بین‌الملل 16:04 - 12 مهر 1402
رسانه‌های سودانی اعلام کردند که در پی تشدید حملات ارتش این کشور، نیروهای پشتیبانی سریع هم یک مرکز پزشکی را هدف قرار دادند که منجر به قربانی شدن ۲۰ غیرنظامی شد.

جنگ داخلی سودان؛ ۲۰ غیرنظامی دیگر قربانی شدند

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، رسانه‌های سودانی امروز، چهارشنبه چهارم اکتبر گزارش دادند که بیش از ۲۰ غیرنظامی طی روز گذشته در شمال خارطوم در نتیجه حملات متقابل ارتش و نیروهای پشتیبانی سریع قربانی شدند.

طبق گزارش شبکه خبری «روسیا الیوم»، رسانه‌های سودانی اعلام کردند که بیش از ۲۰ غیرنظامی در نتیجه بمباران یک مرکز پزشکی وابسته به مسجدی در محله الاحامده در منطقه السامراب توسط نیروهای پشتیبانی سریع کشته شدند.

خبرنگار روسیا الیوم در ادامه گزارش داد: ارتش صبح امروز چهارشنبه، مواضع متعلق به نیروهای پشتیبانی سریع در محله جبره، در مجاورت منطقه نظامی الشجره، واقع در جنوب خارطوم را بمباران کرد.

براساس این گزارش، نیروی هوایی ارتش سودان امروز به اهداف نظامی متعلق به نیروهای پشتیبانی سریع در دو نقطه حمله کرده است؛ منطقه نظامی الشجره و منطقه المجاهدین در جنوب شرقی خارطوم.

ارتش سودان به بمباران سایر مواضع نیروهای پشتیبانی سریع در منطقه المقرن، نزدیک بازار عربی در مرکز خارطوم نیز اشاره کرده و خبر داد که حملات علیه این نظامیان متمرد را ادامه می‌دهد.

روسیا الیوم در گزارشش نوشت: این مناطق به دلیل مجاورت با تعدادی از مقرهای دولتی، مراکز اقتصادی و همچنین اتصال به بخشی از ورودی‌های شهری، پل‌های راهبردی خارطوم و عمران به صحنه درگیری دائمی بین دو طرف تبدیل شده است.

ارتش سودان روز گذشته، سه‌شنبه سوم اکتبر با اعلام این خبر که حملات خود را علیه مواضع نیروهای پشتیبانی سریع در خارطوم با استفاده از پهپاد تشدید کرده است، گزارش داد: پهپادهای ارتش در حال بمباران اهداف و مواضع پشتیبانی سریع در شرق نیل هستند و اطراف منطقه را دود غلیظ فرا گرفته است.

منطقه دارفور در شهر نیالا نیز شب‌های گذشته شاهد درگیری‌هایی در مجاورت ستاد ارتش در مرکز شهر با استفاده از انواع سلاح‌ها و همچنین حملات توپخانه‌ای به سمت شمال شهر بود.

منابع خبری از سودان این هفته گزارش دادند که هزاران سودانی پس از تشدید حملات نیروهای پشتیبانی سریع در جنگ با ارتش از شهر وادآشنا در جنوبی سودان گریخته‌اند و میلون‌ها نفر از شهروندان این کشور در خطر قحطی قرار داده‌اند.

«عبدالفتاح البرهان»، رئیس شورای حاکمیت انتقالی و فرمانده ارتش سودان، روز یک‌شنبه، اول اکتبر درباره دلایل آغاز بحران داخلی در این کشور صحبت کرده و گفته بود: آنچه در ۱۵ آوریل گذشته رخ داد، نتیجه جاه‌طلبی‌های دو نفر و یک گروه خاص بود که با هدف بلعیدن دولت سودان انجام شد.

رئیس شورای حاکمیت انتقالی سودان از ابتدای هفته جاری تاکید کرده بود که ارتش این کشور به تلاش برای پایان دادن به این بحران، چه از طریق صلح و چه با جنگ ادامه خواهد داد؛ حقایق زیادی وجود دارد که در زمان مناسب آشکار خواهد شد.

البرهان پیش از اعلام اراده‌اش برای پایان دادن به جنگ داخلی، و طی مصاحبه با شبکه «بی‌بی‌سی» گفته بود در صورتی که حمیدتی، فرمانده نیروهای پشتیبانی سریع به محافظت از جان غیرنظامیان پایبند باشد، با او دیدار کرده و وارد مذاکره خواهد شد.

سودان از ۱۵ آوریل تاکنون شاهد نبردها و درگیری‌هایی بین ارتش و نیروهای پشتیبانی سریع بوده که این بحران علاوه بر آسیب‌های اقتصادی و امنیتی، صدها کشته و زخمی در داخل داشته و موجب آوارگی ده‌ها هزار نفر در خارج از سودان شده است.

بر اساس گزارش‌ها، جنگ بین عبدالفتاح البرهان، فرمانده ارتش سودان و «محمد حمدان دقلو» معاون سابق او و فرمانده نیروهای پشتیبانی که پانزدهم  آوریل آغاز شد، تاکنون نزدیک به ۷۵۰۰ کشته برجای گذاشته است.

پایان پیام/م


11998097
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» در شب میلاد حضرت علی‌بن‌موسی‌الرضا (ع)، ۳۰ کوکب افغانستانی از زائران و مجاوران پذیرایی کردند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» با شعله ور شدن آتش جنگ میان پاکستان و هند کارشناسان عملکرد تجهیزات نظامی دو طرف را بررسی می‌کنند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رهبر کره شمالی بر لزوم «تقویت مداوم نقش محوری» نیروی هسته‌ای این کشور تاکید کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» عملیات ترامپ علیه انصارالله بیش از یک میلیارد دلار هزینه داشته است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دونالد ترامپ در آستانه سفر به خاورمیانه و دور چهارم مذاکرات با وزیر امور راهبردی اسرائیل در کاخ سفید دیدار کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سازمان عفو بین‌الملل در بیانیه‌ای صریح، رژیم صهیونیستی را به ارتکاب «کشتار جمعی» در غزه متهم کرده و خواستار توقف فوری طرح‌های این رژیم برای الحاق اراضی غزه و کوچ اجباری فلسطینی‌ها شده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سقوط اسد و خلأ قدرت در سوریه منطقه را در آستانه یک درگیری حساس قرار داده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» زلنسکی و پوتین به پاپ جدید تبریک گفتند، زلنسکی خواستار ادامه حمایت واتیکان از اوکراین شد و پوتین بر گفت‌وگوی سازنده با واتیکان تأکید کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور آمریکا پیش‌بینی کرد پس از گفت‌و‌گو پیرامون مسائل تجاری با چین، تعرفه‌های ۱۴۵ درصدی جنجال‌برانگیز کاهش پیدا کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» مجلس نمایندگان آمریکا با ۲۱۱ رأی موافق لایحه تغییر نام خلیج مکزیک به خلیج آمریکا را تصویب کرد و ترامپ فرمان اجرایی آن را امضا نمود.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است