن گفت:همزمان با برنامه ریزی صورت گرفته و فرهنگ سازی میزان خود اظهاری در سامانه دوبرابر شده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» دبیر انجمن کشتارگاه‌ها و صنایع بسته بندی طیور از توزیع روزانه ۱۶۰۰ تا ۱۷۰۰ تن مرغ در استان تهران خبر داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مسئول سالن عملیات مرکز مدیریت راه‌های کشور گفت: ترافیک سنگین در تمامی محور‌های خروجی ته آن به ویژه کرج _ قزوین گزارش شده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل شرکت ملی گاز گفت: همکاری‌های گازی ایران و ترکمنستان مقدمه تجارت منطقه‌ای گاز خواهد بود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» گمرک جمهوری اسلامی ایران در بخشنامه‌ای از رفع محدودیت صادرات سیب زمینی خبر داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون اجرایی انجمن تولیدکنندگان فولاد گفت: با شروع زود هنگام قطعی برق، از اواسط فروردین ماه امسال به طور میانگین ۵۰ درصد محدودیت برق بر صنایع فولادی اعمال می‌شود.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است