گزارش دیوان محاسبات درباره تحقق نیافتن اهداف حوزه مصرف مالیات دخانیات در بخش سلامت

دیوان محاسبات اعلام کرد اهداف قانون‌گذار در حوزه مصرف مبالغ دریافتی از محل اخذ مالیات از مصرف سیگار و تنباکو برای بخش سلامت محقق نشده است.

گزارش دیوان محاسبات درباره تحقق نیافتن اهداف حوزه مصرف مالیات دخانیات در بخش سلامت

یافته‌های حسابرسان دیوان محاسبات کشور نشان می‌دهد طی سال گذشته، از محل مصرف سیگار و تنباکو مبلغ ۳.۲ همت مالیات اخذ و به خزانه واریز شده است.

از محل منابع مذکور ۱.۶ همت به وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اختصاص یافته و ۵۱۲ میلیارد از این عدد در اختیار وزارت خانه قرار گرفته که از این مبلغ حدود ۱۴۳ میلیارد تومان به دانشکده‌ها و دانشگاه‌های علوم پزشکی سراسر کشور ابلاغ شده و این مراکز وجوه دریافتی را مصرف نکرده و به سال بعد منتقل کردند؛ همچنین این وزارتخانه مبلغ ۸ میلیارد تومان از منابع تخصیص یافته را مغایر با موافقتنامه مربوطه به جمعیت مبارزه با استعمال دخانیات ایرانیان پرداخت کرده و بالغ بر ۳۶۱ میلیارد دیگر از این اعتبارات نیز توسط وزارتخانه مذکور به سال بعد منتقل شده است.

بررسی‌های فنی و تخصصی این نهاد نظارتی حاکی است که اهداف قانون‌گذار در مصرف این وجوه بابت بخش سلامت با اولویت احداث و تجهیز مراکز ناباروری و زایشگاه‌های دولتی، ورزش همگانی و ورزش بانوان محقق نشده است.

دیوان محاسبات کشور، به دلیل اهمیت خاص حوزه سلامت و اجرای سیاست‌های جوانی جمعیت و عدم تحقق اهداف قانونگذار ضمن بررسی دقیق موارد مذکور در جریان رسیدگی به گزارش تفریغ بودجه، رعایت بند‌های قانونی این حوزه توسط کلیه دستگاه‌های اجرایی را متذکر شده است.

آگهینرم‌افزار تما‌سگو
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی در اطلاعیه‌ای اعلام کرد مراسم عزاداری شب شهادت حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها امشب در میادین و اجتماعات سراسر کشور برگزار می‌شود.
سیاسی
«خبرگزاری فارس» مین‌های دریایی ساخت ایران، از نمونه‌های تماسی تا حسگرمحور، بخشی از قدرت زیرآبی کشور برای کنترل تنگه هرمز هستند؛ تسلیحاتی که بنا بر اطلاعیه‌های سپاه، با متوقف‌کردن نفتکش‌های عبوری از مسیرهای غیرمجاز، نقش عملیاتی خود را در اجرای محدودیت‌های ت...
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» نماینده مجلس می‌گوید افزایش تعرفه‌های اینترنت به هر میزان و بدون ضابطه، اجحاف در حق مردم است و باید در چارچوبی مشخص افزایش یابد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» نماینده مجلس می‌گوید افزایش تعرفه‌های اینترنت به هر میزان و بدون ضابطه، اجحاف در حق مردم است و باید در چارچوبی مشخص افزایش یابد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» درخواست حمایت نظامی مصر از عربستان، احتمال گسترش جبهه یمن را مطرح کرده است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس ستادکل نیروهای مسلح و فرمانده قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیاء تاکید کرد: تحت هیچ شرایطی نمی‌گذاریم ناوهای زنگ‌زده آمریکا دوباره وارد خلیج فارس شوند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی هم‌زمان با تأکید جمهوری اسلامی ایران بر اعمال حاکمیت خود بر تنگه هرمز و تعیین ضوابط تردد در این آبراه راهبردی، تصویری از یک نفتکش در حال سوختن را منتشر کرد.
سیاسی
«خبرگزاری فارس» سردار حسین محبی، سخنگوی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، با انتشار تصویری از عبور قیمت نفت برنت از مرز ۱۱۷ دلار در حساب کاربری خود در شبکه اجتماعی ایکس، به افزایش بهای نفت در بازارهای جهانی واکنش نشان داد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رهبر معظم انقلاب در سخنانی با اشاره به روایتی از امام جواد(ع)، به تبیین فضیلت والای حضرت فاطمه زهرا(س) پرداختند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر خارجه کشورمان در پیامی نوشت: رئیس جمهور در ادامه گفتگو و رایزنی در مورد صیانت از منافع مشترک و تقویت صلح و ثبات منطقه‌ای به روسیه سفر می‌کند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

تبلیغات متنی (ویژه)
تبلیغات متنی

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است