سیاسی 18:49 - 04 تیر 1403
نامزد انتخابات ریاست‌جمهوری گفت: صاحبان همت کوتاه از غدیر دورند. امروز در آستانه انتخاب دیگری هستیم.

در فرهنگ غدیر اکتفا به حداقل‌ها جایی ندارد/ امروز در آستانه انتخاب دیگری هستیم

سعید جلیلی نامزد انتخابات ریاست‌جمهوری در میدان امام حسین اظهار کرد: فرهنگ غدیر، فرهنگ همت بلند و نگاه به قله هاست. در فرهنگ غدیر اکتفای به حداقل ها جایی ندارد. 

️نامزد انتخابات ریاست‌جمهوری افزود: غدیر یعنی فراخوان به قله ها و بهترین ها را برای ادامه مسیر انتخاب کردن، یعنی به حداقل ها اکتفا نکردن.

ملت نشان داد انتخاب جمهوری اسلامی براساس یک آگاهی جدی بود 

 سعید جلیلی گفت: برای رسیدن به قله باید مردم به میدان بیایند و حاضر شوند و قیام  کنند و نشان دهند راه علی(ع) امروز یاوران جدی دارد.  

نامزد انتخابات ریاست‌جمهوری بیان کرد: امروز ما در آستانه یک انتخاب دیگر قرار داریم . انتخابی در راستای انتخاب قبل و در راستای انتخاب بزرگی که ملت ما با  انقلاب اسلامی انجام داد. 

وی ادامه داد: ملت ما نشان داد اگر جمهوری اسلامی را انتخاب کرد براساس یک آگاهی جدی بود. ملت ما جمهوری اسلامی را انتخاب کرد که مردم تعیین کننده هستند. همه دنیا امروز اعتراف دارند که روز جمعه نتیجه را مردم انتخاب خواهند کرد.

جلیلی گفت: امروز خود دشمنان بیان می کنند که در بسیاری از عرصه ها نمی توانیم نفوذ کنیم، زیرا جمهوری اسلامی در برابر آنها می ایستد.  ملت ایران انتخاب بزرگی کرد و‌ موفقیت هایی را رقم زد.

دلار ۳ تومان را به ۳۰ هزار تومان رساندند

جلیلی در میدان امام حسین (ع) اظهار کرد: من از ابراز احساسات و عواطف شما تشکر می‌کنم، اما ملت ایران باید هوشیار باشیم. می‌گفتند تحریم‌ها را رفع می‌کنیم با ۸۰۰ تحریم آمدند با ۱۵۰۰ تحریم رفتند. همین‌ها که می‌گفتند چرخ اقتصاد بچرخد دلار ۳ تومان را به ۳۰ هزار تومان رساندند.


12066901
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» روزنامه‌های امروز به موضوعاتی نظیر رد گفت‌وگوی ذلیلانه با آمریکا از سوی رئیس‌جمهور و رکوردشکنی بارش‌ها در جنوب کشور پرداخته‌اند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه کشورمان گفت: ایران هیچ‌گاه مذاکره و گفت‌وگویی که بر مبنای احترام به حقوق قانونی و منافع مشروع ملت ایران باشد را رد نکرده است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» عباس عراقچی وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و کنستانوس کمبوس وزیر خارجه جمهوری قبرس امروز (جمعه) در یک تماس تلفنی با یکدیگر گفت‌و‌گو کردند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون اول دولت سیزدهم به طرح تعابیر تند یکی از فعالان سیاسی خراسان جنوبی علیه دولت سیزدهم در نشست با رئیس‌جمهوری واکنش نشان داد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس ستاد انتخابات کشور گفت: انتظار ما این است که رسانه شورا‌ها را به زندگی روزمره مردم پیوند بزنند و میدان را برای حضور زنان و جوانان در انتخابات شورا‌های شهر و روستا باز کنند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس ستاد انتخابات کشور گفت: انتظار ما این است که رسانه شورا‌ها را به زندگی روزمره مردم پیوند بزنند و میدان را برای حضور زنان و جوانان در انتخابات شورا‌های شهر و روستا باز کنند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» تفاهم‌نامه‌های احداث مسکن اعضای هیات علمی و کارکنان دانشگاه با حضور معاون اول رئیس‌جمهور با هدف حل مشکل مسکن اساتید و نخبگان به امضاء رسید.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی وزارت امور خارجه نوشت: وزارت خارجه آمریکا کارزار ارعاب و تحریم کسانی که به دنبال پاسخگو کردن جنایتکاران جنگی هستند را تشدید می‌کند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» خطیب موقت نماز جمعه تهران، یکی از دلایل گرانی در کشور را مصرف بالای سوخت عنوان کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون اول رئیس‌جمهور گفت: خشونت و افراط‌گرایی هیچ جایگاهی در نظام جمهوری اسلامی ایران ندارد و امروز بیشتر از هر زمان نیاز به وحدت شیعه و سنی داریم.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است