بین‌الملل 15:58 - 29 دی 1400
چین، امروز (چهارشنبه) قصد اسلوونی برای تقویت روابط با جزیره خودمختار تایوان را محکوم کرد.

اعتراض چین به برنامه‌های اسلوونی برای تقویت روابط با تایوان

به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری آسوشیتدپرس، ژائو لیجیان، سخنگوی وزارت امور خارجه چین گفت که پکن "از این اقدام حیرت‌زده شده و به شدت با آن مخالفت می‌کند." با این حال این سخنگو جزئیاتی از چگونگی واکنش چین ارائه نکرد.

ژائو با اشاره به اظهار نظر نخست وزیر اسلوونی گفت: سخنان رهبر اسلوونی بیانیه‌ای خطرناک است که مرتبا اصل "چین واحد" را به چالش کشده و از استقلال تایوان حمایت می‌کند.

ژائو گفت: هیچ کس نباید عزم قوی، اراده محکم . توانایی بالای مردم چین در دفاع از حق حاکمیت و تمامیت ارضی خود را نادیده بگیرد.

این اقدام اسلوونی نیز پس از اقدامی مشابه از سوی لیتوانی اتفاق افتاد. لیتوانی اخیرا به تایوان اجازه داده بود تا در این کشور، یک دفتر نمایندگی – نه با نام چین تایپه، بلکه - با نام "تایوان" تاسیس کند.

انتهای پیام


11417648
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» در پی حمله هوایی عربستان، اتاق عملیات امارات با نادیده گرفتن دستور خروج، در حال بازگرداندن روحیه به فرماندهان شورای انتقالی برای ادامه جنگ است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» آمریکا با متهم کردن یک شرکت ونزوئلایی به مونتاژ پهپاد‌های ایرانی، دور جدیدی از تحریم‌های غیرقانونی را علیه شبکه همکاری‌های دفاعی دو کشور وضع کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» فرماندهی مرکزی آمریکا با اعلام انهدام ده‌ها موضع داعش در عملیات چشم شاهین، از بازداشت ۳۰۰ تروریست در سال ۲۰۲۵ خبر داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» در سال ۲۰۲۵، با شهادت ۳۲ اسیر دیگر زیر شکنجه و محرومیت، شمار قربانیان فلسطینی در زندان‌های اسرائیل از آغاز جنگ به بیش از ۱۰۰ نفر رسید.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» پلیس امنیتی ترکیه با متلاشی کردن یک هسته تروریستی داعش، از وقوع یک فاجعه خونین در پایتخت خود جلوگیری کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» مقامات شمال اوکراین با صدور دستوری فوری، فرمان تخلیه کامل ۱۴ روستای استراتژیک در نزدیکی مرز بلاروس را صادر کردند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» پس از اینکه عربستان امارات را به تهدید امنیت ملی خود متهم کرد، ابوظبی ضمن ابراز تاسف از مواضع ریاض، این اتهامات را مستهجن و عاری از حقیقت خواند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» مقامات بهداشتی در غزه هشدار دادند که تداوم محاصره پزشکی و کمبود دارو، بیماران سرطانی را با مرگ حتمی رو‌به‌رو کرده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» عربستان با تعیین اولتیماتوم ۲۴ ساعته برای خروج عناصر امارات از یمن، امنیت ملی خود را خط قرمزی بازگشت‌ناپذیر اعلام کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی کرملین اعلام کرد حملهٔ پهپادی اوکراین به یک اقامتگاه ریاست‌جمهوری در نووگورود، روند مذاکرات صلح را تهدید کرده و موضع روسیه را در مذاکرات آتی سخت‌تر خواهد کرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است