سیاسی 00:28 - 27 فروردین 1403
وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در تماس تلفنی با وزیر خارجه هند، وی را از چگونگی دفاع مشروع ایران و تنبیه رژیم اسراییل مطلع کرد.

امیرعبداللهیان همتای هندی خود را از چگونگی تنبیه رژیم اسراییل مطلع کرد

حسین امیرعبداللهیان در این گفت وگوی تلفنی خواستار تداوم نقش دولت هند از طریق نهاد‌های بین المللی از جمله شورای امنیت سازمان ملل متحد در توقف جنگ در غزه که ریشه بحران‌های جاری در منطقه است و همچنین پایان تجاوزات و جنایات رژیم صهیونیستی شد.

وزیر امور خارجه بار دیگر تاکید کرد: جمهوری اسلامی ایران خواستار یک آتش بس پایدار در غزه و برقراری آرامش صلح و امنیت در منطقه از سواحل مدیترانه تا دریای سرخ است.

سوبرامانیان جایشنکار وزیر امور خارجه هند نیز در این گفتگو تصریح کرد: از نظر ما مهم‌ترین موضوع این است که شاهد کاهش تنش‌ها باشیم. ما خواستار مسئولیت پذیری همه طرف‌ها و پایانی خوش برای رفع تنش‌های جاری و بهبود اوضاع هستیم.

وی در پایان این گفتگو نسبت به وضعیت ۱۷ خدمه هندی در کشتی توقیف شده از سوی ایران ابراز نگرانی کرد و خواستار مساعدت از سوی جمهوری اسلامی در این زمینه شد.

امیرعبداللهیان در این خصوص گفت: در حال پیگیری جزئیات مربوط به کشتی توقیف شده هستیم و به زودی امکان ملاقات نمایندگان دولت هند با خدمه کشتی مذکور فراهم خواهد شد.

منبع: ایرنا


12047364
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سیمایی صراف می‌گوید فارغ‌التحصیلان دانشگاه امام صادق (ع) به هیچ عنوان نگران نباشند و مدارکشان در اسرع وقت تایید می‌شود.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهوری اسلامی ایران تصریح کرد: ما نمی‌خواهیم هزینه دولت را بالا ببریم؛ ما نمی‌خواهیم از محل افزایش تورم و از جیب مردم برای دولت خرج کنیم.‌
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی دولت با بیان اینکه تاریخ دقیق اجرای اصلاح قیمت بنزین هنوز نهایی نشده است، تاکید کرد: حتما زمانبندی دقیق اجرا به محض قطعی شدن اعلام می‌شود.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون ارتباطات و اطلاع‌رسانی دفتر رئیس‌جمهوری از حضور پزشکیان در مراسم روز دانشجو در دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی خبر داد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» خطیب جمعه تهران بر حرمت‌شکنی بی‌حجابی به عنوان گناهی فرهنگی تأکید کرد و گفت: این عمل، اهانت آشکار به دین، قانون و خانواده‌های متدین جامعه محسوب می‌شود.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهوری با تاکید بر اینکه توسعه زیرساخت حمل‌ونقل عمومی وظیفه اصلی دولت است، از رسانه‌ها خواستار پیگیری مستمر این موضوع از دستگاه‌ها شد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» مرحله دوم رزمایش اقتدار نیروی دریایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با شلیک انبوهی از موشک‌های بالستیک و کروز نقطه زن بردِ بلند آغاز شد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» آزمون ورودی دانشگاه‌های افسری ارتش جمهوری اسلامی ایران برای سال تحصیلی ۱۴۰۶-۱۴۰۵، صبح امروز جمعه، ۱۴ آذر همزمان در تهران و ۲۶ حوزه در سراسر کشور برگزار شد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون اول رئیس‌جمهور گفت: جهاد علمی ضرورت امروز کشور است و امید آینده ایران، شما جوانان دانشجو و پژوهشگران هستید.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور در پیام‌های جداگانه‌ای به پادشاه تایلند و نخست‌وزیر این کشور گفت: پیوند‌های تاریخی و فرهنگی میان ایران و تایلند بیش از ۴۰۰ سال قدمت دارد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است