نخست‌وزیر سوریه: موضع مشترک ما و ایران در حمایت از مقاومت مانع آمریکا و اسرائیل است

نخست‌وزیر سوریه در نشست خبری مشترک با معاون اول رئیس‌جمهور گفت: موضع مشترک ایران و سوریه در حمایت از محور مقاومت قطعاً اجازه نخواهد داد آمریکا و رژیم صهیونیستی به اهداف خود دست پیدا کنند و مجبور خواهند شد به خواسته‌های ملت فلسطین تن بدهند.

نخست‌وزیر سوریه: موضع مشترک ما و ایران در حمایت از مقاومت مانع آمریکا و اسرائیل است

به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری فارس، حسین عرنوس نخست وزیر سوریه ظهر امروز (شنبه، 18 آذرماه) در نشست خبری مشترک با محمد مخبر معاون اول رئیس‌جمهور، گفت: این جلسه حقیقتاً جزو موفق‌ترین جلساتی است که بین دو کشور برگزار شده است چون در این جلسه صراحت، صداقت و درک متقابل وجود داشت. همواره دیدارهایی که بین دوستان صورت می‌گیرد با توجه به اینکه مبتنی بر شفافیت و وحدت در دیدگاه‌هاست. لذا این دیدارها جزو دیدارهای آسان محسوب می‌شوند و به راحتی می‌توان در آن به تفاهم‌های مهم جدی دست پیدا کرد.

وی افزود: همانطور که آقای مخبر اشاره کرد، رنج، درد و جنگ ظالمانه و هولناک که از سوی کشورهای غربی علیه مردم فلسطین با اهداف جعلی و باطل و نقض حقوق بشر تحمیل کرده‌اند. اما، موضع مشترک ایران و سوریه در حمایت از محور مقاومت قطعاً اجازه نخواهد داد آمریکا و رژیم صهیونیستی به اهداف خود دست پیدا کنند و مجبور خواهند شد به خواسته‌های ملت فلسطین تن بدهند.

پایان پیام/

آگهینرم‌افزار تما‌سگو
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور با تاکید بر این که وظیفه ما اجرای عدالت و حق است، گفت: اگر عدالت را پیاده کنیم مردم از ما راضی هستند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی در اطلاعیه‌ای اعلام کرد مراسم عزاداری شب شهادت حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها امشب در میادین و اجتماعات سراسر کشور برگزار می‌شود.
سیاسی
«خبرگزاری فارس» مین‌های دریایی ساخت ایران، از نمونه‌های تماسی تا حسگرمحور، بخشی از قدرت زیرآبی کشور برای کنترل تنگه هرمز هستند؛ تسلیحاتی که بنا بر اطلاعیه‌های سپاه، با متوقف‌کردن نفتکش‌های عبوری از مسیرهای غیرمجاز، نقش عملیاتی خود را در اجرای محدودیت‌های ت...
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» نماینده مجلس می‌گوید افزایش تعرفه‌های اینترنت به هر میزان و بدون ضابطه، اجحاف در حق مردم است و باید در چارچوبی مشخص افزایش یابد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» نماینده مجلس می‌گوید افزایش تعرفه‌های اینترنت به هر میزان و بدون ضابطه، اجحاف در حق مردم است و باید در چارچوبی مشخص افزایش یابد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» درخواست حمایت نظامی مصر از عربستان، احتمال گسترش جبهه یمن را مطرح کرده است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس ستادکل نیروهای مسلح و فرمانده قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیاء تاکید کرد: تحت هیچ شرایطی نمی‌گذاریم ناوهای زنگ‌زده آمریکا دوباره وارد خلیج فارس شوند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی هم‌زمان با تأکید جمهوری اسلامی ایران بر اعمال حاکمیت خود بر تنگه هرمز و تعیین ضوابط تردد در این آبراه راهبردی، تصویری از یک نفتکش در حال سوختن را منتشر کرد.
سیاسی
«خبرگزاری فارس» سردار حسین محبی، سخنگوی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، با انتشار تصویری از عبور قیمت نفت برنت از مرز ۱۱۷ دلار در حساب کاربری خود در شبکه اجتماعی ایکس، به افزایش بهای نفت در بازارهای جهانی واکنش نشان داد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رهبر معظم انقلاب در سخنانی با اشاره به روایتی از امام جواد(ع)، به تبیین فضیلت والای حضرت فاطمه زهرا(س) پرداختند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

تبلیغات متنی (ویژه)
تبلیغات متنی

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است