استانی 23:53 - 09 فروردین 1402

کشف ۴ قبضه سلاح غیرمجاز در ساوجبلاغ

به گزارش خبرگزاری مهر، سرهنگ علی سلیمانی اظها ر کرد: در پی اقدامات اطلاعاتی مأموران انتظامی شهرستان ساوجبلاغ مشخص شد فردی در سطح این شهر اقدام به نگهداری سلاح غیرمجاز می‌نماید که بررسی موضوع در دستور کار مأموران انتظامی این شهرستان قرار گرفت.

وی افزود: مأموران پس از هماهنگی با مقام قضائی به ۲ محل از پیش شناسایی شده اعزام و در بازرسی از آنجا تعداد ۴ قبضه سلاح غیر مجاز را کشف و یک نفر را نیز در این خصوص دستگیر و با تشکیل پرونده برای سیر مراحل قانونی به مراجع قضائی معرفی کردند.

فرمانده انتظامی شهرستان ساوجبلاغ متذکر شد: در راستای ارتقای امنیت شهروندان کشف و جمع‌آوری سلاح‌های غیرمجاز در دستور کار پلیس این شهرستان قرار دارد و از عموم مردم انتظار می‌رود در صورت مشاهده و اطلاع از اینگونه موارد مراتب را بلافاصله به پلیس ۱۱۰ گزارش دهند.


11851277
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار استانی

استانی
«باشگاه خبرنگاران» به‌منظور مدیریت بهینه مصرف انرژی و کاهش هزینه‌های اداری در فصل گرم سال ساعت کاری ادارات دولتی تغییر کرد و پنجشنبه‌ها تعطیل شد.
استانی
«باشگاه خبرنگاران» به‌منظور مدیریت بهینه مصرف انرژی و کاهش هزینه‌های اداری در فصل گرم سال ساعت کاری ادارات دولتی تغییر کرد و پنجشنبه‌ها تعطیل شد.
استانی
«باشگاه خبرنگاران» معاون بندری و اقتصادی اداره کل بنادر و دریانوردی استان بوشهر گفت: یک فروند کشتی حامل ۲۲ هزار تن برنج وارداتی در اسکله بندر بوشهر پهلو گرفت.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است