اقتصادی 11:22 - 25 فروردین 1403
رئیس سازمان توسعه تجارت از فروش خودروهای برقی وارداتی از اردیبهشت ماه امسال خبر داد.

فروش خودروهای برقی وارداتی از اردیبهشت ماه آغاز می‌شود

مهدی ضیغمی، رئیس سازمان توسعه تجارت گفت: به زودی عرضه خودروهای وارداتی جدید در سامانه آغاز می شود. قرار است فرایند خرید خودروهای وارداتی از شرکت ها را تسهیل کنیم و بزودی شرایط جدید فروش خودروهای وارداتی را اعلام می کنیم. 

او افزود: در کنار سامانه عرضه خودروهای وارداتی، سامانه ای مجزا برای فروش خودروهای برقی وارداتی در نظر گرفته ایم و در اردیبهشت ۱۴۰۳ برای اولین بار فروش این دسته از خودروها را آغاز می کنیم که شرایط خرید به مراتب راحتتری را از خودروهای وارداتی دیگر دارند.

ضیغمی تصریح کرد: اواخر سال گذشته تیراژ قابل توجهی از خودروهای خارجی به گمرکات کشور رسیده اند و در سال جدید، به دلیل مدیریت فضای تخلیه خودروها، قراردادهای جدیدی را با گمرکات دیگر منعقد کرده ایم.

به گفته او، این روزها گمرکات خودرویی کشور حجم قابل توجهی از خودروهای وارداتی را در خود جای داده اند و به دنبال ترخیص و تحویل هرچه سریع‌تر این خودروها هستیم. به عنوان مثال گمرک بندر شهید باهنر بندر عباس، میزبان تیراژ به مراتب بالاتری از خودروهای وارداتی نسبت به دوره قبلی واردات است و از ابتدای سال جاری، حجم قابل توجهی از خودروهای برقی و بنزینی خارجی به گمرک شهید رجایی آمده اند.


12046804
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر صمت گفت:هرواحد صنعتی که در کشور ایجاد می‌شود، ستون فقرات اقتصاد ملی را استوارتر می‌سازد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت ایران از انتقال روزانه حدود ۱۸۰ میلیون لیتر فرآورده و حدود ۲۰۰ میلیون لیتر نفت خام از طریق خطوط لوله در سراسر کشور خبر داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق تهران بزرگ، از نصب و راه‌اندازی بالاترین ظرفیت نیروگاه خورشیدی پشت‌بامی بر روی ۱۰۰۰ نقطه شامل ساختمان‌های اداری، مسکونی، تجاری و عمومی در تهران خبر داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون وزیر راه و شهرسازی گفت:با توجه به نزدیکی این فرودگاه به فرودگاه امام خمینی (ره) و فرودگاه‌های تهران، سرمایه‌گذاری موازی در این حوزه توجیه‌پذیر نیست.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مقاوم سازی مسکن روستایی در کشور زمینه ساز کاهش خسارت در بلایای طبیعی شده که همین امر باعث استقبال بیشتر متقاضیان در روند نوسازی شده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل پیش بینی سازمان هواشناسی گفت: از اواخر امشب با ورود سامانه بارشی شاهد کاهش دما در نواحی شمالی کشور خواهیم بود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» نوری با تأکید بر پایداری تولید و تأمین کالا‌های اساسی گفت: با وجود سخت‌ترین شرایط اقتصادی، ارزی و تحولات بین‌المللی، امنیت غذایی کشور به طور کامل برقرار است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر راه و شهرسازی از برنامه این وزارتخانه برای افتتاح ۱۴۰ هزار واحد مسکونی و تحویل بیش از ۲۰ هزار قطعه زمین مربوط به طرح جوانی جمعیت تا پایان امسال خبر داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان تامین اجتماعی گفت: هزینه‌های ماهانه ۱۲۵ همت است که ۱۰۰ همت از این میزان حقوق بازنشستگان و مستمری‌بگیران است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» هشتاد و پنجمین جلسه شورای حقوق و دستمزد برگزار شد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است