در فرهنگ غدیر اکتفا به حداقل‌ها جایی ندارد/ امروز در آستانه انتخاب دیگری هستیم

نامزد انتخابات ریاست‌جمهوری گفت: صاحبان همت کوتاه از غدیر دورند. امروز در آستانه انتخاب دیگری هستیم.

در فرهنگ غدیر اکتفا به حداقل‌ها جایی ندارد/ امروز در آستانه انتخاب دیگری هستیم

سعید جلیلی نامزد انتخابات ریاست‌جمهوری در میدان امام حسین اظهار کرد: فرهنگ غدیر، فرهنگ همت بلند و نگاه به قله هاست. در فرهنگ غدیر اکتفای به حداقل ها جایی ندارد. 

️نامزد انتخابات ریاست‌جمهوری افزود: غدیر یعنی فراخوان به قله ها و بهترین ها را برای ادامه مسیر انتخاب کردن، یعنی به حداقل ها اکتفا نکردن.

ملت نشان داد انتخاب جمهوری اسلامی براساس یک آگاهی جدی بود 

 سعید جلیلی گفت: برای رسیدن به قله باید مردم به میدان بیایند و حاضر شوند و قیام  کنند و نشان دهند راه علی(ع) امروز یاوران جدی دارد.  

نامزد انتخابات ریاست‌جمهوری بیان کرد: امروز ما در آستانه یک انتخاب دیگر قرار داریم . انتخابی در راستای انتخاب قبل و در راستای انتخاب بزرگی که ملت ما با  انقلاب اسلامی انجام داد. 

وی ادامه داد: ملت ما نشان داد اگر جمهوری اسلامی را انتخاب کرد براساس یک آگاهی جدی بود. ملت ما جمهوری اسلامی را انتخاب کرد که مردم تعیین کننده هستند. همه دنیا امروز اعتراف دارند که روز جمعه نتیجه را مردم انتخاب خواهند کرد.

جلیلی گفت: امروز خود دشمنان بیان می کنند که در بسیاری از عرصه ها نمی توانیم نفوذ کنیم، زیرا جمهوری اسلامی در برابر آنها می ایستد.  ملت ایران انتخاب بزرگی کرد و‌ موفقیت هایی را رقم زد.

دلار ۳ تومان را به ۳۰ هزار تومان رساندند

جلیلی در میدان امام حسین (ع) اظهار کرد: من از ابراز احساسات و عواطف شما تشکر می‌کنم، اما ملت ایران باید هوشیار باشیم. می‌گفتند تحریم‌ها را رفع می‌کنیم با ۸۰۰ تحریم آمدند با ۱۵۰۰ تحریم رفتند. همین‌ها که می‌گفتند چرخ اقتصاد بچرخد دلار ۳ تومان را به ۳۰ هزار تومان رساندند.

آگهینرم‌افزار تما‌سگو
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور در پیامی فرا رسیدن روز ملی جمهوری قزاقستان را به رئیس‌جمهور، دولت و مردم این کشور تبریک گفت.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» عزیزی در اظهاراتی با هشدار نسبت به هرگونه اقدام علیه امنیت و منافع ملی ایران، از توان پاسخ‌گویی کشور به تهدیدهای احتمالی سخن گفت.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» جنگ ایران یک واقعیت مهم را برجسته کرد؛ برتری نظامی آمریکا الزاماً به معنای توانایی پیش‌بینی واکنش ایران و کنترل پیامدهای جنگ نیست.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی کمیسیون انرژی مجلس می‌گوید گواهی‌های صرفه‌جویی که صادر می‌شود بانک‌ها می‌توانند پول آن را نقد و یا در بازار بورس عرضه کنند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور با تأکید بر نقش مهم رانندگان در پشتیبانی از کشور در جنگ ۴۰ روزه، دستور داد مسائل و مشکلات رانندگان و ناوگان حمل‌ونقل با جدیت پیگیری شود.
سیاسی
«خبرگزاری فارس» هم‌زمان با عبور قیمت نفت برنت از ۱۱۶ دلار، منتقدان با هشدار درباره پیامدهای مواضع برخی اصلاح‌طلبان، معتقدند ارسال پالس ضعف و تفاهم به هر قیمت می‌تواند به آمریکا برای خروج از مخمصه اقتصادی و انرژی کمک کند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای، رئیس قوه قضاییه، با حضرت آیت‌الله سیدمجتبی حسینی خامنه‌ای، رهبر معظم انقلاب اسلامی، دیدار و گفت‌و‌گو کرد.
سیاسی
«خبرگزاری فارس» حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای، رئیس قوه قضاییه با حضرت آیت‌الله سیدمجتبی حسینی خامنه‌ای، رهبر معظم انقلاب اسلامی، دیدار و گفت‌وگو کرد.
سیاسی
«خبرگزاری فارس» با پررنگ‌شدن همدلی میان کاربران ایرانی و چینی در فضای مجازی، ظرفیت‌های کمتر مورد توجه قرارگرفته در روابط دو کشور بار دیگر به کانون توجه آمده است.
سیاسی
«خبرگزاری فارس» نماینده ولی فقیه در استان همدان با تأکید بر ضرورت حفظ وحدت و همدلی در جامعه گفت: تعامل میان مسئولان باید در چارچوب وظایف قانونی تعریف شود و مدیران با پرهیز از نگاه‌های جناحی، حل مسائل مردم را در اولویت قرار دهند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

تبلیغات متنی (ویژه)
تبلیغات متنی

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است