بین‌الملل 15:58 - 29 دی 1400
چین، امروز (چهارشنبه) قصد اسلوونی برای تقویت روابط با جزیره خودمختار تایوان را محکوم کرد.

اعتراض چین به برنامه‌های اسلوونی برای تقویت روابط با تایوان

به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری آسوشیتدپرس، ژائو لیجیان، سخنگوی وزارت امور خارجه چین گفت که پکن "از این اقدام حیرت‌زده شده و به شدت با آن مخالفت می‌کند." با این حال این سخنگو جزئیاتی از چگونگی واکنش چین ارائه نکرد.

ژائو با اشاره به اظهار نظر نخست وزیر اسلوونی گفت: سخنان رهبر اسلوونی بیانیه‌ای خطرناک است که مرتبا اصل "چین واحد" را به چالش کشده و از استقلال تایوان حمایت می‌کند.

ژائو گفت: هیچ کس نباید عزم قوی، اراده محکم . توانایی بالای مردم چین در دفاع از حق حاکمیت و تمامیت ارضی خود را نادیده بگیرد.

این اقدام اسلوونی نیز پس از اقدامی مشابه از سوی لیتوانی اتفاق افتاد. لیتوانی اخیرا به تایوان اجازه داده بود تا در این کشور، یک دفتر نمایندگی – نه با نام چین تایپه، بلکه - با نام "تایوان" تاسیس کند.

انتهای پیام


11417648
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» ارتش روسیه با سرعتی نزدیک به زمان آغاز جنگ، ماه گذشته بخش بزرگی از خاک اوکراین را تصرف کرده و در حال پیشروی در این کشور است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» یکی از مقامات ارشد حماس می‌گوید این جنبش آماده است در قالب آتش‌بس ۵ تا ۱۰ ساله و در ازای تضمین تأسیس کشور فلسطین، موقتاً تسلیحات خود را انبار کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» در حالی که حدود یک سال از استقرار دولت موقت الجولانی می‌گذرد، مردم با زیرساخت‌های ویران شده دست به گریبان هستند و می‌گویند آوارگی ادامه دارد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» خرابی لوله‌های آب در بخش آثار باستانی موزه لوور باعث آسیب دیدن بیش از ۴۰۰ کتاب تاریخی شد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دستیار سیاست خارجی کرملین می‌گوید واشنگتن باید در طرح صلح خود برای اوکراین تغییرات اساسی ایجاد کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» منابع می‌گویند کاخ سفید در تلاش برای کاهش انزوای رژیم صهیونیستی، قصد دارد دیداری بین رئیس جمهور مصر و نخست وزیر این رژیم برگزار کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» پسر رئیس جمهور آمریکا از فساد در اوکراین انتقاد کرد و گفت ثروتمندان اوکراینی با دریافت پول از غرب، فرار کرده و بقیه را برای جنگیدن رها کرده‌اند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» به دنبال تحریم‌های انگلیس، شرکت هواپیمایی لوفت‌هانزا حمل و نقل محموله‌های نظامی و امنیتی به/از سرزمین‌های اشغالی را متوقف کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سازمان ملل در حال بررسی این موضوع است که پس از پایان ماموریت یونیفل در سال ۲۰۲۶، نیرو‌های جدیدی به جنوب لبنان اعزام کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» هم‌زمان با سفر صدراعظم آلمان به سرزمین‌های اشغالی، معترضان در برلین علیه نسل‌کشی رژیم صهیونیستی تظاهرات کرده و خواستار توقف صادرات سلاح شدند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است