اقتصادی 19:43 - 07 اردیبهشت 1404
رئیس هیات عامل سازمان گسترش و نوسازی صنایع بر آمادگی ایران برای همکاری‌های گسترده با کشور‌های آفریقایی تأکید کرد.

آغاز فصل جدید همکاری ایران و آفریقا در حوزه زیر ساخت، انرژی و صنایع پیشرفته

باشگاه خبرنگاران جوان - معاون وزیر و رئیس هئیت عامل ایدرو در پنل صنعت، معدن و صنایع معدنی در حاشیه سومین اجلاس ایران و آفریقا با اشاره به سابقه و تجربه ۵۸ ساله ایدرو به عنوان نخستین و قدیمی‌ترین سازمان توسعه کشور، زمینه‌های فعالیت سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران در حوزه‌های حمل ونقل، ایجاد و توسعه بنگاه‌های صنعتی، نوسازی صنایع، صنایع پیشرفته، صنایع دریایی و توسعه منابع انسانی را برای حاضران این نشست تشریح و عنوان کرد: ایدرو آمادگی کامل برای همکاری در زمینه‌های مختلف صنعتی به ویژه در حوزه زیر ساخت، انرژی و صنایع پیشرفته را کشور‌های آفریقایی دارد.

 

فرشاد مقیمی به ظرفیت همکاری‌های موجود ایران با کشور‌های آفریقایی اشاره کرد و گفت: ما می‌توانیم با کاهش زمان و هزینه‌های سرمایه‌گذاری، بهره‌وری پروژه‌ها را افزایش دهیم و ظرفیت‌های موجود صنعتی را با همکاری مشترک توسعه دهیم.

 

معاون وزیر صمت گفت: آمادگی کامل برای انتقال تجربه، دانش، فن آوری و تجهیزات صنعتی به کشور‌های آفریقایی وجود دارد و ایران خواهان همکاری‌های مشترک برای رشد و توسعه متقابل است.

 

سید محمد اتابک وزیر صنعت، معدن و تجارت، حسن محمد موالین وزیر مشاور امور صنعت اتیوپی، عبدالکریم حسین زاده معاون رئیس جمهور در امور توسعه روستایی و مناطق محروم کشور، محمد آقاجانلو معاون وزیر و رئیس هیئت عامل ایمیدرو، محمد علی دهقانی دهنوی معاون وزیر و رئیس سازمان توسعه و تجارت و ابراهیم شیخ معاون صنایع عمومی وزارت صمت از دیگر سخنرانان پنل صنعت و معدن اجلاس ایران آفریقا بودند.

منبع: ایدرو


12184204
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» با وجود برنامه‌ریزی‌های انجام شده در ارتقای حمل و نقل ریلی کشور، اما با توجه به قیمت‌های فعلی سوخت دستیابی به سهم ۳۰ درصدی حمل ریلی در افق پایان برنامه هفتم پیشرفت امکان‌پذیر نیست.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون هماهنگی توزیع شرکت توانیر با تأکید بر اینکه برخورد با بدمصرفی‌های برق محدود به دوره اوج بار نیست، گفت: مقابله با مصادیق بدمصرفی ادامه دارد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان تهران با اشاره به ورود تهران به ششمین سال خشکسالی متوالی، از کاهش شدید بارندگی و افت چشمگیر ذخایر سد‌های پایتخت خبر داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی انجمن صنایع لبنی از افزایش ۱۰ تا ۳۰ درصدی قیمت محصولات لبنی خبر داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» جاماندگان از دریافت سود سهام عدالت با ثبت‌نام در سامانه سجام تا ۲۲ دی ماه در فهرست دریافت سود سهام عدالت قرار می‌گیرند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی مرکز مبادله گفت: نود و دومین دوره حراج سکه طلا چهارشنبه، ۱۰ دی‌ماه ۱۴۰۴ برگزار می‌شود در این حراج، انواع سکه‌های بهار آزادی ضرب سال ۱۴۰۴ شامل ربع، نیم و تمام سکه، بدون بسته‌بندی عرضه خواهد شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل سایپا گفت: در حال حاضر میزان تأخیر تحویل خودرو ساینا حدود یک ماه است و پیش‌بینی می‌کنیم حداکثر طی دو هفته آینده، تحویل‌ها تا حوالی آبان‌ماه به‌روز شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» در جریان معاملات شاخص کل بورس با کاهش ۳۶ هزار و ۹۹۹ واحد در سطح ۴ میلیون و ۱۲۳ هزار واحد ایستاد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» ۳۰۰ هزار لیتر بنزین سوپر در هفته جاری روی تابلوی بورس انرژی عرضه می‌شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون استاندارد استان تهران گفت: ۶ خط تله‌کابین در استان تهران تحت بازرسی قرار دارند که به علت صادر نشدن گواهی ایمنی، فعلاً مجاز به فعالیت نیستند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است