اقتصادی 13:19 - 27 شهریور 1403
شاخص کل بورس امروز ۲۷ شهریور با افزایش ۱۶ هزار و ۵۸۶ واحدی در تراز ۲ میلیون و ۸۴ هزار واحدی ایستاد.

افزایش بیش از ۱۶ هزار واحدی شاخص کل بورس

در جریان معاملات امروز ۲۷ شهریورماه شاخص کل بورس با افزایش ۱۶ هزار و ۵۸۶ واحدی در تراز ۲ میلیون و ۸۴ هزار واحدی ایستاد؛ شاخص کل هم وزن هم با افزایش ۶ هزار و ۹۵ واحدی در سطح ۶۸۲ هزار و ۶۵۵ واحدی ایستاد.

همچنین در جریان معاملات امروز سه نماد فملی، فولاد و شستا با بیشترین تاثیر بر بورس و سه نماد وبانک، فولاد و ذوب پرتراکنش‌ترین نماد‌های بورس امروز بودند.

شاخص کل فرابورس هم با افزایش ۱۳۳ واحدی در ارتفاع ۲۱ هزار و ۷۲۰ واحدی ایستاد و وسپهر، آریا و زاگرس بیشترین تاثیر را بر شاخص فرابورس داشتند و شقام، فصبا و وخاور هم به عنوان پرتراکنش‌ترین نماد‌های فرابورس ثبت شدند.

امروز فلزات اساسی با ارزش معاملاتی ۲۷۱ هزار میلیارد تومان برترین گروه صنعتی بود و بعد از آن گروه چند رشته‌ای صنعتی و خودرو در جایگاه‌های بعدی قرار گرفتند.


12093677
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس اتاق اصناف ایران گفت:دخالت برخی ارگان‌ها و نهاد‌ها در امور صنفی، مسئله نرخ‌گذاری و معطل ماندن کالا‌ها در گمرک از دیگر چالش‌های جدی اصناف است
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» سپرده‌گذاری مرکزی اوراق بهادار و تسویه وجوه اعلام کرد: جاماندگان از دریافت سود سهام عدالت با ثبت‌نام در سامانه سجام تا ۲۴ ساعت آینده، (ظهر روز سه‌شنبه ۱۶ دی ماه) در فهرست دریافت سود قرار می‌گیرند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون وزیر راه و شهرسازی گفت: وی گفت: پیش بینی می‌شود امسال بین ۵ تا ۶ درصد مسافران بیشتری از قطار نسبت به سال گذشته برای انجام سفر‌های نوروزی استفاده کنند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» در جریان معاملات امروز شاخص کل بورس با افزایش ۱۰۵ هزار و ۴۸ واحد در سطح ۴ میلیون و ۱۷۶ هزار واحدی به کار خود پایان داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی شرکت ملی گاز ایران گفت: میزان مصرف گاز در بخش خانگی و تجاری به ۶۵۵ میلیون متر مکعب رسید.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل شرکت راه آهن گفت: این هفته اولین محموله واردات خودرو شامل ۶ هزار دستگاه از بندر شهید رجایی وارد بندر خشک آپرین خواهد شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل شرکت راه آهن گفت: این هفته اولین محموله واردات خودرو شامل ۶ هزار دستگاه از بندر شهید رجایی وارد بندر خشک آپرین خواهد شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی اتحادیه بنکداران موادغذایی گفت: کارخانه هادر کنار فروش روغن، کالاهای اجباری مانند تن ماهی یا کیک به بنکداران تحمیل می‌شود. این در حالی است که حاشیه سود روغن برای بنکدار حدود سه درصد است و تحمیل کالاهای کم‌تقاضا، آن‌ها را ناچار می‌کند...
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» شرکت توانیر اعلام کرد: طی تابستان امسال بیش از ۷ هزار مگاوات بار مصرفی مشترکان انرژی‌بر از ساعات اوج بار شبکه کاسته و به ساعات غیر اوج منتقل شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل راه آهن جمهوری اسلامی ایران با اشاره به رشد ۱۲ درصدی حمل کالا و بار از طریق ریل تا پایان آبان ماه امسال، از توسعه صادرات به افغانستان با افزایش حمل ریلی خبر داد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است