چند رسانه‌ای 20:42 - 07 اردیبهشت 1404
شهید علی‌اکبر شیرودی، خلبان نامداری است که رکورد بیشترین ساعت پرواز جنگی با بالگرد در جهان را دارد.

خلبان نامداری که درخواست کم کردن درجه‌اش را داشت + فیلم

باشگاه خبرنگاران جوان - فردا -۸ اردیبهشت‌ماه- سالروز شهادت شهید علی‌اکبر شیرودی است؛ شهیدی که در سال اول جنگ تحمیلی برای رشادت‌هایش درجه تشویقی گرفته بود اما در کمال تواضع از فرمانده خود درخواست می‌کند که درجه‌های تشویقی او پس گرفته شود.

این خلبان شهید که به دلیل موفقیت‌هایش در عملیات‌ها، ستاره غرب لقب گرفته بود، رکورد بیشترین پرواز جنگی با بالگرد کبری را به نام خود ثبت کرده است.


12184219
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار چند رسانه‌ای

چند رسانه‌ای
«باشگاه خبرنگاران» پدر و مادر شهید خبوشانی روایتی از زندگی فرزندشان را بیان کردند.
چند رسانه‌ای
«باشگاه خبرنگاران» کنکور ۱۴۰۴ با حضور پر جمعیت گروه تجربی برگزار شد.
چند رسانه‌ای
«باشگاه خبرنگاران» بدون تعارف امشب میهمان همسر و فرزند شهید سلامی بود.
چند رسانه‌ای
«باشگاه خبرنگاران» در این ویدئو لحظه انفجار یک مهدکودک در پی حمله رژیم صهیونیستی، از زاویه دوربین‌های مداربسته را مشاهده می‌کنید.
چند رسانه‌ای
«باشگاه خبرنگاران» ناتوانی پدافند هوایی رژیم اسرائیل در مهار موشک‌های ایرانی روز به روز آشکارتر می‌شود.
چند رسانه‌ای
«باشگاه خبرنگاران» ناتوانی پدافند هوایی رژیم اسرائیل در مهار موشک‌های ایرانی روز به روز آشکارتر می‌شود.
چند رسانه‌ای
«باشگاه خبرنگاران» تاریخ نشان داده است که مردم ایران هیچگاه زیر بار ظلم سر خم نکرده‌اند.
چند رسانه‌ای
«باشگاه خبرنگاران» گرمای تیرماه که به اوج خود می‌رسد، عطر بوی سیب گلاب در باغات بروجرد می‌پیچد.
چند رسانه‌ای
«باشگاه خبرنگاران» کتاب نسل کشی در قرن ۲۱ در آستانه چاپ دوم قرار گرفت.
چند رسانه‌ای
«باشگاه خبرنگاران» همزمان با تعطیلات تابستان بازار فعالیت‌های آموزشی و فرهنگی از سوی جوانان و نوجوانان داغ شده است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است