بین‌الملل 12:53 - 06 خرداد 1402

اردن قبل از آنکه دیر شود درباره حزب منحله بعث تجدیدنظر کند

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از المعلومه، «علی الفتلاوی» یکی از رهبران ائتلاف الفتح عراق در واکنش به مجوز اردن به حزب منحله بعث برای فعالیت سیاسی در این کشور گفت: این اقدام اردن، توهین به احساسات مردم عراق و خانواده‌هایی است که هنوز به دنبال فرزندان خود که در دوره حاکمیت رژیم بعث مفقود شده‌اند، می‌گردند.

وی ادامه داد: عراق طی دهه‌های گذشته تسهیلات زیادی به دولت اردن در ابعاد تجاری و نفتی داده اما فقط شاهد از پشت خنجر زدن از سوی این کشور بوده است.

الفتلاوی بیان کرد: این اقدام اردن، کودتا در عرصه حسن هم جواری به شمار می‌رود و باید اقدامات لازم در این خصوص اتخاذ شود. اردن قبل از آنکه عراق اقدامات سیاسی و اقتصادی لازم را اتخاذ کند در تصمیم خود بازنگری کند.

«جبار عوده» یکی از رهبران ائتلاف الفتح عراق نیز روز گذشته، تاکید کرد: تاریخ سیاه حزب منحله بعث در عراق را نمی‌توان فراموش کرد. گورهای دسته جمعی که حاوی اجساد میلیون‌ها نفر بودند، تصویری از کارنامه سیاه این حزب است.

وی در ادامه افزود: تصمیم اردن مبنی بر احیای حزب بعث، بیانگر وجود یک سیاست در قبال عراق برای تحریک کردن احساسات میلیون‌ها تن از خانواده‌های قربانیان این حزب است.

«علی الاسدی» رئیس شورای سیاسی جنبش مقاومت اسلامی «نُجَباء» نیز روز گذشته در پیامی توییتری از دولت عراق خواست که ضمن مقابله‌به‌مثل با اقدامات خصمانه رژیم اردن، به روابط دوجانبه خاتمه دهد.


11900944
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رسانه‌ها مدعی شده‌اند که نتانیاهو قصد دارد درباره برنامه موشکی ایران با ترامپ صحبت کرده و ابراز نگرانی کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» زلنسکی ادعا می‌کند که برگزاری انتخابات ریاست جمهوری اوکراین در مناطق تحت اشغال روسیه امکان‌پذیر نیست.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر خارجه مصر اعلام کرد که استقرار نیروی حافظ صلح با نقش نظارتی در نوار غزه در دستور کار است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» ترکیه می‌گوید در نشست با سایر میانجیگران آتش‌بس غزه در آمریکا، روند انتقال به مرحله دوم این توافق بررسی شده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» ارتش اردن می‌گوید برای «جلوگیری از تهدید امنیت منطقه» به همراه آمریکا در حملات علیه داعش در خاک سوریه شرکت کرده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» اوکراین و پرتغال بر سر تولید مشترک پهپاد‌های دریایی اوکراین به توافق رسیدند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وان‌پلاس از تبلت جدید خود رونمایی کرده است که آماده رقابت با بهترین تبلت‌های موجود در بازار است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» نخست‌وزیر مجارستان تصمیم اتحادیه اروپا برای ارائه «وام جنگی» به اوکراین را به شدت محکوم کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» نیرو‌های اسرائیلی حملات جدیدی را در حومه قنیطره سوریه انجام دادند و ایست‌های بازرسی ایجاد کردند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» متیو ویتاکر گفت که اوکراین باید برای ادامه خصومت‌ها در سال ۲۰۲۶ آماده باشد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است