اقتصادی 10:26 - 08 اردیبهشت 1404
رئیس هیات مدیره مرکز مبادله ارز و طلای ایران گفت: برنامه امسال مرکز مبادله حداقل عرضه ۲ میلیون یورو اوراق مرابحه ارزی است.

امسال حداقل ۲ میلیارد یورو اوراق مرابحه ارزی برای تامین مالی تولید عرضه می‌شود

باشگاه خبرنگاران جوان؛ کیمیا قلی‌پور -  محمد آرام رئیس هیات مدیره مرکز مبادله ارز و طلای ایران در پاسخ به سوال خبرنگار اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان مبنی بر اینکه برای انتشار اوراق پروژه‌ها چه اولویت‌هایی در نظر گرفته می‌شود؟ گفت: توجیه اقتصادی و توجیه درآمد ارزی اولین معیار برای بررسی پروژه است دوم پروژه‌هایی انتخاب می‌شوند و در اولویت قرار می‌گیرند که دارای پیشرفت هستند و به طور مثال می‌توانند ظرف یک یا دو سال به بهره‌برداری برسند.

در ادامه افزود: امیدواریم پروژه‌هایی که درآمد ارزی بالا دارند در اولویت قرار گیرند و در سریع‌ترین زمان ممکن تامین مالی از طریق مرکز مبادله انجام شود.

او گفت: اکنون یک میلیارد و ۷۰۰ میلیون یورو اوراقی داریم که تایید اولیه توسط کمیسیون تسهیلات ارزی بانک مرکزی را دارد؛ برنامه امسال مرکز مبادله حداقل عرضه ۲ میلیون یورو اوراق مرابحه ارزی است.


12184333
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون سازمان برنامه بودجه گفت: رقم ارز ترجیحی را در قالب سبد کالا یا نقدی به خود مردم می‌دهیم و ماهانه به هر نفر حداقل ۷۰۰ هزار تومان تعلق می‌گیرد و از دی ماه آمادگی داریم این رقم را به مردم بدهیم.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» پروژه بهسازی ترانزیت ترمینال ۴ فرودگاه بین‌المللی مهرآباد با هدف ارتقای کیفیت خدمات آغاز شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل پیش بینی سازمان هواشناسی گفت: موج بارشی جدید از بعد از ظهر پنجشنبه و طی روز جمعه در شمال غرب، غرب کشور فعال خواهد بود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» فرزانه صادق با تاکید بر اینکه بازآفرینی شهری باید با نگاه اجتماعی، فرهنگی و اقتصادی دنبال شود، به معاونان خود ماموریت داد، ساماندهی محدوده‌های در خطر را با جدیت دنبال کنند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» کارشناس هواشناسی کشاورزی گفت: با توجه به هشدار کاهش محسوس دما و یخبندان، کشاورزان هشدار‌های هواشناسی را جدی بگیرند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی شرکت ملی گاز گفت: میزان مصرف گاز با توجه به ورود سامانه بارشی جدید به کشور به ۶۵۰ میلیون متر مکعب رسید.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» کارشناس بازار سرمایه در خصوص شرایط بازار نکاتی را مطرح کرد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» جلسه هماهنگی تیم اقتصادی دولت درخصوص سیاست‌های ارزی، تجاری و معیشتی مردم در بانک مرکزی برگزار شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون سازمان انرژی‌های تجدیدپذیر و بهره‌وری انرژی برق گفت: ظرفیت نیروگاه‌های تجدیدپذیر کشور تا بهمن‌ماه به ۵۰۰۰ مگاوات و در سال آینده به ۱۱ هزار مگاوات افزایش می‌یابد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» دبیر کمیسیون اقتصادی مجلس گفت:طبق گزارش‌های رسمی، فقط معافیت‌های مالیاتی قابل حذف ، بیش از ۸۰۰ هزار میلیارد تومان برآورد شده است. رقمی که می‌توان با نصف آن هم افزایش حقوق را رقم زد

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است