بین‌الملل 15:58 - 29 دی 1400
چین، امروز (چهارشنبه) قصد اسلوونی برای تقویت روابط با جزیره خودمختار تایوان را محکوم کرد.

اعتراض چین به برنامه‌های اسلوونی برای تقویت روابط با تایوان

به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری آسوشیتدپرس، ژائو لیجیان، سخنگوی وزارت امور خارجه چین گفت که پکن "از این اقدام حیرت‌زده شده و به شدت با آن مخالفت می‌کند." با این حال این سخنگو جزئیاتی از چگونگی واکنش چین ارائه نکرد.

ژائو با اشاره به اظهار نظر نخست وزیر اسلوونی گفت: سخنان رهبر اسلوونی بیانیه‌ای خطرناک است که مرتبا اصل "چین واحد" را به چالش کشده و از استقلال تایوان حمایت می‌کند.

ژائو گفت: هیچ کس نباید عزم قوی، اراده محکم . توانایی بالای مردم چین در دفاع از حق حاکمیت و تمامیت ارضی خود را نادیده بگیرد.

این اقدام اسلوونی نیز پس از اقدامی مشابه از سوی لیتوانی اتفاق افتاد. لیتوانی اخیرا به تایوان اجازه داده بود تا در این کشور، یک دفتر نمایندگی – نه با نام چین تایپه، بلکه - با نام "تایوان" تاسیس کند.

انتهای پیام


11417648
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» پوتین می‌گوید اوکراین تمایلی به پایان صلح‌آمیز جنگ ندارد و هشدار داد که روسیه در صورت شکست مذاکرات، اهداف خود را به شکل دیگری محقق خواهد کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» مقامات افغانستان در قندهار پروژه‌ای ۳ هزار هکتاری برای اسکان هزاران خانواده بازگشتی راه‌اندازی کرده‌اند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» صد‌ها تظاهرکننده در اعتراض به حملات مداوم اسرائیل به غزه به خیابان‌های استکهلم آمدند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» یک مقام ارشد دفاعی لهستان گفت این کشور قصد دارد ظرف دو سال استحکامات ضد پهپادی جدیدی در مرز‌های شرقی نصب کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» پدافند هوایی روسیه در عرض ۳ ساعت ۱۱۱ پهپاد اوکراینی را بر فراز مناطق این کشور منهدم کرده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» زلزله‌ای به بزرگی ۷ ریشتر حدود ۳۲ کیلومتری شهر ساحلی ییلان در شمال شرقی تایوان را لرزاند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» پاکستان به رسمیت شناختن منطقه جدایی‌طلب سومالی‌لند توسط اسرائیل را محکوم کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» منابع عربی ادعا می‌کنند که جنبش حماس به‌زودی رهبر جدیدی معرفی می‌کند و خالد مشعل و خلیل الحیه گزینه‌های اصلی خواهند بود.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» نخست وزیر رژیم صهیونیستی به آمریکا سفر خواهد کرد و یک روز بعد با دونالد ترامپ در فلوریدا دیدار خواهد کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» گزارش‌ها نشان می‌دهد فجایع مرتبط با تغییرات اقلیمی در سال ۲۰۲۵ با تلفات انسانی گسترده و بیش از ۱۲۰ میلیارد دلار خسارت همراه بوده است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است