بین‌الملل 22:01 - 13 مرداد 1400
فرمانده کل نیروهای مسلح عراق امروز، چهارشنبه دستوراتی مبنی بر فعال سازی تلاش‌های اطلاعاتی و پیگرد عناصر داعش و و تامین امنیت مراکز انتخاباتی صادر کرد.

الکاظمی دستورات پیگرد داعش و تامین امنیت مراکز انتخاباتی را صادر کرد

به گزارش ایسنا، به نقل از سایت شبکه روسیا الیوم، مصطفی الکاظمی، نخست‌وزیر و فرمانده کل نیروهای مسلح عراق در جلسه وزارتی امنیت ملی طی امروز به بررسی آخرین رویدادهای عملیات امنیتی و تلاش‌های اطلاعاتی برای تعقیب گروه‌های باقی مانده داعش پرداخت.

وی افزود: شورا در ابتدای نشست اوضاع امنیتی در شهرستان طارمیه در شمال عراق و عملیات پیگرد گروهک‌های داعش که قصد ناامنی دارند را بررسی می‌کند.

الکاظمی اشاره کرد: به نیروهای امنیتی دستور دادم تدابیر لازم را برای تامین امنیت شهرستان و ساکنان مدنی لحاظ کند تا دیگر هیچ پناهگاه امنی برای آنها نماند.

وی افزود: فرماندهی نیروهای مسلح بر اهمیت افزایش تلاش‌های اطلاعاتی و امنیتی با نزدیک شدن به زمان برگزاری انتخابات به منظور موفقیت انتخابات در تمام مراکز و روند عملی انتحابات تاکید دارد.

شورا همچنین تلاش‌های به کار گرفته شده برای حفاظت از دکل‌های برق را بررسی کرد و به جزئیات تدابیر امنیتی لحاظ شده و عملیات اطلاعاتی در راستای حفظ امنیت زیرساخت‌های خدماتی و ممانعت از اقدامات خرابکارانه عناصر تروریستی پرداخت.

انتهای پیام


11175842
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر خارجه آلمان با انتقاد از ناکارآمدی ساختار کنونی سازمان ملل، خواستار اصلاحات اساسی برای افزایش توانایی این نهاد در حل مناقشه‌ها شد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سازمان ملل هشدار داد ادامه اختلال در زیرساخت‌های نفتی لیبی می‌تواند زمینه اقدامات شورای امنیت علیه عاملان این اختلال‌ها را فراهم کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر خارجه بلاروس در مجمع عمومی سازمان ملل اعلام کرد مینسک برای کمک به صلح در اوکراین آماده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر خارجه ترکیه گفت: به تلاش‌ها برای منزوی کردن اسرائیل در سطح بین‌المللی ادامه می‌دهیم و این روند هم‌اکنون در حال تحقق است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر کشور آلمان پیشنهاد ایجاد «نیروی واکنش سریع» زیر نظر آژانس اروپایی گارد مرزی و ساحلی «فرونتکس» را مطرح کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیران خارجه آلمان و روسیه در نخستین دیدار دوجانبه خود از زمان آغاز جنگ اوکراین، درباره افزایش تنش‌ها میان برلین و مسکو گفت‌و‌گو کردند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دفتر رسانه‌ای دولت غزه اعلام کرد از زمان آغاز حملات رژیم صهیونیستی به نوار غزه در سال ۲۰۲۳، ۲۶۲ خبرنگار فلسطینی شهید شده‌اند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» کارشناسان حقوقی می‌گویند که توافق نفتی آمریکا و ونزوئلا، احتمالا آن چیزی نیست که ترامپ ادعایش را دارد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر خارجه عربستان در سخنرانی خود در مجمع عمومی سازمان ملل اعلام کرد که ریاض از تلاش‌ها برای کاهش تنش به‌ویژه تلاش‌های قطر و پاکستان حمایت می‌کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور آمریکا ادعا کرد که می‌تواند با کوبا به توافق برسد و اینکه نیازی برای انجام عملیات نظامی علیه این کشور نمی‌بیند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است