اقتصادی 16:06 - 28 مرداد 1401
بر اساس اعلام بانک مرکزی، روند اعطای تسهیلات به هم‌وطنان در همه بانک‌ها مطابق با ضوابط جریان دارد و توقف اعطای تسهیلات مذکور به بهانه اضافه برداشت، تخلف و مشمول رسیدگی بانک مرکزی است.

توقف اعطای تسهیلات به مردم تخلف است

به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از بانک مرکزی، به دنبال انتشار گزارشی مبنی بر توقف پرداخت تسهیلات در برخی بانک‌ها، به دستور بانک مرکزی، روابط عمومی بانک مرکزی توضیحاتی به این شرح ارائه کرد:

- روند اعطای تسهیلات به هموطنان گرامی در همه بانک ها، مطابق با ضوابط و مقررات جریان دارد و بانک مرکزی هیچگونه دستوری مبنی بر توقف پرداخت تسهیلات به شبکه بانکی ابلاغ نکرده است.

- افزایش اضافه برداشت برخی بانک ها، اگرچه برخلاف سیاست‌های ضدتورمی بانک مرکزی مبنی بر جلوگیری از خلق پول در شبکه بانکی است، اما بانک مرکزی تاکید دارد که اقدامات انضباطی در این راستا به هیج وجه نباید منجر به بروز اختلال در خدمات رسانی بانک ها به مشتریان شبکه بانکی گردد و از این رو، همه بانک ها مکلف‌اند روند اعطای تسهیلات خرد به هموطنان را در چارچوب قوانین و مقررات انجام دهند. بدیهی است توقف اعطای تسهیلات مذکور به بهانه اضافه برداشت، تخلف و مشمول رسیدگی بانک مرکزی است.

- در مواردی که اضافه برداشت برخی بانک ها از حد مشخصی تجاوز کند، بانک مرکزی در راستای انتظام بخشی به عملکرد بانک، بطور موقت محدودیت هایی را صرفا در اعطای "تسهیلات کلان" برای بانک مذکور ایجاد می‌نماید تا بانک نسبت به مدیریت منابع و مصارف و کاهش رقم اضافه برداشت، به عنوان یکی از مهمترین علل رشد پایه پولی اقدام نماید. تاکید می‌شود محدودیت های اعمال شده، به هیچ وجه شامل تسهیلات خرد نبوده و پس از تعدیل رقم اضافه برداشت توسط بانک، در خصوص تسهیلات کلان نیز مرتفع می‌شود.

- بانک مرکزی در راستای سیاست دولت مبنی بر کنترل تورم، اصلاح رابطه بانک ها با بانک مرکزی، به عنوان یکی از محورهای سه گانه اصلاح نظام بانکی را بطور جدی در دستور کار داشته و در عین حال، تسهیل در ارائه خدمات به مشتریان، به ویژه متقاضیان تسهیلات خرد را در قالب ضوابط مشخص به شبکه بانکی ابلاغ نموده است، لذا از همکاران خدوم شبکه بانکی انتظار دارد بیش از پیش در این راستا گام بردارند.

انتهای پیام/


11659680
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی وزارت صمت گفت: در هفت ماهه سال ۱۴۰۴، تعداد ۸۲۴۰ دستگاه خودرو برقی و ۸۸۰۱ دستگاه خودرو هیدروژنی به کشور وارد شده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس کل بانک مرکزی گفت: برای سال جاری برنامه داریم تا برای تامین مالی ارزی پروژه‌های سرمایه‌گذاری، یک و نیم میلیارد دلار اوراق صکوک ارزی منتشر کنیم.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون رئیس جمهور گفت: خجالت‌زده از مطالبه‌گری در حوزه زنان نباشند. مسائل زنان را بدون نگرانی و بدون لکنت از کوچکترین مسئله تا بزرگترین مسئله را مطرح کنید.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون رئیس جمهور گفت: خجالت‌زده از مطالبه‌گری در حوزه زنان نباشند. مسائل زنان را بدون نگرانی و بدون لکنت از کوچکترین مسئله تا بزرگترین مسئله را مطرح کنید.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیر امور برنامه‌ریزی تولید و بازار برق در شرکت آب نیرو گفت: مجموعه ما مدیریت ۳۳۰۰ مگاوات نیروگاه احداث شده‌ای که خودمان آن را انجام داده‌ایم، بر عهده دارد. در حال حاضر، با توجه به اینکه در سال ششم خشکسالی قرار داریم، وضعیت تولید انرژی نسبت...
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون امور بانوان ریاست جمهوری گفت: دولت برای اصلاح قانون مهریه ۱۴ سکه پا پیش گذاشته و در حال مذاکره با دستگاه‌های تأثیر گذار از جمله شواری نگهبان است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی اتاق اصناف ایران گفت:تخم‌مرغ طی سه ماه اخیر حدود ۱۱ درصد، گوشت گوساله حدود ۵۴ درصد رشد قیمت را تجربه کرده‌اند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» نماینده مجلس گفت:سهامدار شدن مددجویان در پروژه‌هایی با بازار تضمین‌شده برق، نه‌تنها امنیت معیشتی آنها را تقویت می‌کند، بلکه موجب افزایش بهره‌وری منابع عمومی می‌شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» کارشناس بازار سرمایه گفت: اگر بخواهیم دلایل رشد فعلی بازار سرمایه را بررسی کنیم، باید اشاره کنیم که بازار با توجه به جا ماندگی‌اش نسبت به بازار‌های موازی مانند طلا، دلار و ملک، در ۵ سال اخیر جزء جا مانده‌ترین بازار‌ها محسوب می‌شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر راه و شهرسازی کشورمان و وزیر صنایع جمهوری بلاروس بر گسترش همکاری‌های حمل‌ونقل جاده‌ای، ریلی، دریایی و هوایی تأکید کردند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است