بین‌الملل 23:17 - 02 اسفند 1402
رسانه‌های رژیم صهیونیستی از کشته شدن دست‌کم ۱۰ اسیر صهیونیست در بمباران‌های نوار غزه خبر دادند.

اعتراف رژیم صهیونیستی به بمباران اسیران خود در غزه

از خبرگزاری فلسطینی «شهاب»، ارتش رژیم صهیونیستی اعتراف کرد که دست‌کم ۱۰ اسیر صهیونیست در نوار غزه بر اثر بمباران مناطق مختلف این منطقه کشته شده‌اند.

رسانه‌های رژیم صهیونیستی اعلام کردند که ارتش مکان نگهداری «یوسی شرعابی» اسیر کشته شده در نوار غزه را می‌دانست و ابتدا ممنوع بودن بمباران آن ساختمان را اعلام کرده بود.

براساس گزارش این رسانه‌ها، پس از مدتی اجازه بمباران ساختمان مورد نظر صادر شد و محل نگهداری شرعابی هدف حمله هوایی قرار گرفت.

گردان‌های شهید عزالدین القسام شاخه نظامی جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) ۲۵ دی ماه اعلام کرد که بر اثر بمباران غزه توسط جنگنده‌های رژیم اسرائیل، ۲ اسیر این رژیم نزد مقاومت فلسطین کشته شدند.

گردان‌های عز الدین القسام شاخه نظامی جنبش حماس، نام این ۲ اسیر صهیونیست در غزه را «یوسی شرعابی» و «تایس فریسکی» اعلام کرد.

ارتش رژیم صهیونیستی ۲۱ بهمن به کشته شدن «یوسی شرعابی» از اسرای این رژیم در نتیجه یک حمله هوایی اعتراف کرد.

ارتش رژیم صهیونیستی با مخفی کردن واقعیت چگونگی کشته شدن شرعابی، افزود: شرعابی احتمالاً در ساختمانی در مجاورت یکی از اماکنی که هدف حمله جنگنده‌ها قرار گرفته نگهداری می‌شده که اتفاقی کشته شده است.

منبع: ایرنا


12032773
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» آمریکا روز چهارشنبه پنج فرد و هفت نهاد را به دلیل فعالیت‌های سایبری مرتبط با روسیه تحریم کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» نخست وزیر رژیم صهیونیستی از نیرو‌های اسرائیلی در سوریه فراتر از خط آتش‌بس بازدید کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» لهستان بدون بیان دلایل خود، روسیه را به دست داشتن در انفجار اخیر این کشور متهم کرده و گفت که آخرین کنسولگری آن را در کشورش تعطیل می‌کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» گزارشگر سازمان ملل هشدار داد که انتقال فلسطینی‌ها به آفریقای جنوبی می‌تواند به اسرائیل در رسیدن به «اهداف نسل‌کشی» کمک کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» بحث شدیدی در کنست اسرائیل جزئیات پیش‌نویس لایحه‌ای را فاش کرد که اعدام اسرای فلسطینی از جمله استفاده از تزریق کشنده را مجاز می‌کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» متا اعلام کرد که تا ۱۹ آذر ماه دسترسی کاربران زیر ۱۶ سال استرالیا به اینستاگرام، فیس‌بوک و تردز را طبق قانون جدید این کشور ممنوع خواهد کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» آتشفشان سمرو در اندونزی فوران کرد و سطح هشدار بلندترین کوه جزیره جاوه به بالاترین حد خود رسید.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر کشور از حضور ۶ میلیون تبعه خارجی در کشور خبر داد و اعلام کرد تاکنون یک و نیم میلیون نفر از اتباع غیرمجاز بازگردانده شده‌اند. وی ضمن تأکید بر اینکه ایران سیاست مهاجرستیزی ندارد، افزود ظرفیت کشور کفاف بیش از این میزان را ندارد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» ارتش رژیم صهیونیستی به روستاییان جنوب لبنان می‌گوید قبل از حملات آنجا را ترک کنند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» یک مقام ارشد کاخ سفید گفته است که چارچوب صلح بین اوکراین و روسیه می‌تواند این هفته مورد مذاکره قرار گیرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است