علمی فناوری 15:31 - 31 فروردین 1404
به گفته معاون بهداشت وزارت بهداشت، یکی از ابزار‌های دسترسی به خدمات سلامت موضوع پزشکی خانواده و نظام ارجاع است.

عدم اجرای کامل و دقیق پزشکی خانواده در کشور/ سرخک از مرزها آمد

باشگاه خبرنگاران جوان؛ حمید جنیدی‌مقدم - علیرضا رئیسی معاون بهداشت وزارت بهداشت گفت: شبکه بهداشت و درمان در سراسر کشور گسترده است و اکنون ۳۰ میلیون نفر در روستا و شهرهای با زیر ۲۰ هزار نفر جمعیت به خدمات سطح یک سلامت دسترسی کافی دارند و معتقدم که یکی از ابزارهای دسترسی به خدمات سلامت موضوع پزشکی خانواده و نظام ارجاع است.

به گفته وی، پزشکی خانواده را در هیچ منطقه‌ای از کشور حتی در استان‌های فارس و مازندران اجرایی نکرده‌ایم. ما نظام شبکه بهداشت و درمان را تعریف نکرده ایم، شبکه بهداشت و درمان چند سطح دارد که سطح یک مراکز بهداشتی ، سطح دو همان مطب‌ها و کلینیک‌ها همچنین سطح سوم هم بیمارستان‌ها هستند.

او ادامه داد: پزشکی خانواده به معنای  این است که یک جمعیت مشخص برای ارائه دهندگان خدمت تعیین و با بودجه مشخص طرح پزشک خانواده اجرا می شود.مرحله اول پزشکی خانواده به صورت کامل تا پایان امسال برنامه ریزی شده است.

علیرضا رئیسی ادامه داد: نظام پرداخت در حوزه سلامت متنوع و چند گانه است و این موضوع سبب شده تا نظام پرداخت خوب و باعث عدالت در پرداخت اجرایی نشود.پویش به معنای آگاه سازی است و متقدم که از طرح باید متناسب با آن توقع اثرگذاری داشته باشیم.

علیرضا رئیسی افزود: عوامل آزمایشگاهی با علائم خطر روزانه مواجه هستند و کار آنها در دوران کرونا به دلیل امور تشخیصی سخت و حساس بوده است.

معاون بهداشت وزارت بهداشت با اشاره به تخلفات رانندگی بیان کرد: جرائم رانندگی در کشور بازدارنده نیست و همین موضوع سبب بروز مشکلاتی در هنگام وقوع تخلف رانندگی خواهد شد. در دنیا جرایم بسیار سنگین و بازدارنده خواهد بود.بررسی ها نشان می دهد که ۱۲ میلیون و ۳۰۰ هزار موتورسیکلت در کشور فرسوده هستند. 

 

علیرضا رئیسی تصریح کرد: سرخک یکی از بیماری های واگیر با سرعت شیوع بالا است و الان پوشش واکسیناسیون در حدود ۹۵ درصد است و موارد وارده از کشورهای همسایه است. واکسن سرخک از حدود زیر یک سالگی تزریق می شود. فردی که واکسن سرخک را دریافت نکرده و در صورت مواجهه با فرد بیمار به ابن عارضه ابتلا خواهد شد.در سال گذشته ۵۶ هزار واکسن سرخک در مناطق مختلف تزریق شده است و و در سال ۱۴۰۳ حدود ۶۷۳ مورد بیماری سرخک شناسایی شده است. 

معاون بهداشت وزارت بهداشت ادامه داد: سالانه بیش از ۴۰ هزار مورد مرگ ناشی از آلودگی هوا به ثبت رسیده که حدود ۱۲ میلیون دلار، هزبنه درمان ناشی از آلودگی هوا است. 

معاون بهداشت وزارت بهداشت ادامه داد: مرگ و میر مادران باردار یک موضوع مهمی است که بیشتر برای عوارض دوران حاملگی این امر رخ خواهد داد.

 

علیرضا رئیسی گفت: میزان مصرف لبنیات در کشور کاهش پیدا کرده است؛آمار خودکشی در ابران از میانگین دنیا پایین تر است و در همین خصوص، کارشناسان سلامت روان در مراکز بهداشتی کشور مستقر هستند.

معاون بهداشت وزارت بهداشت تاکید کرد:بر اساس قانون افرادی که از طریق نظام ارجاع مراجعه کنند باید ۱۵ درصد فرانشیز پرداخت و خارج از ابن مسیر باید طبق قانون به طور کامل و آزاد پرداخت کنند؛ سقط ها در زیر زمین و جاهای غیر مجاز انجام خواهد شد.


12180927
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار علمی فناوری

علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» معاون بهداشت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در نامه‌ای به معاونان بهداشت دانشگاه‌های علوم پزشکی بر لزوم تشدید اقدامات مراقبتی در برابر بیماری‌های حاد تنفسی، به‌ویژه کووید-۱۹ و آنفلوانزا، تأکید کرد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» روابط عمومی سازمان غذا و دارو، از شناسایی گروه تازه‌ای از فرآورده‌های آرایشی غیرمجاز در بازار خبر داد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» به گفته عضو انجمن ریه، بررسی‌ها نشان می‌دهد که ۸ درصد از کودکان در دنیا مبتلا به آسم هستند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» دبیر انجمن جراحان پلاستیک و زیبایی ایران از افزایش چشمگیر تعداد فوق تخصص‌های این رشته خبر داد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» شورای سنجش و پذیرش دانشجو جزئیات تاثیر سوابق تحصیلی متقاضیان ورود به آموزش عالی در سال تحصیلی ۱۴۰۵-۱۴۰۴ را در ۵ گروه آزمایشی تشریح کرد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی با تاکید بر ضرورت راه‌اندازی مرکز ملی ترجمه و گسترش اندیشه انقلاب اسلامی در جهان گفت: آمادگی داریم تا با همکاری با نهاد‌های مرتبط، زمینه گسترش فرهنگ اسلامی و زبان فارسی را فراهم کنیم.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» معاون وزیر آموزش و پرورش با تاکید بر ضرورت ارتقای کیفیت فعالیت‌های آموزشی و پرورشی در مدارس غیر دولتی گفت: مصوبه ۳۰ ساعته شدن ساعت تدریس معلمان در مدارس غیر دولتی باید اجرایی شود.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» پنجاه‌ودومین دوره آزمون پذیرش دستیار تخصصی پزشکی با رقابت بیش از ۱۴ هزار داوطلب، به‌صورت همزمان در ۲۹ حوزه امتحانی سراسر کشور برگزار شد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» وزیر آموزش و پرورش از ساخت ۱۱۰ مدرسه با حمایت شهرداری تهران در نقاط محروم پایتخت خبر داد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با حضور در دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، از روند برگزاری پنجاه و دومین دوره آزمون پذیرش دستیار تخصصی پزشکی بازدید کرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است