اقتصادی 19:43 - 07 اردیبهشت 1404
رئیس هیات عامل سازمان گسترش و نوسازی صنایع بر آمادگی ایران برای همکاری‌های گسترده با کشور‌های آفریقایی تأکید کرد.

آغاز فصل جدید همکاری ایران و آفریقا در حوزه زیر ساخت، انرژی و صنایع پیشرفته

باشگاه خبرنگاران جوان - معاون وزیر و رئیس هئیت عامل ایدرو در پنل صنعت، معدن و صنایع معدنی در حاشیه سومین اجلاس ایران و آفریقا با اشاره به سابقه و تجربه ۵۸ ساله ایدرو به عنوان نخستین و قدیمی‌ترین سازمان توسعه کشور، زمینه‌های فعالیت سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران در حوزه‌های حمل ونقل، ایجاد و توسعه بنگاه‌های صنعتی، نوسازی صنایع، صنایع پیشرفته، صنایع دریایی و توسعه منابع انسانی را برای حاضران این نشست تشریح و عنوان کرد: ایدرو آمادگی کامل برای همکاری در زمینه‌های مختلف صنعتی به ویژه در حوزه زیر ساخت، انرژی و صنایع پیشرفته را کشور‌های آفریقایی دارد.

 

فرشاد مقیمی به ظرفیت همکاری‌های موجود ایران با کشور‌های آفریقایی اشاره کرد و گفت: ما می‌توانیم با کاهش زمان و هزینه‌های سرمایه‌گذاری، بهره‌وری پروژه‌ها را افزایش دهیم و ظرفیت‌های موجود صنعتی را با همکاری مشترک توسعه دهیم.

 

معاون وزیر صمت گفت: آمادگی کامل برای انتقال تجربه، دانش، فن آوری و تجهیزات صنعتی به کشور‌های آفریقایی وجود دارد و ایران خواهان همکاری‌های مشترک برای رشد و توسعه متقابل است.

 

سید محمد اتابک وزیر صنعت، معدن و تجارت، حسن محمد موالین وزیر مشاور امور صنعت اتیوپی، عبدالکریم حسین زاده معاون رئیس جمهور در امور توسعه روستایی و مناطق محروم کشور، محمد آقاجانلو معاون وزیر و رئیس هیئت عامل ایمیدرو، محمد علی دهقانی دهنوی معاون وزیر و رئیس سازمان توسعه و تجارت و ابراهیم شیخ معاون صنایع عمومی وزارت صمت از دیگر سخنرانان پنل صنعت و معدن اجلاس ایران آفریقا بودند.

منبع: ایدرو


12184204
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» عضو کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی با انتقاد از تصمیم بانک مرکزی مبنی بر کاهش دوره بازپرداخت وام اشتغال، این اقدام را مغایر قانون و مانعی جدی در مسیر توانمندسازی اقشار ضعیف عنوان کرد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون وزیر صمت گفت: اگر فضای مناسب برای بررسی دلایل شکست فراهم شود، افراد می‌توانند نقاط ضعف خود را شناسایی کنند چراکه ترس از شکست مانع تصمیم‌گیری بسیاری از مدیران شده و این چرخه باید اصلاح شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» قیمت خودرو در بازار آزاد امروز یکشنبه ۱۶ آذر ماه بر اساس معاملات انجام شده نسبت به آخرین معاملات روز‌های گذشته در سایت‌های خرید و فروش خودرو به شرح زیر است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس کمیسیون حمل ونقل اتاق بازرگانی تهران گفت: بیش از ۳۱ سامانه در کشور که به مدیریت موارد مربوط به صادرات و واردات کالا می‌پردازد،در صورتی که برای تسهیل در صادرات باید این سامانه ها را یکپارچه کنیم.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی مرکز مبادله گفت: بازه واریز وجه برای شرکت در حراج سکه مرکز مبادله، امروز یکشنبه ۱۶ آذرماه از ساعت ۸ صبح تا ۲۳ است و پس از آن امکان پرداخت وجود ندارد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مشاور اتاق بازرگانی تهران گفت: حذف امضاهای طلایی و ایجاد نهضت رفع مداخله به عنوان یک راهکار مؤثر در حوزه حمل‌ونقل و پیش
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس انجمن قطعه سازان از تأخیر طولانی‌مدت در پرداخت تسهیلات مصوب ۲۰ هزار میلیارد تومانی اعلام شده به خودروسازان گلایه کرد و هشدار دادند که این تأخیر، بخش بزرگی از واحد‌های تولیدی را با توقف و تعدیل نیرو مواجه کرده است
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مشاور اتاق بازرگانی تهران بسیاری از شرکت‌های در کشور به شکل قارچ گونه در حال رشد کردن هستند و بسیاری از آنها تنها یک فروند هواپیما دارند که این نشان از عدم تبعیت از استاندارد‌های جهانی است
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مشاور اتاق بازرگانی تهران بسیاری از شرکت‌های در کشور به شکل قارچ گونه در حال رشد کردن هستند و بسیاری از آنها تنها یک فروند هواپیما دارند که این نشان از عدم تبعیت از استاندارد‌های جهانی است
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل دفتر برنامه‌بودجه و تنظیم مقررات سازمان انرژی‌های تجدیدپذیر گفت: ضوابط جدید احداث نیروگاه‌های تجدیدپذیر برای واحد‌های صنعتی، معدنی و کشاورزی ابلاغ شد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است