اقتصادی 14:19 - 09 بهمن 1404
رئیس بنیاد ملی گندمکاران گفت: با توجه به افزایش قیمت جو بعد از حذف ارز ترجیحی، اصلاح قیمت خرید تضمینی گندم به ۴۵ هزارتومان امری ضروری است.

قیمت منطقی خرید تضمینی هرکیلو گندم ۴۵ هزارتومان

باشگاه خبرنگاران جوان؛ آزاده محبی - عطااللّه هاشمی رئیس بنیاد ملی گندمکاران گفت:  در ارتباط با قیمت گذاری گندم روی نرخ ۲۰۰ تا ۳۰۰ تومان چانه زنی می کردیم، اما با حذف ارز ترجیحی، تولیدکننده در سامانه بازارگاه جو را با نرخ ۴۲ هزارتومان عرضه می کند، درحالیکه گندم ۲۹ هزار و ۵۰۰ تومان قیمت گذاری کردیم که اختلاف چشمگیر قیمت گندم و جو موجب شده تا دلالان  اقدام به پیش خرید گندم در استان های گندم خیز می کنند.

وی نسبت به جولان دلالان و واسطه ها در مزارع افزود: با توجه به اختلاف قیمت نهاده های دامی با گندم، با استمرار این روند و بی توجهی به اصلاح قیمت حداقل ۴۵ هزارتومان احساس خطر نسبت به تولید این محصول اساسی می کنم.

هاشمی ادامه داد: در بازارهای جهانی، قیمت گندم ۱۵ تا ۲۰ درصد بالاتر از جو است، از این رو در کشور ما هم در شرایط فعلی قیمت گندم کمتر از ۴۵ هزارتومان صرفه اقتصادی ندارد و از طرفی تسریع در روند پرداخت بلافاصله پس از تحویل باید صورت بگیرد، در غیر اینصورت برای گندم نان مردم در سال آینده احساس نگرانی و خطر می کنم.

رئیس بنیاد ملی گندمکاران قیمت گندم وارداتی ۳۳۰ تا ۳۵۰ دلار اعلام کرد و افزود: با احتساب سایر هزینه ها و ارز آزاد فعلی، قیمت گندم وارداتی ۵۶ هزارتومان تمام می شود که در صورت بی توجهی به اصلاح قیمت، گندم وارد چرخه خرید تضمینی نمی شود.

وی گفت: دولت پرداخت مطالبات گندمکاران را نباید به سازمان هدفمندی گره بزند و در صورت پرداخت مطالبات ظرف ۷۲ ساعت در کنار اصلاح قیمت، پایداری تولید گندم حفظ می شود.


12255737
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» سرپرست معاونت تنظیم‌گری بانک مرکزی بر ضرورت ایجاد کانال ارتباطی مستقیم و بدون واسطه میان بدنه شعب شبکه بانکی و بانک مرکزی برای دریافت بازخورد‌ها و تحلیل داده‌های رفتاری مشتریان، تأکید کرد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان انرژی اتمی گفت: زمینه برای عرضه سهام پروژه‌های مربوط به نیروگاه‌های هسته‌ای در بورس با هدف تامین منابع مالی فراهم شده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس بنیاد ملی گندمکاران گفت: با توجه به افزایش قیمت جو بعد از حذف ارز ترجیحی، اصلاح قیمت خرید تضمینی گندم به ۴۵ هزارتومان امری ضروری است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» دبیر انجمن واردکنندگان برنج از باز شدن ثبت سفارش ۳۰۰ هزارتن برنج در چند روز گذشته خبر داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» نماینده مجلس از توافق قاطع دولت و مجلس برای جبران کامل اثرات حذف ارز ترجیحی بر معیشت خانوار خبر داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس کل بانک مرکزی طی حکمی، مهدی گودرزی را به سمت معاون ارزی این بانک منصوب کرد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» بانک مرکزی اعلام کرد: عرضه اسکناس ارزی در شعب منتخب شبکه بانکی تقویت می‌شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان مالیات، از اتخاذ رویکردی جدید با هدف «ثبات‌بخشی به اقتصاد» و «کاهش هزینه‌های اصناف» خبر داد و جزئیات بسته حمایتی و تسهیل‌گرانه این سازمان را تشریح کرد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» امروز پنجشنبه ۹ بهمن ۱۴۰۴ در زمان انتشار این خبر هر قطعه سکه تمام بهار آزادی طرح جدید در بازار آزاد تهران با قیمت ۲۲۱ میلیون تومان به فروش می‌رسد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» سرپرست مرکز مبارزه با فرار مالیاتی و پولشویی سازمان مالیات از وصول بیش از ۳۵ هزار میلیارد تومان مالیات و جرایم از محل کتمان درآمد موضوع ماده (۱۹۲) قانون مالیات‌های مستقیم و موضوع بند ب ماده (۳۶) قانون مالیات بر ارزش افزوده در ده‌ماهه امسال ...

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است