اقتصادی 19:43 - 07 اردیبهشت 1404
رئیس هیات عامل سازمان گسترش و نوسازی صنایع بر آمادگی ایران برای همکاری‌های گسترده با کشور‌های آفریقایی تأکید کرد.

آغاز فصل جدید همکاری ایران و آفریقا در حوزه زیر ساخت، انرژی و صنایع پیشرفته

باشگاه خبرنگاران جوان - معاون وزیر و رئیس هئیت عامل ایدرو در پنل صنعت، معدن و صنایع معدنی در حاشیه سومین اجلاس ایران و آفریقا با اشاره به سابقه و تجربه ۵۸ ساله ایدرو به عنوان نخستین و قدیمی‌ترین سازمان توسعه کشور، زمینه‌های فعالیت سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران در حوزه‌های حمل ونقل، ایجاد و توسعه بنگاه‌های صنعتی، نوسازی صنایع، صنایع پیشرفته، صنایع دریایی و توسعه منابع انسانی را برای حاضران این نشست تشریح و عنوان کرد: ایدرو آمادگی کامل برای همکاری در زمینه‌های مختلف صنعتی به ویژه در حوزه زیر ساخت، انرژی و صنایع پیشرفته را کشور‌های آفریقایی دارد.

 

فرشاد مقیمی به ظرفیت همکاری‌های موجود ایران با کشور‌های آفریقایی اشاره کرد و گفت: ما می‌توانیم با کاهش زمان و هزینه‌های سرمایه‌گذاری، بهره‌وری پروژه‌ها را افزایش دهیم و ظرفیت‌های موجود صنعتی را با همکاری مشترک توسعه دهیم.

 

معاون وزیر صمت گفت: آمادگی کامل برای انتقال تجربه، دانش، فن آوری و تجهیزات صنعتی به کشور‌های آفریقایی وجود دارد و ایران خواهان همکاری‌های مشترک برای رشد و توسعه متقابل است.

 

سید محمد اتابک وزیر صنعت، معدن و تجارت، حسن محمد موالین وزیر مشاور امور صنعت اتیوپی، عبدالکریم حسین زاده معاون رئیس جمهور در امور توسعه روستایی و مناطق محروم کشور، محمد آقاجانلو معاون وزیر و رئیس هیئت عامل ایمیدرو، محمد علی دهقانی دهنوی معاون وزیر و رئیس سازمان توسعه و تجارت و ابراهیم شیخ معاون صنایع عمومی وزارت صمت از دیگر سخنرانان پنل صنعت و معدن اجلاس ایران آفریقا بودند.

منبع: ایدرو


12184204
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» دبیر شورای هماهنگی بانک‌های دولتی گفت: فردا شنبه ۸ آذرماه به سبب آلودگی هوا بانک‌های استان تهران به جزء ملارد، شهریار، شهر قدس، رباط کریم فیروزکوه، دماوند و پردیس به صورت شعب کشیک فعالیت دارند اسامی شعب کشیک در سایت هر بانک اعلام خواهد شد. ...
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رییس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران تاکید کرد: نقشه راه گسترش همکاری‌های اقتصادی ایران و کوبا با محوریت پررنگ شدن نقش سفارتخانه‌ها و اتاق‌های بازرگانی دو کشور ترسیم شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر جهاد کشاورزی گفت: در اجلاس بین المللی مقابله با هدررفت آب و غذا در استانبول حول محور محور دیدار با وزرای ۳ کشور بحث ها علاوه بر مسائل کلی فی مابین کشورها، بیشتر پیرامون امنیت غذایی است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» کارشناس هواشناسی کشاورزی گفت: باتوجه به شرایط جوی، کشاورزان تنظیم و مدیریت آبیاری باغات و مزارع را در دستور کار قرار دهند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» قیمت خودرو در بازار آزاد امروز جمعه ۷ آذر ماه بر اساس معاملات انجام شده نسبت به آخرین معاملات روز‌های گذشته در سایت‌های خرید و فروش خودرو به شرح زیر است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل پیش بینی سازمان هواشناسی گفت:در فصل پاییز تنها ۴ میلی متر بارش ثبت شده این در حالیست که در شرایط نرمال باید ۲۸ میلی متر ثبت می‌شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» کارشناس سیاست گذاری مسکن گفت: طبق قانون باید تمامی دستگاه‌ها به سامانه املاک و اسکان متصل شوند که در همین راستا تا به امروز ۷۷ میلیون کد ملی به کدپستی متصل شده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مهلت واریز و وکالتی کردن حساب خودروهای وارداتی تمدید شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» یک کارشناس حوزه اقتصادی درمورد دلایل تخفیف‌های مختلف مناسبت‌هایی مثل بلک‌فرایدی از نظر اقتصاد رفتاری توضیحاتی داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مرکز مدیریت راه‌های کشور اعلام کرد: تردد از آزادراه تهران – شمال و محور چالوس مسیر (جنوب به شمال) تا اطلاع ثانوی ممنوع است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است