اقتصادی 01:06 - 28 مهر 1400
بیتکوین در ادامه رکوردزنی های خود وارد کانال ۶۳ هزار دلاری شد.

بیتکوین در آستانه ثبت رکورد قیمتی جدید

به گزارش ایسنا به نقل از کوین تلگراف، هنوز ۱۰۰ روز از زمانی که قیمت بیتکوین پس از دور تازه ممنوعیت های اعمالی چین نصف شد و به ۳۰ هزار دلار رسید نگذشته است که این ارز بار دیگر در آستانه ثبت یک رکورد تاریخی جدید است. 

ویلی وو- تحلیلگر رمزارزها گفت: حرکت چین علیه استخراج کنندگان بیتکوین بیشتر یک تاثیر منفی موقت روی بازار داشت اما گمان نمی کنم بتواند مسیر تاریخ بیتکوین را عوض کند. در اوج دوره ممنوعیت چین شاهد بودیم که در نتیجه توقف فعالیت استخراج کنندگان چینی، ضریب سختی شبکه بیتکوین نصف شد و قیمت ها به شدت ریزش کرد اما این ممنوعیت خیلی هم به ضرر شبکه استخراج نشد چرا که این شبکه امروز بیش از هر زمان دیگری متنوع است و در سراسر جهان گسترش یافته است. 

قیمت بیتکوین در رالی قیمتی دو هفته اخیر خود از محدوده ۴۴ هزار دلار به ۶۳ هزار دلار رسیده و با توجه به ورود سنگین سرمایه جدید انتظار می رود که بیتکوین موفق شود رکورد قیمتی قبلی خود را بشکند و وارد کانال ۶۴ هزار دلاری شود. برخی از معامله گران از بیتکوین ۸۰ هزار دلاری خبر می دهند و افراد خوش بین تر چشم به بیتکوین ۱۰۰ هزار دلاری دوخته اند هر چند که عده ای نیز معتقدند به دنبال هر صعود سنگین یک ریزش سنگین نیز خواهد آمد. 

برخلاف چین، دولت آمریکا تاکنون هیچ موضع گیری علنی در قبال رمزارزها نداشته است. پس از آنکه رییس کمیسیون بورس و اوراق بهادار آمریکا اعلام کرد این نهاد قصدی برای ممنوعیت رمزارزها ندارد، خبر صدور مجوز برای فعالیت اولین صندوق سرمایه گذاری مبتنی بر بیتکوین در بورس آمریکا به یک پیشران نیرومند برای صعود بیتکوین تبدیل شده است. هنوز مشخص نیست که مقامات بانک مرکزی اروپا که پیشتر انتقادات تندی را علیه بیتکوین بیان کرده بودند، پس از موضع اخیر آمریکا تغییر عقیده خواهند داد یا خیر. 

انتهای پیام


11280024
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل پیش بینی سازمان هواشناسی از کاهش کیفیت هوا در نواحی شرق و جنوب شرق کشور خبر داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون توسعه فناوری سازمان راهداری از افزایش ۵ درصدی تردد زائران اربعین حسینی از پایانه‌های مرزی اربعینی در سال ۱۴۰۴ خبر داد و گفت: برای پاسخگویی به نیاز جابه‌جایی زائران، تأمین دست‌کم ۳۶۰۰ دستگاه اتوبوس در روز‌های اوج رفت و برگشت در دستور ک...
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» سرپرست شرکت مادرتخصصی خدمات کشاورزی گفت: عملکرد بخش کشاورزی در تامین امنیت غذایی در جنگ ۱۲ روزه مورد رضایت مردم بود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مسئول سالن عملیات مرکز مدیریت راه‌های کشور گفت: ترافیک سنگین در تمامی محور‌های شمالی کشور از جمله چالوس گزارش شده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان اداری و استخدامی نوشت: در اجرای دوماهه سامانه ‌فواد ۱۲۸ در استان قزوین، با رصد شکایات و بازرسی‌های میدانی و سرزده یک مدیر در استان قزوین برکنار شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» عضو کمیسیون کشاورزی اتاق تعاون گفت: با توجه به محدودیت منابع پایه، کشت فراسرزمینی با هدف عرضه محصول در بازار داخل و ارتقای ضریب امنیت غذایی باید صورت بگیرد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» کارشناس بازار سرمایه گفت: صندوق‌های با درآمد ثابت در هفته کاری که گذشت هر سه روز شاهد ورود نقدینگی بودند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» کارشناس بازار سرمایه گفت: اوراق اختیار فروش تبعی یا بیمه سهام، ابزاری است که در شرایط بحرانی بازار می‌تواند نقش موثری ایفا کند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» هفته کاری قبل شاخص کل بورس با کاهش ۱.۲۳ درصدی همراه شد و در ارتفاع ۲ میلیون و ۶۳۷ هزار واحدی ایستاد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» دبیر شورای‌عالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی صبح امروز از ظرفیت‌های بندری، گمرکی و مرز آستارا بازدید کرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است