بین‌الملل 05:07 - 29 مرداد 1401

تنش سیاسی بین مصر و اسرائیل در پی تجاوزات به غزه و کرانه باختری

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از فلسطین الیوم، یک رسانه صهیونیست روز جمعه از تنش سیاسی بین مصر و رژیم صهیونیستی درپی تحولات اخیر در نوار غزه و کرانه باختری خبر داد.

بر اساس این گزارش، روزنامه هاآرتص اعلام کرد که تحولات اخیر و تجاوز نظامی به نوار غزه و اقدامات رژیم صهیونیستی در کرانه باختری موجب ایجاد تنش سیاسی در روابط مصر و اسرائیل شده است.

این در حالی است که روزنامه لبنانی الاخبار اخیراً در گزارشی اعلام کرد که گفتگوها بین جهاد اسلامی و مصر در رابطه با توافق آرام‌سازی اوضاع در غزه به بن‌بست رسیده است.

این روزنامه اشاره کرد که به بن‌بست رسیدن گفتگوها بین جهاد اسلامی و قاهره در پی شانه خالی کردن رژیم صهیونیستی از اجرای بندهای این توافق انجام گرفته است.

آزادی بسام السعدی از رهبران اسیر جهاد اسلامی و اسیر خلیل عواوده از جمله بندهای توافق آرام‌سازی اوضاع در غزه در پی درگیری‌های ۳ روزه اخیر بین مقاومت و رژیم صهیونیستی بود اما این رژیم تا این لحظه زیر تعهدات خود زده و حاضر به آزادی این دو اسیر فلسطینی نشده است.

گفتنی است پیش از برقراری آتش بس رژیم صهیونیستی وعده داده بود در صورت توقف حملات موشکی از سوی جنبش جهاد اسلامی، بسام السعدی و خلیل عواوده از اسرای فلسطینی را آزاد خواهد کرد.


11660003
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» مجله اکونومیست در گزارشی هشدار داده که نوار غزه با بیش از ۷۰۰۰ تن مهمات عمل‌نکرده، ممکن است بزرگ‌ترین ذخیره بمب‌های منفجرنشده در میان مناطق درگیری جهان را در خود جای داده باشد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر جنگ آمریکا، عملیات جدید «نیزه جنوبی» علیه قاچاق مواد مخدر را با حملات اتمی به تأسیسات هسته‌ای ایران و حملات به انصارالله یمن مقایسه و ادعا کرد آمریکا از طریق «صلح مبتنی بر قدرت» عمل می‌کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» مردم عراق، که تجربه اشغال کشورشان توسط آمریکایی‌ها از سال ۲۰۰۳ و سپس خاطره تلخ داعش را در اذهان خود دارند، گروه‌های مقاومت شیعی را از منظر ملی و نه حزبی می‌بینندکه نه تنها برای حفظ تمامیت ارضی بلکه برای حفظ اقتدار منطقه‌ای عراق الزامیند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» فرماندهی جنوبی ایالات متحده (سوتکام) از انجام حمله مرگبار به یک شناور حامل مواد مخدر در دریای کارائیب خبر داد که در جریان آن چهار نفر کشته شدند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» شورای امنیت سازمان ملل با ۱۳ رأی موافق و دو رأی ممتنع روسیه و چین، تحریم‌های موجود علیه گروه انصارالله یمن را به مدت یک سال تمدید کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور آمریکا در نشست آخر هفته خود با خبرنگاران درباره آزمایش هسته‌ای آمریکا، ونزوئلا و شکایت از بی بی سی پاسخ داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» نشست «برمدار مصطفی» به مناسبت هجدهمین سالگرد شهادت شهید سید مصطفی کاظمی برگزار شد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» تروئیکای اروپایی پیش‌نویس قطعنامه‌ای ارائه کرده که از ایران می‌خواهد فعالیت‌های هسته‌ای را متوقف و همکاری کامل با آژانس داشته باشد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» منابع امنیتی از زخمی شدن یک زن در پی انفجار ناشناخته در منطقه المزه دمشق خبر دادند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» گزارش‌ها حاکی از آن است که انفجاری در یک ایستگاه پلیس در کشمیر رخ داده که منجر به آتش‌سوزی گسترده شده است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است