بین‌الملل 19:27 - 12 آذر 1400

استعفای قرداحی زمینه بهبود روابط با ریاض را فراهم می کند

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از الجزیره، نخست وزیر لبنان در سخنانی به استعفای وزیر اطلاع رسانی لبنان که ظهر امروز اعلام شد، پرداخت.

نجیب میقاتی در این باره گفت: استعفای قرداحی از منصب خود، پس از بحرانی که در روابط بیروت و ریاض ایجاد شد، اقدامی ضروری بود.

وی افزود: استعفای قرداحی تنها بدلیل گشودن باب جدیدی در روابط لبنان با سعودی و کشورهای حوزه خلیج (فارس) صورت گرفته است.

نخست وزیر لبنان توضیح داد: تمام تلاش مان را برای بهبود و تحکیم روابط لبنان با کشورهای عربی و خویشتن داری از ورود به هرگونه تنش عربی به کار گرفته ایم.

او در بخشی دیگر از سخنان خود درباره موضوعات داخلی لبنان گفت: دولت تدابیر ویژه‌تری را در رابطه با حفظ امنیت مرزها و مبارزه با قاچاق که به ضرر امنیت کشورهای عربی است، اتخاذ خواهد کرد.

او در پایان بار دیگر بر لزوم بهبود روابط با عربستان سعودی و کشورهای عربی حاشیه خلیج فارس و حفظ روابط بر اساس احترام متقابل و محافظت از تمامیت ارضی کشورها تاکید کرد.

بر اساس گزارش خبرنگار الجزیره، نجیب میقاتی نخست وزیر لبنان حکم استعفای جرج قرداحی وزیر اطلاع رسانی این کشور را امضا و تقدیم کاخ ریاست جمهوری (بعبدا) کرده است.

گفتنی است که ساعاتی پیش جرج قرداحی وزیر اطلاع رسانی لبنان با اعلام رسمی استعفای خود نسبت به بهبود آینده کشورش در سایه تنش زدایی با کشورهای عربی و بهبود اوضاع معیشتی و سیاسی لبنان ابراز امیدواری کرد.

استعفای وی از سوی مقامات حزب الله و انصارالله یمن و دیگر جریانات سیاسی لبنان مورد ستایش قرار گرفته و اقدامی شجاعانه توصیف شده است.

با این حال اغلب کارشناسان سیاسی لبنان معتقدند که با عقب نشینی دولت این کشور در برابر خواست عربستان سعودی مقدمات فشار بیشتر از سوی ریاض بر کابینه میقاتی و ساختار سیاسی لبنان فراهم خواهد شد.


11348433
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سازمان ملل متحد اعلام کرد که شهرک‌نشینان اسرائیلی در ماه اکتبر حداقل ۲۶۴ حمله علیه فلسطینیان در کرانه باختری اشغالی انجام داده‌اند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» تعداد قربانیان طوفان کالماگی در فیلیپین به ۲۰۴ کشته و ۱۰۹ مفقود رسید.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» آمریکا به مجارستان برای استفاده از نفت و گاز روسیه، معافیت یک ساله از تحریم‌های آمریکا اعطا کرده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر دفاع کره شمالی گفت که کشورش خصومت ایالات متحده را درک می‌کند و متعهد شد که علیه هرگونه تهدید دشمن اقدامات «تهاجمی» انجام دهد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور آمریکا گفت که نمایندگان کشورش در اجلاس آتی گروه بیست در ژوهانسبورگ که به ریاست آفریقای جنوبی برگزار می‌شود، شرکت نخواهند کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» صلیب سرخ تابوت یک اسیر اسرائیلی دیگر را از گروه‌های فلسطینی در غزه دریافت کرد که طبق اعلام حماس، جسد او در خان یونس پیدا شده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» ترامپ با ابراز نارضایتی از ادامه خرید نفت روسیه توسط کشور‌های اروپایی، تاکید کرد که اگرچه اروپا در ناتو همکاری می‌کند، اما این خرید‌ها خوب نیست.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» ترامپ در دیدار با اوربان از احتمال معافیت مجارستان از تحریم‌های نفتی روسیه خبر داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» جنبش حماس صدور حکم بازداشت نتانیاهو و ۳۶ مقام اسرائیلی دیگر توسط دادستانی استانبول را ستود و آن را نشانه عدالت و انسانیت ترکیه دانست.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» واشنگتن با اعمال فشار بر شورای امنیت سازمان ملل خواستار تصویب قطعنامه‌ای است که به طرح ترامپ برای غزه رسمیت ببخشد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است