سیاسی 13:17 - 18 آذر 1402
نخست‌وزیر سوریه در نشست خبری مشترک با معاون اول رئیس‌جمهور گفت: موضع مشترک ایران و سوریه در حمایت از محور مقاومت قطعاً اجازه نخواهد داد آمریکا و رژیم صهیونیستی به اهداف خود دست پیدا کنند و مجبور خواهند شد به خواسته‌های ملت فلسطین تن بدهند.

نخست‌وزیر سوریه: موضع مشترک ما و ایران در حمایت از مقاومت مانع آمریکا و اسرائیل است

به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری فارس، حسین عرنوس نخست وزیر سوریه ظهر امروز (شنبه، 18 آذرماه) در نشست خبری مشترک با محمد مخبر معاون اول رئیس‌جمهور، گفت: این جلسه حقیقتاً جزو موفق‌ترین جلساتی است که بین دو کشور برگزار شده است چون در این جلسه صراحت، صداقت و درک متقابل وجود داشت. همواره دیدارهایی که بین دوستان صورت می‌گیرد با توجه به اینکه مبتنی بر شفافیت و وحدت در دیدگاه‌هاست. لذا این دیدارها جزو دیدارهای آسان محسوب می‌شوند و به راحتی می‌توان در آن به تفاهم‌های مهم جدی دست پیدا کرد.

وی افزود: همانطور که آقای مخبر اشاره کرد، رنج، درد و جنگ ظالمانه و هولناک که از سوی کشورهای غربی علیه مردم فلسطین با اهداف جعلی و باطل و نقض حقوق بشر تحمیل کرده‌اند. اما، موضع مشترک ایران و سوریه در حمایت از محور مقاومت قطعاً اجازه نخواهد داد آمریکا و رژیم صهیونیستی به اهداف خود دست پیدا کنند و مجبور خواهند شد به خواسته‌های ملت فلسطین تن بدهند.

پایان پیام/


12014026
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه با اشاره به شکل گیری گروه دوستان منشور در سازمان ملل برای مقابله با قلدرمآبی آمریکا، تاکید کرد: ایران و روسیه برای مقابله با تحریم‌های یک جانبه آمریکا با هم همکاری می‌کنند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» جانشین فرمانده کل سپاه پاسداران، گفت: توطئه‌های دشمنان علیه نظام جمهوری اسلامی ایران هیچگاه موفق نبوده و این درحقیقت نشان‌دهنده قدرت انقلاب اسلامی است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون اول رئیس‌جمهور با بیان اینکه عملکرد ما در حوزه ایمنی در شان مردم کشور نیست، گفت: ما همگی برای ایجاد این شرایط مسئول هستیم.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس ستادکل نیرو‌های مسلح با حضور در دانشگاه جامع امام حسین (ع) بر ضرورت اکتساب فناوری‌های نوظهور و اقتدارآفرین تأکید کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» آخرین وضعیت و عملکرد اجرای قانون «حمایت از خانواده و جوانی جمعیت» در شورای فنی دیوان محاسبات کشور مورد بررسی قرار گرفت.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور بر محدود و محصور نشدن سقف یادگیری دانش‌آموزان، به امکانات و فناوری‌های قدیمی و ناکارآمد برای امروز و آینده، تاکید کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور و رئیس شورای عالی انقلاب فرهنگی، ماده واحده «تعیین مناسبت‌های جدید برای درج در تقویم رسمی کشور» که در جلسه ۹۲۴ مورخ ۲۷ آبان ماه ۱۴۰۴ شورای عالی انقلاب فرهنگی، به تصویب رسیده است، را برای اجرا ابلاغ کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور ضمن تعیین الزامات مدیریت پروژه‌های حمل‌ونقل ریلی تصریح کرد: مهم‌ترین اولویت ما در بخش حمل‌ونقل، توسعه ناوگان عمومی است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر خارجه ایران در دیدار همتای روس خود گفت: ما مواضع مشابهی در خصوص تقریبا همه مسائل بین‌المللی داریم و در همه مسائل از هم حمایت کردیم.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون اجرایی رئیس‌جمهور از هدف‌گذاری برای تکمیل سامانه پایش پروژه‌های کلان کشور در حوزه انرژی، سلامت، آموزش و کشاورزی تا پیش از عید خبر داد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است