بین‌الملل 19:27 - 12 آذر 1400

استعفای قرداحی زمینه بهبود روابط با ریاض را فراهم می کند

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از الجزیره، نخست وزیر لبنان در سخنانی به استعفای وزیر اطلاع رسانی لبنان که ظهر امروز اعلام شد، پرداخت.

نجیب میقاتی در این باره گفت: استعفای قرداحی از منصب خود، پس از بحرانی که در روابط بیروت و ریاض ایجاد شد، اقدامی ضروری بود.

وی افزود: استعفای قرداحی تنها بدلیل گشودن باب جدیدی در روابط لبنان با سعودی و کشورهای حوزه خلیج (فارس) صورت گرفته است.

نخست وزیر لبنان توضیح داد: تمام تلاش مان را برای بهبود و تحکیم روابط لبنان با کشورهای عربی و خویشتن داری از ورود به هرگونه تنش عربی به کار گرفته ایم.

او در بخشی دیگر از سخنان خود درباره موضوعات داخلی لبنان گفت: دولت تدابیر ویژه‌تری را در رابطه با حفظ امنیت مرزها و مبارزه با قاچاق که به ضرر امنیت کشورهای عربی است، اتخاذ خواهد کرد.

او در پایان بار دیگر بر لزوم بهبود روابط با عربستان سعودی و کشورهای عربی حاشیه خلیج فارس و حفظ روابط بر اساس احترام متقابل و محافظت از تمامیت ارضی کشورها تاکید کرد.

بر اساس گزارش خبرنگار الجزیره، نجیب میقاتی نخست وزیر لبنان حکم استعفای جرج قرداحی وزیر اطلاع رسانی این کشور را امضا و تقدیم کاخ ریاست جمهوری (بعبدا) کرده است.

گفتنی است که ساعاتی پیش جرج قرداحی وزیر اطلاع رسانی لبنان با اعلام رسمی استعفای خود نسبت به بهبود آینده کشورش در سایه تنش زدایی با کشورهای عربی و بهبود اوضاع معیشتی و سیاسی لبنان ابراز امیدواری کرد.

استعفای وی از سوی مقامات حزب الله و انصارالله یمن و دیگر جریانات سیاسی لبنان مورد ستایش قرار گرفته و اقدامی شجاعانه توصیف شده است.

با این حال اغلب کارشناسان سیاسی لبنان معتقدند که با عقب نشینی دولت این کشور در برابر خواست عربستان سعودی مقدمات فشار بیشتر از سوی ریاض بر کابینه میقاتی و ساختار سیاسی لبنان فراهم خواهد شد.


11348433
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سوابق دیپلماتیک از طبقه‌بندی خارج شده نشان می‌دهد که نیرو‌های آمریکایی مستقر در ژاپن برای احتمال درگیری هسته‌ای در طول جنگ سرد آماده شده بودند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» مقامات روسی پرواز در فرودگاه‌های دومودِدوو و ژوکوفسکی در نزدیکی مسکو، باهدف تضمین امنیت پرواز محدود کردند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سفارت چین در واشنگتن اعلام کرد که ایالات متحده به عنوان دارنده بزرگترین زرادخانه هسته‌ای جهان، مسئولیت اصلی ایجاد شرایط برای «خلع سلاح هسته‌ای کامل» و کاهش بیشتر تسلیحات خود را بر عهده دارد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» طبق گزارش‌ها، حمله به گشتی سوری-آمریکایی در حالی رخ داده است که یک سرهنگ دوم آمریکایی در حال ملاقات با نماینده وزارت کشور سوریه بوده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دولت دونالد ترامپ آماده است در قبال توافق اوکراین بر واگذاری بخشی از قلمرو به روسیه، تضمین‌های امنیتی با الگوی ناتو را به کی‌یف ارائه دهد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» مقامات محلی در آلمان اعلام کردند که پنج نفر به اتهام برنامه‌ریزی برای انجام حمله تروریستی با خودرو در یک بازار کریسمس در باواریا دستگیر شده‌اند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» در پی تیراندازی در دانشگاه براون در رود آیلند آمریکا حداقل دو نفر کشته و نه نفر زخمی شدند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» مجمع عمومی سازمان ملل رژیم صهیونیستی را ملزم به اجرای حکم دیوان دادگستری برای ورود کمک‌ها به غزه کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» گزارش‌ها نشان می‌دهد دونالد ترامپ برای غارت نفت و طلا، دستور کشتار بازماندگان قایق‌های ونزوئلایی را صادر کرده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور آمریکا اعلام کرد که به حمله ادعایی داعش در سوریه به نیروهای آمریکایی پاسخ می‌دهد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است