بین‌الملل 19:23 - 08 اردیبهشت 1404
رئیس‌جمهور ترکیه اعلام کرد که از ۹ دسامبر سال گذشته تاکنون، ۲۰۰ هزار شهروند سوری از ترکیه به کشورشان بازگشته‌اند. 

اردوغان: ۲۰۰ هزار سوری از ترکیه به کشورشان بازگشته‌اند 

باشگاه خبرنگاران جوان؛ اعظم پورکند - رجب طیب اردوغان، رئیس‌جمهور ترکیه، روز دوشنبه اعلام کرد که از ۹ دسامبر سال گذشته تاکنون، ۲۰۰ هزار شهروند سوری از ترکیه به کشورشان بازگشته‌اند. 

اردوغان در مراسم مدیریت مهاجرت ترکیه تأکید کرد علیرغم مشکلات، موانع و خرابکاری‌های مختلف، سوریه به تدریج در حال بهبود است. 

او افزود: با بهبود شرایط سوریه، بازگشت مهاجران سوری شتاب گرفته است.

بشار اسد که نزدیک به ۲۵ سال بر سوریه حکومت کرد، دسامبر گذشته پس از واگذاری حکومت به روسیه رفت.

در پایان ژانویه، دولت انتقالی سوریه تشکیل شد که قانون اساسی قدیم، نهاد‌های امنیتی، گروه‌های مسلح، مجلس و حزب بعث را منحل کرد. 

اردوغان با استناد به داده‌های سازمان بین‌المللی مهاجرت (IOM) گفت: بیش از ۲۸۱ میلیون مهاجر در جهان وجود دارد و تعداد کارگران مهاجر از ۱۶۵ میلیون نفر فراتر رفته است. در ۳-۴ سال گذشته، شمار پناهندگان به ۱۲۰ میلیون نفر رسیده است. هر دقیقه حداقل ۲۰ نفر به دلیل درگیری، سرکوب یا تروریسم مجبور به ترک خانه‌هایشان می‌شوند. 

رئیس‌جمهور ترکیه با اشاره به نابرابری در پذیرش پناهندگان گفت: اگرچه سیاست قدرت‌های غربی عامل اصلی مهاجرت اجباری است، اما وقتی نوبت به تقسیم بار مسئولیت می‌رسد، هیچ یک از آنها دیده نمی‌شوند. از هر ۱۰۰ پناهنده در جهان، ۷۵ نفر توسط کشور‌های کم‌درآمد یا با درآمد متوسط پذیرفته می‌شوند، نه کشور‌های ثروتمند. 

ترکیه در طول ۱۳ سال جنگ داخلی سوریه، میزبان حدود ۴ میلیون سوری بوده است - بیشتر از هر کشور دیگری در جهان. 

اظهارات اردوغان در حالی مطرح می‌شود که بهبود نسبی شرایط امنیتی در شمال سوریه، فشار‌های داخلی در ترکیه برای بازگشت پناهندگان و تلاش آنکارا برای عادی‌سازی روابط با دمشق دیده می‌شود.

این آمار نشان‌دهنده تغییر الگو‌های مهاجرتی در منطقه پس از تحولات اخیر سیاسی در سوریه است.

منبع: آناتولی


12184517
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی پنتاگون ادعا‌هایی را در مورد میزان خسارت به تاسیسات هسته‌ای فردو، نطنز و اصفهان بر اثر حملات آمریکا مطرح کرد.  
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی پنتاگون ادعا‌هایی را در مورد میزان خسارت به تاسیسات هسته‌ای فردو، نطنز و اصفهان بر اثر حملات آمریکا مطرح کرد.  
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» مهاجرین افغانستانی در ایام عزای حسینی گفتند رژیم صهیونیستی جهان اسلام را نشانه گرفته است و در این راه پای آرمان های انقلاب ایستاده اند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» آکسیوس مدعی شد آمریکا به حماس اطلاع داده است که در صورت عدم توافق طی آتش‌بس موقت ۶۰ روزه، از تمدید مذاکرات حمایت می‌کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا مدعی شد که تصمیم ایران برای توقف همکاری با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی «غیرقابل قبول» است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» پس از آنکه پنتاگون ارسال برخی موشک‌ها و مهمات به اوکراین را متوقف کرد، روسیه اعلام کرد که این اقدام می‌تواند به پایان سریع‌تر جنگ کمک کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی سازمان ملل می‌گوید اقدام ایران برای تعلیق همکاری با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی نگران‌کننده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» گیدئون ساعر مدعی شد که اسرائیل در مورد دستیابی به توافق با حماس برای پایان دادن به جنگ در غزه و بازگرداندن اسرا جدی است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه اوکراین اعلام کرد که این کشور پس از انتشار خبر تعلیق کمک‌های نظامی ایالات متحده، آماده خرید یا اجاره سیستم‌های دفاع هوایی است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سفیر روسیه در باکو به وزارت امور خارجه جمهوری آذربایجان احضار شد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است