بین‌الملل 00:04 - 12 آبان 1403
وزیر خارجه کره جنوبی در پی ادعای اعزام نیرو از پیونگ‌یانگ به روسیه، اعلام کرد که تمامی سناریو‌ها برای کمک به کی‌یف را بررسی خواهد کرد.

کره جنوبی: هر طرحی برای کمک به اوکراین را بررسی می‌کنیم

چو تائه یول، وزیر امور خارجه کره جنوبی در پاسخ به این سوال که آیا سئول کمک‌های تسلیحاتی بیشتری را به کی‌یف ارائه خواهد کرد یا خیر، گفت که تمامی سناریو‌ها در خصوص اوکراین در دست بررسی است. 

به گزارش رویترز، این مقام کره‌ای که به کانادا سفر کرده، در یک کنفرانس خبری در این کشور گفت: «سئول شاهد مشارکت نیرو‌های کره شمالی در روسیه بوده و آنچه پیونگ‌یانگ در مقابل این اقدام دریافت خواهد کرد را نیز بررسی می‌کند». 

آژانس اطلاعات دفاعی کره جنوبی روز چهارشنبه در ادامه ادعا‌های خود درباره اعزام نیرو‌های کره شمالی به روسیه گفت که احتمالاً یک واحد پیشروی از نیرو‌های کره شمالی در خط مقدم میدان نبرد در جنگ روسیه و اوکراین مستقر شده است.

آنتونی بلینکن، وزیر خارجه آمریکا نیز شب گذشته مدعی شد که حدود ۸ هزار سرباز از کره شمالی به غرب روسیه رفته و «طی روز‌های آینده» مستقیما وارد درگیری‌های اوکراین می‌شوند. 

روسیه تا کنون این ادعا را رد کرده است. در همین حال، «ولادیمیر پوتین» رئیس جمهور این کشور می‌گوید نحوه اجرای قرارداد دفاع متقابل که بین مسکو و پیونگ‌یانگ امضا شده به روسیه بستگی دارد.

مترجم: زهرا نجفی


12111409
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر دارایی رژیم صهیونیستی، با اعلام مخالفت کابینه با تشکیل هرگونه کمیته تحقیق رسمی درباره حوادث هفتم اکتبر تأکید کرد: «هرگز کمیته حقیقت‌یاب درباره شکست هفتم اکتبر تشکیل نخواهد شد».
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» تلویزیون دولتی روسیه در گزارشی کم‌سابقه تأیید کرد که نیرو‌های نظامی این کشور در شش کشور آفریقایی مستقر شده‌اند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» آمریکا سامانه موشکی «تایفون» را که در جریان رزمایش مشترک با ژاپن در این کشور مستقر شده بود، جمع‌آوری کرده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» شیخ نعیم قاسم، دبیرکل حزب‌الله لبنان، در سخنرانی خود با تأکید بر مواضع سرسختانه این جنبش درباره تمامیت ارضی لبنان گفت: «ما از دست دادن حتی یک وجب از خاک لبنان را نمی‌پذیریم».
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امنیت داخلی رژیم صهیونیستی، از بنیامین نتانیاهو خواست محمود عباس، رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین را دستگیر کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» یک نهاد مدنی فعال در حوزه خبرنگاران با انتشار بیانیه‌ای نسبت به افزایش «خطرناک» تجاوزات علیه خبرنگاران فلسطینی بازداشت‌شده در زندان‌های رژیم صهیونیستی هشدار داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس هیئت مدیره بی‌بی‌سی در ایمیلی به کارکنان این رسانه تأکید کرد که سازمان آماده مقابله با پرونده قضایی احتمالی دونالد ترامپ است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور اوکراین، در جریان دیدار با امانوئل مکرون در پاریس از امضای قرارداد خرید تا ۱۰۰ فروند جنگنده رافال و تجهیزات دفاعی خبر داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه آفریقای جنوبی می‌گوید کشورش در مورد «دستور کار پاکسازی فلسطینی‌ها از غزه» مشکوک است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دولت آلمان اعلام کرد که محدودیت‌های اعمال‌شده از اوت گذشته بر صادرات سلاح‌های قابل استفاده در جنگ غزه به اسرائیل را لغو می‌کند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است