علمی فناوری 11:06 - 06 فروردین 1404
به گفته رئیس کمیسیون سلامت دیجیتال سازمان نصر، وضعیت سلامت دیجیتال در ایران در دو حوزه قانون نویسی و اجرا با هم تفاوت‌هایی دارد.

سلامت دیجیتال در ایران در چه وضعیتی قرار دارد؟

باشگاه خبرنگاران جوان؛ فاطمه کربلایی - سلامت دیجیتال به استفاده از فناوری‌های دیجیتال برای بهبود و ارتقاء سلامت افراد و جوامع اشاره دارد که حوزه‌های مختلفی را شامل می‌شود.

مهدی خدادادی، رئیس کمیسیون سلامت دیجیتال سازمان نظام صنفی رایانه‌ای استان تهران در گفت‌و‌گو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران جوان درباره وضعیت فعلی سلامت دیجیتال در کشور مطرح کرد: «حوزه سلامت دیجیتال در کشور ما امروزه به لحاظ ضرورت، اهمیت، قانون نویسی و توجه به این موضوع در لایه قانونی در وضعیت بدی قرار ندارد.  در این خصوص، بر اساس ماده ۶۹ برنامه هفتم توسعه به این موضوع اشاره شده که پیشران بخش قابل توجهی از حوزه سلامت در کشور، سلامت دیجیتال است و تکالیف خیلی جدی برای آن در نظر گرفته شده است.»

او اشاره کرد: «همچنین ما مصوبه ۵ / ۴ / ۱۴۰۱ هیئت وزیران را در خصوص حمایت از کسب و کار‌های سلامت دیجیتال دانش بنیان داریم و به طور کلی وضعیت و مسیری که باید پیش برویم نسبتا وضعیت بدی نیست و رو به جلو است، اما از سیاست‌های کلان تا رسیدن به عمل و اجرا فاصله و چالش‌هایی وجود دارد. به عنوان مثال برای ماده‌های ۸ و ۲۲ مصوبه‌ای که از آن صحبت شد، باید بعد از دو ماه آیین نامه نوشته می‌شد، اما با گذشت بیش از ۲ سال، علی رغم تللاش‌ها و مشارکت‌هایی که در این زمینه وجود داشته، هنوز این اتفاق نیفتاده و بنا به دلایل مختلف به تاخیر خورده است.»

رئیس کمیسیون سلامت دیجیتال سازمان نظام صنفی رایانه‌ای استان تهران عنوان کرد: «پس ما در تعیین قوانین و سیاست‌ها وضعیت بدی نداریم و رو به جلو هستیم، اما در مرحله اجرا اصلا وضعیت مطلوب و مناسب نیست. در حالی که اهمیت اجرا بسیار بیشتر از تعیین قوانین است چرا که به هر حال قوانین، مقررات، بخشنامه و دستورالعمل‌ها تدوین می‌شوند، اما اجراسازی واقعا زمان بر است.»

او تاکید کرد: « مشخص نیست چه زمانی در حوزه سلامت دیجیتال به وضعیت مطلوب می‌رسیم اما اگر از همین امروز در این راستا تلاش جدی نشود ممکن است در سال‌های آینده، چالش‌های این حوزه  بیشتر و پیچیده تر شود.»


12170827
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار علمی فناوری

علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس دانشگاه علوم‌پزشکی تهران گفت: شاخص‌های ایران در زمینه مرگ و میر مادران با توجه به اقدامات موثر و هدفمند انجام شده از میانگین (نرم) جهانی بهتر است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» وزیر بهداشت گفت: در کشور سالانه ۲ هزار کاشت حلزون به صورت کاملا رایگان برای کودکان انجام می‌شود.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» دستیار معاون علمی رئیس‌جمهور از آغاز رسمی طرح آموزش هوش مصنوعی به یک میلیون دانش‌آموز ایرانی خبر داد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» وزیر آموزش و پرورش گفت: برای رسیدن به نظام آموزشی باکیفیت راهی جز اجباری شدن دوره‌ی پیش‌دبستانی وجود ندارد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس دانشگاه پیام‌نور از تدوین سند راهبردی این دانشگاه با توجه به برنامه هفتم پیشرفت و برنامه‌های اعلامی وزیر علوم خبر داد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» شرایط و جزئیات بیمه تجهیزات الکترونیک ویژه موبایل و لپ‌تاپ دانشجویان وزارت علوم اعلام شد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» «سند ملی توسعه علوم و فناوری‌های کوانتومی» با محوریت استراتژی‌های ۱۰ ساله برای توسعه این حوزه راهبردی تصویب شد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس دانشگاه آزاد گفت: امیدواریم از مهرماه ۱۴۰۴ بتوانیم در شعبه عراق دانشگاه آزاد پذیرش دانشجو داشته باشیم.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» با لغو برنامه بازگرداندن نمونه‌های مریخی ناسا، پکن به تنها مدعی جدی در این حوزه تبدیل شده است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل دفتر مدیریت بیماری‌های غیرواگیر وزارت بهداشت، با اشاره به موفقیت ۹۷ درصدی برنامه غربالگری شنوایی در ایران گفت: اکنون کاشت حلزون به صورت رایگان انجام می‌شود.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است