بین‌الملل 19:27 - 12 آذر 1400

استعفای قرداحی زمینه بهبود روابط با ریاض را فراهم می کند

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از الجزیره، نخست وزیر لبنان در سخنانی به استعفای وزیر اطلاع رسانی لبنان که ظهر امروز اعلام شد، پرداخت.

نجیب میقاتی در این باره گفت: استعفای قرداحی از منصب خود، پس از بحرانی که در روابط بیروت و ریاض ایجاد شد، اقدامی ضروری بود.

وی افزود: استعفای قرداحی تنها بدلیل گشودن باب جدیدی در روابط لبنان با سعودی و کشورهای حوزه خلیج (فارس) صورت گرفته است.

نخست وزیر لبنان توضیح داد: تمام تلاش مان را برای بهبود و تحکیم روابط لبنان با کشورهای عربی و خویشتن داری از ورود به هرگونه تنش عربی به کار گرفته ایم.

او در بخشی دیگر از سخنان خود درباره موضوعات داخلی لبنان گفت: دولت تدابیر ویژه‌تری را در رابطه با حفظ امنیت مرزها و مبارزه با قاچاق که به ضرر امنیت کشورهای عربی است، اتخاذ خواهد کرد.

او در پایان بار دیگر بر لزوم بهبود روابط با عربستان سعودی و کشورهای عربی حاشیه خلیج فارس و حفظ روابط بر اساس احترام متقابل و محافظت از تمامیت ارضی کشورها تاکید کرد.

بر اساس گزارش خبرنگار الجزیره، نجیب میقاتی نخست وزیر لبنان حکم استعفای جرج قرداحی وزیر اطلاع رسانی این کشور را امضا و تقدیم کاخ ریاست جمهوری (بعبدا) کرده است.

گفتنی است که ساعاتی پیش جرج قرداحی وزیر اطلاع رسانی لبنان با اعلام رسمی استعفای خود نسبت به بهبود آینده کشورش در سایه تنش زدایی با کشورهای عربی و بهبود اوضاع معیشتی و سیاسی لبنان ابراز امیدواری کرد.

استعفای وی از سوی مقامات حزب الله و انصارالله یمن و دیگر جریانات سیاسی لبنان مورد ستایش قرار گرفته و اقدامی شجاعانه توصیف شده است.

با این حال اغلب کارشناسان سیاسی لبنان معتقدند که با عقب نشینی دولت این کشور در برابر خواست عربستان سعودی مقدمات فشار بیشتر از سوی ریاض بر کابینه میقاتی و ساختار سیاسی لبنان فراهم خواهد شد.


11348433
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» آمریکا روز چهارشنبه پنج فرد و هفت نهاد را به دلیل فعالیت‌های سایبری مرتبط با روسیه تحریم کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» نخست وزیر رژیم صهیونیستی از نیرو‌های اسرائیلی در سوریه فراتر از خط آتش‌بس بازدید کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» لهستان بدون بیان دلایل خود، روسیه را به دست داشتن در انفجار اخیر این کشور متهم کرده و گفت که آخرین کنسولگری آن را در کشورش تعطیل می‌کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» گزارشگر سازمان ملل هشدار داد که انتقال فلسطینی‌ها به آفریقای جنوبی می‌تواند به اسرائیل در رسیدن به «اهداف نسل‌کشی» کمک کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» بحث شدیدی در کنست اسرائیل جزئیات پیش‌نویس لایحه‌ای را فاش کرد که اعدام اسرای فلسطینی از جمله استفاده از تزریق کشنده را مجاز می‌کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» متا اعلام کرد که تا ۱۹ آذر ماه دسترسی کاربران زیر ۱۶ سال استرالیا به اینستاگرام، فیس‌بوک و تردز را طبق قانون جدید این کشور ممنوع خواهد کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» آتشفشان سمرو در اندونزی فوران کرد و سطح هشدار بلندترین کوه جزیره جاوه به بالاترین حد خود رسید.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر کشور از حضور ۶ میلیون تبعه خارجی در کشور خبر داد و اعلام کرد تاکنون یک و نیم میلیون نفر از اتباع غیرمجاز بازگردانده شده‌اند. وی ضمن تأکید بر اینکه ایران سیاست مهاجرستیزی ندارد، افزود ظرفیت کشور کفاف بیش از این میزان را ندارد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» ارتش رژیم صهیونیستی به روستاییان جنوب لبنان می‌گوید قبل از حملات آنجا را ترک کنند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» یک مقام ارشد کاخ سفید گفته است که چارچوب صلح بین اوکراین و روسیه می‌تواند این هفته مورد مذاکره قرار گیرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است