اقتصادی 14:17 - 25 فروردین 1403
رئیس ستاد توانمندسازی محلات کم‌برخوردار گفت: ساخت ۳۰۰ هزار واحد مسکونی در محلات کم برخوردار در قالب طرح مسکن در حد وسع با همت تعاونی‌ها و مشارکت بخش خصوصی هدف‌گذاری شد.

طرح مسکن در حد وسع با ساخت ۳۰۰ هزار واحد مسکونی هدف‌گذاری شد

در حالی که دولت بر استفاده از ظرفیت‌های مردمی، بخش خصوصی و تعاونی‌ها برای تولید مسکن تاکید دارد در نظر گرفته که امسال برای ساخت ۴ میلیون واحد مسکونی از این ظرفیت‌ها استفاده کند و تمامی بخش‌ها را پای کار بیاورد  تا بخشی از هدف گذاری‌های انجام شده در این حوزه به مرحله اجرایی و عملیاتی شدن برسد.

از تابستان سال گذشته که طرح مسکن اقتصادی توسط اتحادیه تعاونی‌های عمرانی تهران مطرح شد، یکی از راهکار‌های ایجاد استطاعت خانواده‌ها و به ویژه جوانان جهت تامین مسکن و تسهیل در امر  ازدواج با توجه به شرایط اقتصادی و تورم جهانی مسکن، حرکت به سمت تولید واحد‌های کوچک متراژ عنوان شد.

در همین رابطه  علی آقامحمدی رئیس گروه اقتصادی دفتر رهبر جمهوری اسلامی ایران  و رئیس ستاد توانمندسازی محلات کم‌برخوردار با  بیان اینکه برای افزایش تولید مسکن  به ویژه جوانان و ساکنان در محلات  فرسوده و اقشار ضعیف جامعه برنامه ریزی‌های گسترده‌ای  انجام شده است گفت: برای رفع مشکلات اجرای طرح ساخت مسکن در حد وسع  راه حل ما است.

وی افزود: طبق بررسی‌هایی که انجام شده بسیاری از متقاضیان هنوز آورده ای بر‌ای ساخت ۴ میلیون واحد مسکونی ندارند و مشخص است که عده‌ای شرایط تامین منابع مالی لازم برای طرح نهضت ملی مسکن را ندارند و زمان اعلام واریز در طرح، پرداخت بلافاصله رقم اعلامی از توان آنها خارج است.

آقا محمدی اظهار کرد:  توانمندسازی این قشر در قالب طرح «مسکن در حد وسع» هدف‌گذاری شده است تا ساکنان و مستاجران مناطق کم‌برخوردار بتوانند خانه‌دار شوند و خوشبختانه دولت نیز با ساخت ۳۰۰ هزار واحد مسکونی در این محلات کم برخوردار موافقت کرده است.

او اظهار کرد: متقاضی که مبلغ محدودی دارد و می‌گوید که من فعلاً توان پرداخت  این  میزان از آورده را دارم در  نتیجه دولت می‌تواند با پرداخت تسهیلات و اراضی موجود زمینه را برای خانه دار کردن این افراد فراهم کند.

وی ادامه داد: برای صاحبخانه شدن قرار نیست که حتما کسی مسکن ۷۰ متری داشته باشد، اما می‌تواند  با یک مسکن ۶۰ متری شروع کند، یعنی منابع فعلی که می‌تواند تامین کند را بپردازد و مابقی را زمانی که واحد تحویل شد، پرداخت کند.

رئیس ستاد توانمندسازی محلات کم‌برخوردار با تاکید بر لزوم مشارکت همه مردم در جهش تولید اظهار کرد: تحقق شعار سال نیازمند آمدن همه افراد جامعه پای کار است؛   مردم بخش جدایی‌ناپذیر بدنه حاکمیت هستند و مشارکت آنها در این کار بسیار ضروری است.

براساس این گزارش استفاده از ظرفیت  تعاونی‌ها نقش بسیار موثری در بهبود وضعیت تولید مسکن و افزایش تولید دارد که این اقدام می‌تواند در قالب تعاونی‌های مسکن به مرحله اجرایی برسد.


12046860
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» بانک گردشگری با ثبت سود خالص ۹.۶ همت و رشد ۱۱۱۰ درصدی سودآوری در دوره شش‌ماهه منتهی به ۳۱ شهریور ۱۴۰۴، نسبت کفایت سرمایه خود را نیز به ۵.۳ درصد افزایش داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس اتاق بازرگانی مشترک ایران و روسیه، هوشمندسازی نظام مالیاتی و استفاده صد درصدی از صورت‌حساب الکترونیک را گامی مهم در جهت تحقق عدالت مالیاتی و شفافیت اقتصادی دانست.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیر مهندسی قوای محرکه گفت:تولید شاهین با چهره جدید و موتور ۱.۵ لیتری توربوشارژ تا پایان سال آینده وارد خط تولید خواهد شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل پیش بینی سازمان هواشناسی از ورود سامانه بارشی به کشور خبر داد و گفت: فعالیت این سامانه بارشی در اواسط هفته (سه شنبه) تشدید خواهد شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل پیش بینی سازمان هواشناسی از ورود سامانه بارشی به کشور خبر داد و گفت: فعالیت این سامانه بارشی در اواسط هفته (سه شنبه) تشدید خواهد شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» کارشناس مسکن گفت: اجرای قانون ماده ۵۰ نقش بسیار موثری در شفاف سازی اراضی موجود در کشور را دارد و می‌تواند بازار مسکن را مدیریت کند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» هدایت نقدینگی به سمت فعالیت‌های مولد اقتصادی و تأمین مالی بنگاه‌های اقتصادی از طریق ابزار‌های تأمین مالی زنجیره تولید از ابتدای سال ۱۳ آذر از ۵۴ همت فراتر رفت.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور اقتصادی و دارایی در راستای اجرای سند راهبردی «رشد عدالت‌محورـ اقتصاد برای همه» طرح نوسازی نظام گمرکی کشور را به عنوان یکی از ابرپروژه‌های کلیدی این وزارتخانه ابلاغ کرد تا با تمرکز بر هوشمندسازی فرآیند‌ها و تسهیل تجارت خارجی، چالش‌...
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» عضو کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی با انتقاد از تصمیم بانک مرکزی مبنی بر کاهش دوره بازپرداخت وام اشتغال، این اقدام را مغایر قانون و مانعی جدی در مسیر توانمندسازی اقشار ضعیف عنوان کرد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون وزیر صمت گفت: اگر فضای مناسب برای بررسی دلایل شکست فراهم شود، افراد می‌توانند نقاط ضعف خود را شناسایی کنند چراکه ترس از شکست مانع تصمیم‌گیری بسیاری از مدیران شده و این چرخه باید اصلاح شود.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است