بین‌الملل 20:11 - 08 تیر 1401

برخی به دنبال ایجاد جنگ میان سودان و اتیوپی هستند

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از الجزیره، «آبی احمد» نخست وزیر اتیوپی گفت که برخی به دنبال ایجاد جنگ و فتنه میان سودان و اتیوپی هستند.

وی با بیان اینکه ما باید خویشتنداری کنیم و تحت فشارهای خارجی وارد درگیری نشویم، افزود: سودان و اتیوپی توانایی حل و فصل همه مشکلات را با روحیه برادری و حسن همجواری دارند.

این در حالی است که پیشتر نیروهای مسلح سودان اعلام کرده بود که ارتش اتیوپی هفت نظامی و یک شهروند غیرنظامی سودانی را که نزد این ارتش در اسارت بودند، اعدام کرده است.

دوشنبه هفته جاری یک مقام رسمی اتیوپی در گفتگو با شبکه الجزیره، خبر اعدام هفت نظامی سودانی از سوی ارتش این کشور را تکذیب کرد.

وی افزود: خبر اعدام هفت نظامی سودانی در منطقه مرزی امهرا صحت ندارد و ما آن‌را تکذیب می‌کنیم.

اما در پی این رخداد، مقامات وزارت خارجه سودان، سفیر اتیوپی در خارطوم را احضار کردند. سفیر سودان در آدیس آبابا (پایتخت اتیوپی) نیز از سوی وزارت خارجه سودان جهت مشاوره فراخوانده شد.

گفتنی است که علاوه بر وجود تنش‌های نظامی در مرزهای میان سودان و اتیوپی، «آدیس آبابا» درباره پرونده سد «النهضه» با خارطوم و قاهره دچار اختلافاتی است.

تنش مرزی میان سودان و اتیوپی در پی درگیری سال گذشته در منطقه تیگرای در شمال اتیوپی که به پناهنده شدن هزاران نفر از مردم این منطقه به شرق سودان شد، تشدید شد.


11609589
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» منابع خبری از حمله موشکی یمن به اراضی اشغالی خبر دادند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» قطر پیشنهاد جدیدی را برای توافق اسرا و آتش‌بس در غزه به اسرائیل و حماس ارائه کرده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» روسای جمهور روسیه و فرانسه در اولین تماس تلفنی پس از نزدیک به سه سال، درباره ایران و اوکراین گفتگو کردند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزرای خارجه مصر و عمان بر اهمیت رسیدگی به پرونده هسته‌ای ایران از طریق مسالمت‌آمیز تأکید کردند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» مجلس سنای آمریکا طرح موسوم به «لایحه بزرگ زیبا» که توسط دونالد ترامپ حمایت می‌شود را به تصویب رساند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» آلمان متعهد شده است اقدامات بیشتری را برای مقابله بیشتر با به اصطلاح «ناوگان سایه» روسیه که در دریای بالتیک و دریای شمال فعالیت می‌کند، انجام دهد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» نماینده آنروا گفت که مقامات اسرائیلی از زمان آغاز حملات در پاییز ۲۰۲۳، دستور تخلیه ساکنان غزه را برای بیش از دو سوم خاک این منطقه صادر کرده‌اند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» تیم ملی کریکت افغانستان سهمیه حضور در جام جهانی ۲۰۲۶ را کسب کرده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» معترضان طرفدار فلسطین در لیتوانی، روابط با اسرائیل را در جریان سفر وزیر امور خارجه این رژیم محکوم کردند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» ریاست معادن و نفت طالبان در پنجشیر از فروش سه هزار و ۹۸۷ قیراط زمرد تازه خبر داده است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است