بین‌الملل 22:01 - 13 مرداد 1400
فرمانده کل نیروهای مسلح عراق امروز، چهارشنبه دستوراتی مبنی بر فعال سازی تلاش‌های اطلاعاتی و پیگرد عناصر داعش و و تامین امنیت مراکز انتخاباتی صادر کرد.

الکاظمی دستورات پیگرد داعش و تامین امنیت مراکز انتخاباتی را صادر کرد

به گزارش ایسنا، به نقل از سایت شبکه روسیا الیوم، مصطفی الکاظمی، نخست‌وزیر و فرمانده کل نیروهای مسلح عراق در جلسه وزارتی امنیت ملی طی امروز به بررسی آخرین رویدادهای عملیات امنیتی و تلاش‌های اطلاعاتی برای تعقیب گروه‌های باقی مانده داعش پرداخت.

وی افزود: شورا در ابتدای نشست اوضاع امنیتی در شهرستان طارمیه در شمال عراق و عملیات پیگرد گروهک‌های داعش که قصد ناامنی دارند را بررسی می‌کند.

الکاظمی اشاره کرد: به نیروهای امنیتی دستور دادم تدابیر لازم را برای تامین امنیت شهرستان و ساکنان مدنی لحاظ کند تا دیگر هیچ پناهگاه امنی برای آنها نماند.

وی افزود: فرماندهی نیروهای مسلح بر اهمیت افزایش تلاش‌های اطلاعاتی و امنیتی با نزدیک شدن به زمان برگزاری انتخابات به منظور موفقیت انتخابات در تمام مراکز و روند عملی انتحابات تاکید دارد.

شورا همچنین تلاش‌های به کار گرفته شده برای حفاظت از دکل‌های برق را بررسی کرد و به جزئیات تدابیر امنیتی لحاظ شده و عملیات اطلاعاتی در راستای حفظ امنیت زیرساخت‌های خدماتی و ممانعت از اقدامات خرابکارانه عناصر تروریستی پرداخت.

انتهای پیام


11175842
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» نماینده آمریکا مدعی شد دلیل تأخیر دولت لبنان در برخورد با موضوع خلع سلاح حزب‌الله، ترس از بروز جنگ داخلی در این کشور است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سازمان ملل تاریخ برگزاری کنفرانس خود درباره تحقق راه‌حل دو‌دولتی میان اسرائیل و فلسطینی‌ها را مشخص کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر کشور آلمان از تمایل این کشور برای انعقاد توافق با طالبان جهت اخراج مجرمان افغانستانی خبر داد و تأکید کرد این اقدام به نفع امنیت آلمان خواهد بود.  
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر صنعت و منابع معدنی عربستان بر همکاری با روسیه در زمینه فلزات خاکی کمیاب تاکید کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» اتفاقات اخیر در سیاست داخلی ترکیه و اعلام رسمی خلع سلاح گروه‌های مسلح پ ک ک به نظر می‌رسد نمایی جدید از طرح‌ جاه طلبانه رییس جمهور ترکیه باشد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور چین، قرار است در اجلاس اپک که اواخر امسال در کره جنوبی برگزار می‌شود، شرکت کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» پناهجویان افغانستانی در پاکستان اعلام کرده اند تمدید ویزا به حالت تعلیق درآمده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» پلیس آمریکا مردی از شهر سن آنتونیو در ایالت تگزاس را به‌دلیل انتشار پست‌هایی حاوی تهدید علیه رئیس‌جمهور آمریکا دونالد ترامپ در اینترنت دستگیر کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» معاون رییس‌جمهور در امور زنان و خانواده، در سفر به خراسان رضوی از روند بازگشت اتباع افغانستانی فاقد مجوز اقامت بازدید کرد و بر ضرورت بازگشت آن‌ها با حفظ عزت و حقوق انسانی تأکید نمود.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سرپرست سفارت ایران در کابل از افزایش تلاش‌ها برای بازگشت تدریجی و عزتمندانه اتباع افغانستان با هماهنگی مسئولین دو کشور خبر داد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است