ورزشی 18:16 - 31 فروردین 1404
نشریه آلمانی مدعی شد فلوریان ویرتز خواهان پیوستن به رئال مادرید است.

فلوریان ویرتز تیم آینده‌اش را انتخاب کرد

باشگاه خبرنگاران جوان؛ سجاد هدایت پور -  فلوریان ویرتز ستاره ۲۱ ساله بایرلورکوزن با عملکرد درخشان خود نگاه تیم‌های بزرگ اروپایی را به خود جلب کرده است و این درحالی که است لورکوزن درصدد تمدید قرارداد او است، اما ستاره جوان تاکنون حاضر به تمدید قراردادش نشده است.

ویرتز در این فصل ۱۵ گل به ثمر رسانده و ۱۳ پاس گل داده است که این آمار برای یک هافبک تهاجمی آماری بی نظیر تا اینجای فصل به شمار می‌رود.

طبق گزارش نشریه بیلد چاپ آلمان این بازیکن جوان تصمیم دارد به رئال مادرید بپیوندد. او معتقد است که امضای قرارداد با کهکشانی شانس زیادی به او برای بردن توپ طلا می‌دهد، همچنین زمزمه‌های جایگزینی ژابی آلونسو به جای کارلو آنچلوتی روی نیمکت کهکشانی انگیزه ویرتز برای پیوستن به رئالی‌ها را بیشتر کرده است.

 بایرن مونیخ غول فوتبال آلمان یکی از تیم های خواهان ویرتز است که به نظر می رسد با علاقه ستاره جوان لورکوزن به رئالی ها شانسی برای جذب او نخواهد داشت.

ویرتز تا تابستان ۲۰۲۷ با بایرلورکوزن قرارداد دارد و طبیعتا درصورتی که مدیران لورکوزن نتوانند او را متقاعد به تمدید قرارداد کنند احتمالا او را در تابستان خواهند فروخت چرا که این بازیکن را در تابستان ۲۰۲۶ با رقم کمتری می‌توانند بفروشند.


12181009
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار ورزشی

ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» مراسم قرعه کشی رقابت‌های بین المللی کشتی جام وهبی امره ترکیه برگزار و کشتی‌گیران ایرانی حریفان خود را شناختند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» سرمربی تیم فوتبال امید معتقد است تیم کشورمان در بازی با کره‌جنوبی مالکیت بیشتری در زمین داشت و برتر بود.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» باشگاه پرسپولیس به اخباری مبنی بر حضور پرتعداد این تیم در اردوی قطر واکنش نشان داد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» دیدار امید‌های ایران برابر کره جنوبی با نتیجه صفر - صفر به پایان رسید.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس فدراسیون فوتبال با بیان اینکه تمام قد از وحید شمسایی حمایت می‌کنیم گفت: به کادر فنی تیم ملی فوتسال اعتقاد قلبی دارم.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» مراسم افتتاح موزه ملی کشتی امروز (چهارشنبه) همزمان با ۱۷ دی ماه سالروز درگذشت جهان پهلوان غلامرضا تختی برگزار شد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر ورزش و جوانان گفت: آن چیزی که ما دنبالش هستیم این است که تلاش کنیم تا ورزشگاه آزادی بعد از پایان جام جهانی آماده شود.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» تیم ملی فوتبال زیر ۲۳ سال ایران از ساعت ۱۴:۳۰ دقیقه در اولین دیدار از جام ملت‌های آسیا به مصاف کره جنوبی می‌رود.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» سرمربی تیم ملی فوتبال امید گفت: بازیکنان حرفه‌ای تیم امید چکیده استعدادهای کشور هستند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» سرمربی تیم ملی فوتبال بزرگسالان در جمع ملی‌پوشان تیم امید گفت: خود را در المپیک و جام جهانی ببینید.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است