اقتصادی 10:26 - 08 اردیبهشت 1404
رئیس هیات مدیره مرکز مبادله ارز و طلای ایران گفت: برنامه امسال مرکز مبادله حداقل عرضه ۲ میلیون یورو اوراق مرابحه ارزی است.

امسال حداقل ۲ میلیارد یورو اوراق مرابحه ارزی برای تامین مالی تولید عرضه می‌شود

باشگاه خبرنگاران جوان؛ کیمیا قلی‌پور -  محمد آرام رئیس هیات مدیره مرکز مبادله ارز و طلای ایران در پاسخ به سوال خبرنگار اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان مبنی بر اینکه برای انتشار اوراق پروژه‌ها چه اولویت‌هایی در نظر گرفته می‌شود؟ گفت: توجیه اقتصادی و توجیه درآمد ارزی اولین معیار برای بررسی پروژه است دوم پروژه‌هایی انتخاب می‌شوند و در اولویت قرار می‌گیرند که دارای پیشرفت هستند و به طور مثال می‌توانند ظرف یک یا دو سال به بهره‌برداری برسند.

در ادامه افزود: امیدواریم پروژه‌هایی که درآمد ارزی بالا دارند در اولویت قرار گیرند و در سریع‌ترین زمان ممکن تامین مالی از طریق مرکز مبادله انجام شود.

او گفت: اکنون یک میلیارد و ۷۰۰ میلیون یورو اوراقی داریم که تایید اولیه توسط کمیسیون تسهیلات ارزی بانک مرکزی را دارد؛ برنامه امسال مرکز مبادله حداقل عرضه ۲ میلیون یورو اوراق مرابحه ارزی است.


12184333
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» یارانه نقدی مرحله ۱۷۸ مربوط به آذرماه ۱۴۰۴ به حساب سرپرستان خانوار‌های دهک‌های اول تا سوم در سراسر کشور واریز و قابل برداشت است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل پیش بینی سازمان هواشناسی گفت:: از امشب با ورود سامانه بارشی از سمت جنوب، بارش‌ها در استان‌های بوشهر، فارس، هرمزگان، غرب کرمان، کهگیلویه و بویراحمد، چهارمحال و بختیاری و جنوب اصفهان آغاز می‌شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» کارشناس بازار سرمایه گفت: حذف حجم مبنا می‌تواند به سرعت به تعادل بازار و افزایش نقدشوندگی منجر شود و در نتیجه شاهد کاهش صف‌های خرید و فروش خواهیم بود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» سازمان حمایت مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان، با ارسال بخشنامه‌ای به مدیران کل صنعت، معدن و تجارت استان‌ها، بر اجرای جدی اقدامات نظارتی ویژه «شب یلدا» تأکید کرد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» در یکصدومین نشست کمیته حمایت از کسب‌وکار مقرر شد زمینه واردات گندم توسط بخش خصوصی به منظور تأمین نیاز صنف و صنعت و ظرفیت خالی موجود، فراهم شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل شرکت پتروشیمی اروند گفت: پتروشیمی اروند در برخی محصولات بیش از ۸۰ درصد نیاز کشور را تأمین می‌کند و در برخی دیگر تنها تولیدکننده داخلی به شمار می‌رود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل روابط عمومی بانک مرکزی گفت: ادعای بلوبانک مبنی بر تاخیر در سامانه‌های ساتنا و پایا را تکذیب کرد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» حجم مبنا برای نماد‌های معاملاتی شرکت‌های پذیرفته‌شده در بورس تهران و فرابورس ایران برابر یک سهم تعیین شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» سفیر ایران در مسکو گفت:اجرایی شدن موافقت‌نامه تجارت آزاد میان طرفین را چارچوب حقوقی برای گسترش مناسبات تهران با پنج کشور عضو این اتحادیه خواند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مرکز تحقیقات راه مسکن و شهرسازی گفت:به تازگی در منطقه ۱۸ تهران فروریزش اتفاق افتاده که می‌تواند تهدیداتی برای حوزه ریلی به دنبال داشته باشد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است