بین‌الملل 19:27 - 12 آذر 1400

استعفای قرداحی زمینه بهبود روابط با ریاض را فراهم می کند

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از الجزیره، نخست وزیر لبنان در سخنانی به استعفای وزیر اطلاع رسانی لبنان که ظهر امروز اعلام شد، پرداخت.

نجیب میقاتی در این باره گفت: استعفای قرداحی از منصب خود، پس از بحرانی که در روابط بیروت و ریاض ایجاد شد، اقدامی ضروری بود.

وی افزود: استعفای قرداحی تنها بدلیل گشودن باب جدیدی در روابط لبنان با سعودی و کشورهای حوزه خلیج (فارس) صورت گرفته است.

نخست وزیر لبنان توضیح داد: تمام تلاش مان را برای بهبود و تحکیم روابط لبنان با کشورهای عربی و خویشتن داری از ورود به هرگونه تنش عربی به کار گرفته ایم.

او در بخشی دیگر از سخنان خود درباره موضوعات داخلی لبنان گفت: دولت تدابیر ویژه‌تری را در رابطه با حفظ امنیت مرزها و مبارزه با قاچاق که به ضرر امنیت کشورهای عربی است، اتخاذ خواهد کرد.

او در پایان بار دیگر بر لزوم بهبود روابط با عربستان سعودی و کشورهای عربی حاشیه خلیج فارس و حفظ روابط بر اساس احترام متقابل و محافظت از تمامیت ارضی کشورها تاکید کرد.

بر اساس گزارش خبرنگار الجزیره، نجیب میقاتی نخست وزیر لبنان حکم استعفای جرج قرداحی وزیر اطلاع رسانی این کشور را امضا و تقدیم کاخ ریاست جمهوری (بعبدا) کرده است.

گفتنی است که ساعاتی پیش جرج قرداحی وزیر اطلاع رسانی لبنان با اعلام رسمی استعفای خود نسبت به بهبود آینده کشورش در سایه تنش زدایی با کشورهای عربی و بهبود اوضاع معیشتی و سیاسی لبنان ابراز امیدواری کرد.

استعفای وی از سوی مقامات حزب الله و انصارالله یمن و دیگر جریانات سیاسی لبنان مورد ستایش قرار گرفته و اقدامی شجاعانه توصیف شده است.

با این حال اغلب کارشناسان سیاسی لبنان معتقدند که با عقب نشینی دولت این کشور در برابر خواست عربستان سعودی مقدمات فشار بیشتر از سوی ریاض بر کابینه میقاتی و ساختار سیاسی لبنان فراهم خواهد شد.


11348433
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزارت برق عراق اعلام کرد که به دلیل انجام عملیات تعمیر و نگهداری توسط ایران بر روی خطوط لوله، پمپاژ گاز طبیعی ایران به طور کامل متوقف شده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دیوان تجدید نظر دادگاه کیفری بین‌المللی درخواست‌های وکلا برای آزادی موقت رودریگو دوترته، رئیس‌جمهور سابق فیلیپین را رد کرد
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر دفاع رومانی، در پی گزارش‌های رسانه‌ها درباره تردید در مورد اصالت مدرک دانشگاهی‌اش از سمت خود استعفا داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» اوکراین ادعا کرد پالایشگاه نفت ساراتوف روسیه را هدف قرار داده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور روسیه، گزارش‌های اخیر درباره «نارضایتی» کرملین از عملکرد سرگئی لاوروف، وزیر امور خارجه این کشور را رد کرد و آنها را بی‌اساس خواند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزارت خارجه طالبان با انتشار بیانیه‌ای، حادثه کشته شدن سه شهروند چینی در منطقه مرزی تاجیکستان با افغانستان را
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس اتاق بازرگانی مشترک ایران و افغانستان با اشاره به فرصت‌های بی‌نظیر اقتصادی در افغانستان، هشدار داد رقبای جهانی در حال پیشدستی برای تصاحب این بازار هستند و تعلل ایران به معنای از دست دادن فرصت تاریخی است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» معاون دیپلماسی اقتصادی وزارت امور خارجه، در بازدید از پایانه مرزی میلک، بر ضرورت رفع موانع تجاری و تقویت زیرساخت‌های این گذرگاه برای توسعه مبادلات با افغانستان و کشورهای آسیای مرکزی تأکید کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» شورای امنیت جمعی سازمان پیمان امنیت جمعی (CSTO) در نشست مسکو با صدور بیانیه‌ای مشترک، آمادگی خود برای مشارکت در تلاش‌های جهانی جهت تأمین صلح و توسعه افغانستان را اعلام کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» یک تفاهم‌نامه اقتصادی به ارزش ۱۰۰ میلیون دلار در بخش داروسازی میان افغانستان و هند با حضور نمایندگان دو کشور در دبی امضا شد. این توافق که با شرکت‌های افغان و هندی منعقد شده، زمینه را برای صادرات و تولید دارو در افغانستان فراهم می‌کند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است