سیاسی 00:28 - 27 فروردین 1403
وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در تماس تلفنی با وزیر خارجه هند، وی را از چگونگی دفاع مشروع ایران و تنبیه رژیم اسراییل مطلع کرد.

امیرعبداللهیان همتای هندی خود را از چگونگی تنبیه رژیم اسراییل مطلع کرد

حسین امیرعبداللهیان در این گفت وگوی تلفنی خواستار تداوم نقش دولت هند از طریق نهاد‌های بین المللی از جمله شورای امنیت سازمان ملل متحد در توقف جنگ در غزه که ریشه بحران‌های جاری در منطقه است و همچنین پایان تجاوزات و جنایات رژیم صهیونیستی شد.

وزیر امور خارجه بار دیگر تاکید کرد: جمهوری اسلامی ایران خواستار یک آتش بس پایدار در غزه و برقراری آرامش صلح و امنیت در منطقه از سواحل مدیترانه تا دریای سرخ است.

سوبرامانیان جایشنکار وزیر امور خارجه هند نیز در این گفتگو تصریح کرد: از نظر ما مهم‌ترین موضوع این است که شاهد کاهش تنش‌ها باشیم. ما خواستار مسئولیت پذیری همه طرف‌ها و پایانی خوش برای رفع تنش‌های جاری و بهبود اوضاع هستیم.

وی در پایان این گفتگو نسبت به وضعیت ۱۷ خدمه هندی در کشتی توقیف شده از سوی ایران ابراز نگرانی کرد و خواستار مساعدت از سوی جمهوری اسلامی در این زمینه شد.

امیرعبداللهیان در این خصوص گفت: در حال پیگیری جزئیات مربوط به کشتی توقیف شده هستیم و به زودی امکان ملاقات نمایندگان دولت هند با خدمه کشتی مذکور فراهم خواهد شد.

منبع: ایرنا


12047364
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» پزشکیان تصریح کرد: در شعر شهریار می‌توان ایران اسلامی را به نظاره نشست؛ ایرانی با همه سلایق و گونه‌گونی‌ها. شعر شهریار آکنده از خلاقیت، ذوق و تفکر است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» نماینده دائم ایران نزد سازمان‌های بین‌المللی در وین به تشریح آخرین وضعیت قطعنامه مطرح شده از سوی ایران و چند کشور دیگر به نشست کنفرانس عمومی آژانس بین‌المللی انرژی اتمی پرداخت.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» پزشکیان با تاکید بر پشتیبانی دولت از فعالیت‌های فعالان اقتصادی در خارج از کشور اضافه کرد: تلاش ما این است که اسنپ‌بک فعال نشود.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزرای امور خارجه ایران و عربستان سعودی با یکدیگر به صورت تلفنی گفت‌و‌گو کردند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» جلسه فوق‌العاده دولت به ریاست معاون اول رئیس جمهور تشکیل و تعدادی از آیین‌نامه‌های باقی‌مانده برنامه هفتم توسعه پیشرفت به تصویب اعضا رسید.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس ستادکل نیرو‌های مسلح ایران با تأکید بر اینکه ایران به دنیا ثابت کرد هیچ‌وقت آغازگر جنگ نبوده، گفت: ایران راه دیپلماسی و مذاکره را بهترین روش برای حل مشکلات می‌داند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس ستادکل نیرو‌های مسلح ایران با تأکید بر اینکه ایران به دنیا ثابت کرد هیچ‌وقت آغازگر جنگ نبوده، گفت: ایران راه دیپلماسی و مذاکره را بهترین روش برای حل مشکلات می‌داند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» فرمانده نیروی زمینی سپاه، جوانان را سرشار از فکر، خلاقیت و نوآوری دانست و بر نقش محوری تلاش مستمر و کسب علم در شکوفایی استعداد‌های آنان تأکید کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» نماینده مجلس می‌گوید مودیان قبل از دریافت پول فروش نسیه باید مالیات پرداخت می‌کردند، اما با اصلاحات جدید، پرداخت مالیات این معاملات به زمان تسویه موکول شد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی وزارت امور خارجه با اشاره به اینکه گزارش کمیسیون تحقیق سازمان ملل هیچ تردیدی در اینکه جنایات اسرائیل در غزه «نسل‌کشی» است باقی نمی‌گذارد، تاکید کرد: حامیان رژیم نسل‌کش باید مشارکت و همدستی در نسل‌کشی فلسطینیان را متوقف کنند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است